Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם הפרמטר העיקרי הוא התנהגות והנאה מנהיגה, אז בין גולף 150 לג'ולייטה 170 אין כאן כל התלבטות. יתרונה של הג'ולייטה די ברור.

תלתן מול GTI: הן די דומות באופיין בסה"כ, אך לג'ולייטה ערך מוסף של דרמה: הצליל המשכר, ההגה היותר חד והגיר שמהסס קצת פחות - כל אלו משחקים לטובתה.

---

בנוגע לתמחור, אין במבצע הזה כל חדשה מרעישה. מועבר לעובדה שההמבצע הזה חוזר אחת לכמה חודשים, אני מתקשה להאמין שיש אפילו רוכש אחד עבורו המבצע מגלם הנחה של 18,000 ש"ח (כפי שמופיע בפרסום).

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והגיר שמהסס קצת פחות - כל אלו משחקים לטובתה.

DSG6 ב-GTI מהסס?!

מה עשו לו כדי שיהיה כזה?

נהגתי על כזה בקופרה... בשביל להיות יותר מהיר הוא צריך להפר עקרונות זמן וחלל ידועים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההיסוס הוא בזינוק, לא בתנועה. בתנועה הוא אכן מהיר מאד. ה-TCT מהסס פחות מה-DSG6 בזינוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ההיסוס הוא בזינוק, לא בתנועה. בתנועה הוא אכן מהיר מאד. ה-TCT מהסס פחות מה-DSG6 בזינוק.

זה לא הגיר, זו בקרת המשיכה, ולא רק בזינוק.

בקופרה תחת האצה הגיר מרגיש פחות טוב.

מה זה אומר?

פורסם

לא קשור לגיר. מנטרלים את הבקרה, והיציאה כרגיל (כרגיל=כמו גיר ידני).

כל הוואגיות שניסיתי סובלות מבקרה שמשהה לחיצה על הדוושה. המצב היחיד שאני נוהג איתה, זה אם הכביש רטוב.

פורסם

קח את הקופרה, תן גז מלא. יש שיהוק קטן במעבר בין ההילוכים. הוא קיים בכמה מצבים, ובאמת שאם בא לי להאיץ אני לא מתכוון כל פעם להיכנס לתפריטים, גם אם אחד מהם פותר את זה. אגב יכול להיות שזה קשור ל- 30K הלא קלים שעברו עליה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מוכרח לציין שאין לי מושג על מה אתם מדברים, לא יכול להעיד על נחיתות של הDSG על הTCT בשום צורה (and vice versa).

אם אני הייתי צריך לקבל החלטה, זה היה מגיע מהפן של אמינות בלבד, כי מבחינת ביצועים שניהם מרגישים לי דומים מאוד, ושניהם מרגישים מצויין.

מה שכן - הZF8 מנצח את שניהם מבחינתי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
קח את הקופרה, תן גז מלא. יש שיהוק קטן במעבר בין ההילוכים.

היה לי אותה שלושה ימים

זו בקרת המשיכה (או משהו אחר באלקטרוניקה).

זה קיים גם ב-TT... למעשה בכל ואגית שיצא לי לנהוג בה.

זה מעצבן.

פורסם

DSG6 אחרי תוכנה לגיר מעביר הילוך תוך 0.08 שניה,ZF8 מעביר ב 0.2 שניה.אין היום גיר בעולם לרכב שמחיר שפוי(להוציא פרארי וחבריו)שמעביר יותר מהר מDSG6.סה"כ העברות היותר עדינות שמצב רגיל בקופרה נועדו כדי לשמור על קלאצ'ים.בא לך קרבי ומהר,תעביר למצב קופרה.זה לא חסרון אלא תרומה לאמינות המכלול.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא מדובר על מהירות העברת ההילוכים, אלא על השהייה לתגובת דוושה בזינוק.

משום מה יש המתעקשים לשייך זאת לגיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...