Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל

לגויים אין נשמה על פי התפישה היהודית ורק ילדי החוזרים בתשובה יזכו בכזו...

אלוהים נתן נשמה באדם הראשון עוד הרבה לפני שהיתה בכלל יהדות (שוב, לפי היהדות).

אני מקווה גם שאתה מבין שבמשפט הזה למעשה הכשרת והצדקת את תורת הגזע ומכאן מי משמיד את מי ייקבע רק לפי מי חזק יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא הכשרתי דבר, אני היהודי הכי לא מאמין שקיים, כופר בן כופר שחושב שדתנו חשוכה ותקועה בעבר אך את ההסבר שנתתי שמעתי מגדולים בתורה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ל

לגויים אין נשמה על פי התפישה היהודית ורק ילדי החוזרים בתשובה יזכו בכזו...

זה מה שקורה כשאנשים שלא מוסמכים לנושא לומדים קבלה, וכל העניין הזה נהיה "IN".

יש סיבה טובה למה נאסר על כלל בית ישראל ללמוד קבלה, לימוד קבלה מותר רק לרבנים מקובלים.

כי כשמתחילים לפרשן ככה טקסטים שלחלוטין לא נועדו בשבילך, אתה הופך את היהדות לכת, ומצאת גם נימוק משכנע למה מותר לרצוח גויים, ומפה עד לבית משפחת דומא, זה עניין של סמנטיקה.

גם על גדולים בתורה ותלמידי חכמים נאסר על לימוד הקבלה היהודית, אז אני לא יודע לאילו "גדולים בתורה" אתה מתכוון, אבל לפי הפרשנות שהם נתנו, אני יכול לחתום לך שהם לא מקובלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה איתך הם הכי מקובלים, תמיד יושבים בספסל האחרון של האוטובוס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש סיבה טובה למה נאסר על כלל בית ישראל ללמוד קבלה, לימוד קבלה מותר רק לרבנים מקובלים.

כי כשמתחילים לפרשן ככה טקסטים שלחלוטין לא נועדו בשבילך, אתה הופך את היהדות לכת, ומצאת גם נימוק משכנע למה מותר לרצוח גויים, ומפה עד לבית משפחת דומא, זה עניין של סמנטיקה.

גם על גדולים בתורה ותלמידי חכמים נאסר על לימוד הקבלה היהודית, אז אני לא יודע לאילו "גדולים בתורה" אתה מתכוון, אבל לפי הפרשנות שהם נתנו, אני יכול לחתום לך שהם לא מקובלים.

אז אשמח לקבל תשובה מוסמכת יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה מה שקורה כשאנשים שלא מוסמכים לנושא כותבים באוף טופיק, וכל העניין הזה נהיה "IN".

יש סיבה טובה למה נאסר על כלל בית ישראל לכתוב באוף-טופיק, כתיבה באוף-טופיק מותרת רק לחברים מקובלים.

כי כשמתחילים לפרשן ככה טקסטים שלחלוטין לא נועדו בשבילך, אתה מתחיל לז**ן בשכל בחמת זעם צדקנית, ומפה עד לבית משפחת צביפר בעפולה, זה עניין של סמנטיקה.

פורסם

זה כמו כשאנשים לא חושבים ש"שופט בימ"ש עליון" זה מקצוע, שדורש סופר-מומחיות וניסיון,

ושמים את עצמם במקומו [אשכרה] ומתחילים לזכות או להרשיע כל מיני נאשמים

על סמך כתבה בוואיינט :)

The first one to get angry loses

פורסם

לחלוטין לא מסכים איתך ואי לימוד הקבלה לכלל בית ישראל נוצר מדברים אחרים.

גם כל העניין הזה של פירושים רק מוכיח שהם קשקשנים אבל אם בא לך, נדבר על זה כשתגיע אליי לכוס קפה.8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועל זה נאמר - "לך תZדיין ותביא קבלה".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...