Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי את הרכב בדואר קיבלתי שובר של בדיקה מכנית + החלפת שמן מנוע + פילטר שמן בחינם, בתוקף לשנה מיום הקנייה.

למישהו יש נסיון עם זה בכלמוביל? בפרט האם יודע לאיזה שמן מנוע הם מחליפים, האם שמן טוב או לפחות תקני?

תודה.

פורסם

הכי פשוט שתתקשר לשאול אותם ואם אומרים שכן אז תעשה את השיעורי בית שלך בעניין הצמיגות והתקן שצריך ופשוט ביום ההחלפה תראה בעיניים אם מה שאמרו לך אכן נכון!

פורסם

כשקניתי פיג'ו 206 קיבלתי שובר כזה . כשהגעתי למוסך למימוש השובר קיבלתי הצעת תיקונים בערך של מעל 2000 ש"ח ,ועוד רצו להחתים אותי שאני לוקח את הרכב מבלי שבוצעה בדיקת בלמים והוחלפה רצועת התזמון .

סתם שיטה לתפוס אותך בביצים ותתפה לעשות טיפול אצלם במוסך . את החלפת השמן לא ביצעתי אצלם אלא לקחתי את החלקים שמגיעים לי ע"פ השובר וביי גדול .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

בהחלט רושם לא נעים מצידם והייתי במצב שכזה שוקל לעשות ביי באמת גדול אלא אם אתה מגיע מראש בדרישה של באתי רק לעשות החלפת שמן ופילטר ואיך אומר טילטיל....תודה!

רק לקחת בחשבון שהצעת מחיר אחרי בדיקה שלהם הם יכולים לתת מהיום עד מחר אך זו זכותך בלבד אם להתייחס או לא.

פורסם

כשקניתי לפני 3 שנים את המרצדס שלי, בת 30, קיבלתי גם שובר כזה.

האמת, היה די משעשע לראות איך היו מגיבים במוסך מורשה של מרצדס כשהיתה מגיעה אליהם מכונית בת 30.:lol:

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מאור אני הגעתי בדרישה של לקבל חלקים וללכת . זה שהמוסךי שר קפץ על המציאה זאת הבעיה שלו .אם יסבירו כראוי אנשים יבינו כראוי . ולא לעשות בדיקה מאחרי הגב ולציין שהרכב אפילו לא עלה על ליפט במוסך הם הסתמכו על היסטוריית טיפולים שהרכב ביצע במוסכי היבואן ,הרכב מודל 2003 אז ביקר למוסך מורשה לאחרונה ב2007 .לפחות את החלקים מסרו לי ללא בעיה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
כשקניתי לפני 3 שנים את המרצדס שלי, בת 30, קיבלתי גם שובר כזה.

האמת, היה די משעשע לראות איך היו מגיבים במוסך מורשה של מרצדס כשהיתה מגיעה אליהם מכונית בת 30.[emoji38]

אולי הם היו מופעים אבל גם אתה היית מופתע לגלות שלפי מספר השלדה שלך ניתן גם היום להזמין כמעט כל בורג שקיים אצלך ברכב מקורי מהחברה.

אני לא יכול להתחייב שהמחיר יהיה אטרקטיבי אבל בניגוד ליצרנים אחרים מרצדס ממשיכה לתמוך בדגמים שלה לעד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כשרכשתי את הסיטרואן C5 שלי, גם כן הציעו לי טיפול החלפת שמן ופילטר ללא עלות, קראתי את כל האותיות הקטנות ואכן ההצעה הייתה אמורה להיות בחינם ללא התחייבות לבצע שום תיקון או שום דבר מעבר לכך, בפועל כשהגעתי למוסך הם אמרו שאני חייב לטפל בכל ליקוי שימצאו בבדיקה החינם כדי לקבל את השמן והפילטר, בפניה למוקד השירות של דוד לובינסקי, אמרו לי שזה כן צריך להיות חינם ולא אמורים לחייב אותי על כלום.. לא היה לי כוח כלל להתעסק בזה גם ככה אז כרגיל עשיתי את הטיפול בבית ב150 שקל עם שמן איכותי :)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

תודה לכולם. הכוונה לא הייתה לעשות אצלם אף תיקון אלא רק להחליף את השמן והפילטר - במידה והם יתבררו כמתאימים.

אני אתקשר אליהם בראשון ואשאל מה הם מתכוונים לשים.

פורסם

במאזדה,עשיתי את הטיפול של השובר חינם,לא דחפו כלום,רק מסמסים כל תקופה,לבוא לטיפול,בדיקה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מנסיון בסיטרואן הם מוכנים רק לנקות את הסכום של השמן והפילור במידה ועושים טיפול מלא אצלהם, ממש לא עסקה משתלמת במיוחד

• תוכן חדש...