Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון לגגון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממחשבה למעשה.

בעקבות טיול בנחל עקרבים, צמיג קרוע באמצע המסלול וחשש לתקר נוסף שעלול היה להשאיר אותנו בשטח, החלטתי לקנות צמיג רזרבי נוסף ליתר ביטחון. לאחר התלבטות החלטתי להתקינו על גג הטרופר. מכאן ועד לביצוע לא חלף הרבה זמן. בסיס מיטה ישנה, צבוע בלזור 2000, להגנה מפני רטיבות וגשם, הפך להיות גגון חזק שהתחבר למוטות רוחב שחוברו לנקודות עיגון בגג. בשלב ראשון הועלה הגלגל על הגגון וחובר בעזרת כמה אזיקונים בריאים. בשלב הבא יורכב מתקן מקורי לגלגל רזרבי כמו שנמצא על הדלת האחורית.

במידה ומישהו רוצה למכור מתקן כזה, אשמח אם ייצור קשר.IMG-20151230-WA0006.jpgIMG-20151230-WA0007.jpgIMG-20151230-WA0008.jpg

תודה לאספיר שנידבו כיסוי לגלגל, למרות שאת הפרסומת יוכלו לראות רק ממסוקים...

ארז רונן

פורסם

נראה טוב אבל הבסיס עץ..האם עלות תיחזוקו שווה את זה?

הרי גגון מקצועי לא כל כך עקר.

ואפ כן תמיך אפשר לרתך אחד לא פחות מקצועי.

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם

להערכתי, גגון העץ יחזיק שנתיים שלוש, לכשייתבלה, יוחלף במיטה אחרת, שנתקלים בה בכל פינת רחוב, ביום איסוף האשפה. למעט צביעת העץ בצבע מגן, אין טיפול משמעותי יותר מטיפול בגגון מתכתי.

ארז רונן

פורסם

רעיון נחמד אממה, יחייב אותי להסיר את מכסה הטבור מהגלגל. הייתי מעדיף מתקן שישתמש בחורי הגוז'ונים לקיבוע הגלגל לגגון.

ארז רונן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בטרופר שלי בניתי גגון עריסה מלא, אין בעיה להעלות גלגל רזרבי ועוד הרבה ציוד.

אני לא הייתי משתמש בשום מיטה - נראה קצת בדואי..

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...