Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך יישור קו (clio B 1.2 8v)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני מצטער מראש כי כבר שיגעתי אותכם עם הבימבה הזאת. אבל הייתי חייב לעשות סדר בבלאגן במקום לפתוח שרשור לכל בעיה.

כנראה נפלתי על אוטו שלא השקיעו בו שקל ואני רוצה להחזיר אותו למסלול.

אז ככה, האוטו נקנה במצב לא משהו, בנסיעה היו גימגומים בלתי נסבלים ובהסתכלות בלילה ראיתי בריחת ניצוצות ואז למחרת זה מה שהוחלף.

הוחלף טיימינג, מותחן, משאבת מים+מים, פילטר שמן+שמן, פלאגים וחוטי הצתה, רצועות אביזרים, וסטרטר (היה מחליק).

עכשיו הבימבה נוסעת בסדר ואין גמגומים בנסיעה.

נשאר להחליף:

1. ציריות - מאור המכנופייה ישר הציע לעזור לי למרות שאנחנו גרים בשתי קצוות (חדרה-יבנה)

2. להחליף כנראה חיישן מהירות (לפעמים עובד ולפעמים לא)

3. התקנת מד סלד - יש תמונות (שהגיע סופסוף אחרי חודש)

4. סידור כמה בעיות חשמל (מנורה בתא נוסעים לא עובדת בשום מצב, לחצן מצוקה מדליק רק וינקרים ימינה, צפצפה לא עובדת, אמובילייזר שעושה הרבה בעיות התנעה, ווינקרים לפעמים עובדים ולפעמים לא. אבל גם כשלא עדיין יש תיקתוקים) - יש אפשרות לנתק את האמובילייזר המובנה שיש בשלט ?

5. לסדר חיווט במנוע, כי הרבה חוטים כבר נהיו גלויים וצריך להחליף אותם - יש תמונה.

6. החלפת פלאנץ מים שהתחיל לנזול אחרי הטיפול שנעשה

7. ניקוי של המנוע מאבק וים של נזילות שהיו - יש תמונה.

8. צינור נשם מנוע שאין לאף אחד (כולל מורשה רנו) מושג לאן הוא אמור להתחבר.

אני מעדיף לעשות כמה שיותר לבד - גם בשביל ללמוד, כי זה באמת מעניין אותי. וגם כי לסדר הכל אצל בעלי מקצוע יעלה ים של כסף.

אשמח מאוד מאוד לעזרה אם מישהו מבין/יודע/עשה משהו מהדברים שאני רוצה לעשות.

nvlmzmzxmtzg.jpg

gtyzw2yn0ju4.jpg

gqjcm3dnmh1d.jpg

zywwzmym2gm2.jpg

itkmj0gzdhrm.jpg

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

ישר כוח ראשית באמת הפורום מעלה את המודעות וזה יפה. הייתי ממליץ לך להתחיל בחלוקה של הדברים, בטיחות וכל השאר ככה כל מה שבטיחות תעשה בהקדם כולל בדיקת בלמים.

כלהשאר תעשה לאט לאט שלב שלב.

בטיחות תעשה במוסך מומלץ קח הצעות מחיר מכמה תעלה פה ונגיד לך אם זה נורמאלי או לא.

בהצלחה

פורסם

מבחינת בלמים האוטו בסדר.

בטיחות היה מעל הכל ובגלל זה האוטו הגיע למוסך ועבר את היישור קו המאסיבי של החלפת שמנים פילטרים, רצועות ובדיקת בלמים.

בעקרון מה שאני רוצה לעשות עכשיו זה החלפת פלאנץ מים שנוזל, ניקוי מנוע והתקנת המד סל"ד.

וכמובן גם ציריות אבל זה קצת כבד לי עכשיו מבחינה כספית.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תוכן חדש...