Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזה אין ספק, אבל לא לזה התייחסנו, אלא למחיר בו ניתן לקבל את הרכב "על הכביש" בגרסתו ה"רגילה" שבמקור מאובזרת יותר בקופרה. אגב, לדעתי ה"השקעה" בגולף תחזיר את עצמה יותר מאשר מחיר הקופרה, אבל את זה נדע רק עוד X שנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש דברים שמגיעים בקופרה כסטנדרט - ובגולף תשלם עליהם... ולא מעט.

נגיד למשל LED / XENON, חישוקי 18', ריפודי עור, מערכת שמע משודרגת, חלונות כהים, חיישני חנייה קידמיים ואחוריים, מתלים אדפטיביים (אם מוצעים ב-GTI בכלל. אני כבר לא זוכר).

אל תשכח דפרנציאל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האמת היא שכן, בהחלט. אתה מקבל ה-ר-ב-ה יותר מה-GTI... בפחות כסף. הרבה פחות.

רק הדיפרנציאל לבדו סוגר את הדיון.

למי שלא יודע להעריך מה הוא עושה, שייקנה FR.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש איזה עניין עם חיישן קפאון - שעשוי לחשוב שהמזגן מקפיא ולכן להקפיא את פעילותו. לי הוחלף במסגרת אחריות. שמעתי שהיה גם לעוד מישהו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אמנם רכב אחר, אבל אצלי אני נוסע ביום יום על N ולא רואה סיבה מיוחדת לשלב לD, הרכב חזק מספיק עבורי כך.

Dynamic - בנוסף לתוספת מומנט קלה ותגובת דוושה נמרצת יותר, מופעל Q2 (אלגוריתם אשר בולם את הגלגל הפנימי כדי לדמות את פעולתו של דיפרנציאל מוגבל החלקה) ו-Prefill (בעת עזיבה חדה של דוושת הגז משאבת הבלם בונה לחץ כדי לאפשר תגובה מיידית של מערכת הבלימה).

רק הדיפרנציאל לבדו סוגר את הדיון.

למי שלא יודע להעריך מה הוא עושה, שייקנה FR.

לא נסחפת בכלל. תרומתו בעת יציאה מסיבוב או החלקה מורגשת אך בוא לא נהפוך אותו למשהו שהוא לא.

יש איזה עניין עם חיישן קפאון - שעשוי לחשוב שהמזגן מקפיא ולכן להקפיא את פעילותו. לי הוחלף במסגרת אחריות. שמעתי שהיה גם לעוד מישהו.

למיטב ידיעתי העניין עם החיישן הזה נפתר. אם כבר, יש (הייתה?) בעיה של תושבות מנוע. טוענים שהחלק שודרג.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
Dynamic

לא נסחפת בכלל. תרומתו בעת יציאה מסיבוב או החלקה מורגשת אך בוא לא נהפוך אותו למשהו שהוא לא.

"מורגשת..."8)

הבדל תהומי ביכולת להוריד כוח לכביש ובכלל התחושה והשליטה בזמן האצה ביציאה מסיבוב, כאשר אובדן האחיזה מתקבל כסחיפה הדרגתית של הציר הקדמי.

העובדה שתמיד (כמעט) תמצא אחיזה בהאצה מאפשר לך להכנס במהירויות פסיכיות (או בהחלקה) ולדעת שתוכל לקבל אחיזה בהאצה, שתשלוף לך את הרכב מהפנייה ותחזיר לך אחיזה.

זה הופך את הנהיגה לאחרת.

כאמור, מי שזה לא כל כך משנה לו, כבר עדיף לקנות גירסא פחות ספורטיבית (FR, ג'ולייטה... משהו פחות קרבי).

פורסם

אין שם הבדל תהומי. יש לו יתרון על פני התוכנה XDS, אבל זה לא הופך את הרכב המשעמם הזה למכונת נהיגה טובה יותר מגולף gti בלי דיפרנציאל מכני.

אגב, על כביש לח היא איבדה את עצמה לחלוטין ובקושי הצליחה להוריד את הכח וזה בהתחשב שהכח המדובר הוא 280 סוסים אשר מרגישים כאילו הורעבו במשך כמה ימים.

רכב מיותר.

עריכה: בעצם הוא לא מיותר. אני בטוח שלא חסרים רוכשים אשר בטוחים שהם קנו איזו מכונת נהיגה מטורפת.

פורסם
"מורגשת..."8)

הבדל תהומי ביכולת להוריד כוח לכביש ובכלל התחושה והשליטה בזמן האצה ביציאה מסיבוב, כאשר אובדן האחיזה מתקבל כסחיפה הדרגתית של הציר הקדמי.

העובדה שתמיד (כמעט) תמצא אחיזה בהאצה מאפשר לך להכנס במהירויות פסיכיות (או בהחלקה) ולדעת שתוכל לקבל אחיזה בהאצה, שתשלוף לך את הרכב מהפנייה ותחזיר לך אחיזה.

זה הופך את הנהיגה לאחרת.

כאמור, מי שזה לא כל כך משנה לו, כבר עדיף לקנות גירסא פחות ספורטיבית (FR, ג'ולייטה... משהו פחות קרבי).

אין לי מושג איך מרגישה הנהיגה בקופרה, אבל כשנהגתי ב- FR על המגבלות (לא יודע עד כמה אפשר לכנות מגבלות, הרכב כל כך נייטרלי ומשעמם ומבצע), הרגשתי שה- XDS עשה עבודה מצויינת ו"שלף" אותי גם מהפניות ללא מאמץ, כאשר הרגל לא ריחמה על דוושת הגז.

מעניין איך דיפרנציאל אמיתי ירגיש לי...

פורסם

ספורטיבו,לא דיברו ורשמו על מכונת "נהיגה מטורפת",רשמו דיפרנציאל שעושה

הבדל גדול...והוא עושה הבדל! מה לעשות? הוא עושה הבדל גדול!

שכחתם לוחמת הגה מיותרת שנעלמה בן היתר וכניסה במהירות קצת יותר גבוהה

ויציאה ממנה. ולא שיש הבדל תהומי בן המכונות המתקשרות הללו (ספורטיבו,די

לנגח כל אחד שמוסיף את המילה קופרה או סיאט) הבנו שאתה סולד מה"מתקשרת"

של סיאט ,סבבה אבל A TO B הסיאט עדיין תהייה מהירה יותר ובו נעזוב רגע תחושות

ניהוג נהיגה וכו...משעמם לכם בסיאט קופרע תקנו איבו9 במקום או 10.:wink:

פורסם
אין שם הבדל תהומי. יש לו יתרון על פני התוכנה XDS, אבל זה לא הופך את הרכב המשעמם הזה למכונת נהיגה טובה יותר מגולף gti בלי דיפרנציאל מכני.

אגב, על כביש לח היא איבדה את עצמה לחלוטין ובקושי הצליחה להוריד את הכח וזה בהתחשב שהכח המדובר הוא 280 סוסים אשר מרגישים כאילו הורעבו במשך כמה ימים.

רכב מיותר.

עריכה: בעצם הוא לא מיותר. אני בטוח שלא חסרים רוכשים אשר בטוחים שהם קנו איזו מכונת נהיגה מטורפת.

ה-XDS זו פשוט תוכנת סירוס מנוע. לא מוצא בה שום יתרון.

בכביש לח לא תצליח להוריד 280 סוסים בכל מכונית.

כאן הנהג צריך לשלוט בהזרמת הכוח, כדי לא לאבד אחיזה. אז... או שאתה יודע לנהוג או שלא. הבעיה עם כל הנהגים שרגילים לנהוג עם עזרים (כמו XDS) זה שהם חסרים לחלוטין את היכולת לעשות מודולציה לכוח, ונותנים למחשב לעבוד בשבילם. אני מרגיש בעצמי כמה לוקח לי להתרגל שוב לנהוג בלי בקרות, כשיוצא לי.

והמחשב, הוא לפעמים פורטני יותר מדי ומאט אותך לגמרי, וגם כשלא, משאיר את ה(לא) נהג עם תחושה של סירוס (שהיא למעשה צורך, בהתחשב בחוסר האחיזה).

מכונית הנהיגה המטורפת היא המגאן RS. אין בכלל תחרות. זה שרוצה את מכונית ההנעה הקדמית הטובה ביותר (בהפרש ניכר), כזו שיכולה לתת פייט גם למכוניות ספורט-קופה אמיתיות - זה האוטו.

אבל אם הייתי חייב לבחור בין הגולף לקופרה, רק המכונית עם הדיפרנציאל. הוא ערך מוסף אמיתי (לנהגים, לא לפוזאיסטים).

מה שהדיפרנציאל נותן, הסברתי.

מהתגובה שלך, לא בטוח שהבנת, כי הסברת איך אתה לא הצלחת לנהוג את הרכב. זה לא ציון לרכב, זה ציון לעצמך.

פורסם (נערך)
ה-XDS זו פשוט תוכנת סירוס מנוע. לא מוצא בה שום יתרון.

היא עושה את מה שהדיפרנציאל הזה עושה. כן, ברור שעדיף לחלק את הכח ולא לבלום חלק ממנו באופן סלקטיבי, אבל עדיין.

בכביש לח לא תצליח להוריד 280 סוסים בכל מכונית.

כאן הנהג צריך לשלוט בהזרמת הכוח, כדי לא לאבד אחיזה. אז... או שאתה יודע לנהוג או שלא. הבעיה עם כל הנהגים שרגילים לנהוג עם עזרים (כמו XDS) זה שהם חסרים לחלוטין את היכולת לעשות מודולציה לכוח, ונותנים למחשב לעבוד בשבילם. אני מרגיש בעצמי כמה לוקח לי להתרגל שוב לנהוג בלי בקרות, כשיוצא לי.

והמחשב, הוא לפעמים פורטני יותר מדי ומאט אותך לגמרי, וגם כשלא, משאיר את ה(לא) נהג עם תחושה של סירוס (שהיא למעשה צורך, בהתחשב בחוסר האחיזה).

אנחנו לא מדברים על כל מכונית, אנחנו מדברים על המכונית הזו. בכל רכב הנהג צריך לשלוט בהזרמת הכח, איפה יותר ואיפה פחות, זה בסיסי. אולי מרוב שאתה נוהג עם בקרות, כפי שציינת, אז בכלל שכחת מה זה.

בקיצור, בשורה התחתונה, על כביש לח, תרומתו של הדיפרנציאל, בהשוואה לרכב עם תוכנה אשר מדמה דיפרנציאל הזה הייתה כל כך מינורית שזה היה פשוט מביך, ועל אחת כמה וכמה כשנזכרים בהצהרות הפומפוזיות של אנשי השיווק של סיאט.

אגב, ברור לך שאתה סותר כאן את עצמך, כן? מצד אחד אתה מדבר על הצורך במודולציה ומצד שני אתה מדבר על עזרים אשר מבטלים את הצורך במודולציה.

אבל אם הייתי חייב לבחור בין הגולף לקופרה, רק המכונית עם הדיפרנציאל. הוא ערך מוסף אמיתי (לנהגים, לא לפוזאיסטים).

מה שהדיפרנציאל נותן, הסברתי.

מהתגובה שלך, לא בטוח שהבנת, כי הסברת איך אתה לא הצלחת לנהוג את הרכב. זה לא ציון לרכב, זה ציון לעצמך.

אתה מתבלבל, הרכב שמיועד לפוזאיסטים כאן הוא הקופרה. הרבה מאוד show וה-go מגיע שם מהמחשב, הנהג סתם יושב ומשתעמם. הגולף יותר מערבת לנהיגה וכמובן, אפשר לצייד גם את הגולף באותו הדיפרנציאל.

לגבי הציונים, כשלת בהבנת הנקרא. אני הסברתי על הרכב, לא על כישורי הנהיגה שלי.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...