Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אם למישהו יש את המערכת כמו בתמונה מפורקת, אני אשמח אם הוא יוכל לצלם לי אותה מאחורה בדגש על החיבורים שלה ולרשום לי אם זה מערכת שיש לה כפתור PHONE (תומגת בבלוטות') או לא.

ברשותי המערכת המקורית ללא בלוטות' ואני רוצה להחליף למערכת שכן תומכת אבל אני לא בטוח אם החיבורים זהים.

תודה.

car.jpg

פורסם

יונדאי דור ראשון 11-07, הגיעה לארץ עם מערכת מקורית מובנית.

מהדור השני (2011-...), התקינו לה בארץ מערכות מבית AVOX אחר כך (תואם מקור).

JVC V21, ובתקופה האחרונה התחילו לשווק אותה עם מערכת תואמת מקור סינית מבוססת אנדרויד.

פורסם

המערכת שיש לי וזאת שבתמונה המצורפת הן מערכות מקוריות של יונדאי. לא התקנה מקומית.

תודה על התגובה, אבל לא הבנתי איך המידע שנתת יכול לעזור לי.

פורסם

עצם קיום פונקצית BT לא אמור לשנות לחיבורים מאחור.

השאלה היא אם החוסר בכפתורי שליטה מהגה מתאימים לה, משנה במשהו את התנהגות הקיימים.

Hyundai Elantra 2013 car stereo wiring diagram harness pinout connector.gif

ועוד תהיה אגבית, אני מקווה שהדרך שלך להשיג יחידה מקורית שכוללת BT היא זולה, אחרת הייתי שוקל לחיוב החלפה למכשיר אפטרמרקט.

פורסם

תודה רבה Tom_22 !

בתרשים שצירפת יש תמונה של המערכת שכוללת BT. אפשר להיות בטוחים שזה זהה גם למערכת ללא BT?

אני מוכן להסתדר בלי כפתורי השליטה בהגה ולגבי הדרך שלי להשיג יחידה מקורית, ראיתי באיביי במחיר די זול: http://www.ebay.com/itm/2012-2013-HYUNDAI-ELANTRA-RADIO-AM-FM-CD-MP3-XM-PLAYER-FOR-PARTS-W10-017-/291381936227?hash=item43d7b78063:g:1nwAAOSwv0tU31Ij&vxp=mtr

כמובן שאשמח לקנות ממישהו בארץ במקום לחכות עכשיו למשלוח מחו"ל. אנסה לחפש.

פורסם

תפרק את שלך ותדע :wink:

הלינק שנתת הוא עבור מכשיר אמריקאי.

לא בטוח שיש דרך פשוטה לכייל אותו לתדרי רדיו ישראליים ואז נדרש מסיט תדרים (Shifter/Expander) כפתרון אפשרי.

אם כבר הייתי מנסה לעשות חיפוש בפירוקיות או למצוא מישהו שביצע בעצמו את השדרוג ליחידת אפטרמרקט ומוכר את המקורי (בהנחה שנמכרו כאלו עם BT בארץ).

פורסם

תקרא טוב טוב את התיאור: PARTS ONLY THAT MEANS NOT WORKING

זה אומר שהמערכת לא עובדת, היא רק לחלקים.

לפי דעתי גם אתה צריך לשיב לב שמסופק קוד רדיו, זה אמור שלא תוכל לשים באוטו שלך רדיו שלא מגיע עם קוד.

פורסם

vipert, תודה על ההערה. כנראה שבקישור הזה ספציפית המערכת לא עובדת. ראיתי באיביי מערכות במחיר דומה שכן עובדות.

יש סיבה לדאגה בנוגע לתדרים? ייתכן שבמכשיר אמריקאי לא אוכל לקלוט תדרי FM ישראלים?

פורסם

כן, יתכן.

תחנות רדיו בארה"ב הן אי זוגיות בלבד והדילוגים בין התדרים הם במרווחים של 0.2 מה"צ.

נסה לנבור בפורומים בחו"ל שמא יש איזושהי קומבינציה לשנות את המרווח הנ"ל ל-0.1 מה"צ או שפשוט מדובר במק"ט אחר של הרדיו ולכן אין דרך לעשות זאת ללא ביקור במעבדה (שגם זה לא פתרון ישים בוודאות) או באמצעות פתרון המסיט תדרים שהצעתי.

• תוכן חדש...