Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

אני מתכוון לרכוש ככל הנראה ויטרה חדשה, אני חושב שהמחיר שמבקשים עבור תוספת "מולטימדיה" הוא מוגזם - כ 2500 ש"ח עבור מערכת capetown וגם לא יודע אם כדאי לסמוך על ההתקנה המקומית של היבואן

האם יש אופציות אחרות ומומלצות?

תודה

ערן

פורסם

דווקא סוזוקי בדר"כ מפתיעים בתמחורים השפויים שלהם יחסית.

השאלה היא האם מדובר במערכת גנרית (סינית) כלשהי עם השם הזה או שמדובר במערכת של בלאופונקט?

אם השני, אז בסה"כ נראה שמדובר במערכת חדישה מבוססת אנדרואיד ודי סבבה בסה"כ.

מערכת מולטימדיה בסיסית של פיוניר לצורך הענין (בלי ענין האנדרואיד) תעלה כ-1500 ש"ח בשוק הפתוח בארץ.

מה שכן, לאור נסיונם של כמה חברים פה עם מערכות חדישות כאלו ועם משהו שקשור לאנדרואיד, אני מציע לברר -

- מה טיב מערכת ההפעלה, כלומר האם היא סגורה או שאתה יכול להתקין על המערכת אפליקציות? ואם יש הגבלות אחרות אם בכלל.

- תמיכה בעברית אם חשוב לך.

- כל ענין הניווט.

- תמיכה במכשירי סלולר, שיקוף וכיוצב'.

מציע לנסות גם "לסחוט" באותו המחיר מצלמת רוורס ומתאם שליטה מההגה אם רלוונטי ונדרש. :wink:

פורסם

מהמעט שהצלחתי להבין מאשת המכירות

מדובר בבלאופונקט עם אנדרואיד, המחיר כולל מצלמת רוורס

אם באמת מדובר בדגם 945, המחיר נראה too good to be true כי אני רואה שהיא נמכרת באזור ה 800 דולר ומעלה

והשאלה היא איך איכות ההתקנה המקומית

פורסם

אכן.

אבל כמו שכתבתי, תבדוק שהיא לא מוגבלת באופן כלשהו ביחס לאיך שהיא נמכרת בחו"ל.

איני יודע מי מבצע את ההתקנות של סוזוקי.

אבל בסופו של יום, אתה לא היחיד שעובר התקנה כזו ואל תשכח שההתקנה למעשה נכנסת תחת אחריות, כך שאם תתעורר בעיה אתה אמור להיות מכוסה.

פורסם

אתה יכול לסמוך על ההתקנות אין פה משהו מיוחד. בגדול אתה מוגבל לגבי אפליקציות , יש להם ''חנות'' משלהם.

יש למכשיר מתאם הגה מובנה.

בדר''כ זה מגיע גם עם מצלמה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אהלן.. אני גם הזמנתי ויטרה חדשה אבל אקבל אותה רק באפריל. ראיתי היום אחת עם מערכת מולטימדיה וזה לא נראה כמו הדגם 945 שראיתי כאן בפוסט בכלל. היו שם הרבה כפתורים כך שאולי זה בכלל לא טאצ'.

פורסם

כנראה שזו המערכת המקורית, בסוזוקי שתבין יש להם סניפים שהם מתקינים את האביזרים לבד.

תגיד לי איזה סניף ואולי אני יוכל לעזור לך.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...