Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה תאורטית בהחלט:

האם כל עוד המנוע קר (תחילת נסיעה אחרי לילה, נגיד),

אפשרי לנסוע בלי נוזל קירור בלי לגרום נזק?

האם באופן תאורתי, רכב עם צינור רדיאטור מפוצץ, משאבת מים נוזלת וכו' יכול לנסוע למוסך אם הוא במרחק של 10 דקות ממנו במזג האוויר הנוכחי?

פורסם

צינור מים פרוץ אפשר לתקן עם סרט איטום Rescue Tape שאפשר להשיג בכל טמבוריה. זה יכול לאפשר לך נסיעה קצרה. אפשר למלא באופן חד פעמי מי ברז במקום נוזל קירור לנסיעה של כמה דקות.

פורסם

בישראל (למרות מזג האויר הקר היום ) ההבדל בין מי ברז לנוזל קרור זניח!!! אפשר לנסוע למוסך לאחר מילוי מי ברז ולהחליף אח"כ

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מוליכות החום של מי ברז היא כפולה ויותר מזו של אתילן גליקול. לכן מבחינת קירור בלבד עדיף להשתמש במים.

הצורך בתערובת של מים ואתילן גליקול דרושה כדי למנוע קיפאון ולהוריד את נקודת הרתיחה של נוזל הקירור וכמובן שיש בנוזל הקירור גם תוספים למניעת קורוזיה.

פורסם

חבר עשה טובה לעצמך, הזמן גרר זה מסוכן מאוד והימור לא טוב. בהרבה מהמשאבות יש אטם מכני שהקירור שלו זה עלידי הנוזל קירור, במידה והוא מתחמם עכב חוסר הקירור הוא נוזל מחור הפסילה.

ואז להחליף מ מים סתם מיותר.

פורסם

תשמע, אל תעיז לנסוע בלי נוזל קירור, לדעתי זה בוודאות יוביל לראש מנוע.

אין דבר כזה מנוע קר. כשהוא פועל הוא חם. נכון שבהתחלה הוא לא בטמפרטורה האופטימלית שלו, אבל קר הוא לא.

פורסם

הרכב יגיע תוך 5 דק' מקסימום לרתיחה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האוטו שלי בסדר,

אני שואל כי זה קרה לי לפני שבוע בערך (התפוצץ צינור רדיאטור),

הצלחתי לסחוב עם הרכב כמות כזאת של זמן אחרי שהוא התקרר ולא קרה כלום, סתם אני שואל כדי ללמוד אם זה מזל או שהמערכת בנויה בצורה שהיא אמורה לעמוד בזה.

פורסם

לא יודע אם זה מזל או שהמערכת בנויה לזה, אבל בהחלפת השמנים הקרובה תבדוק אם יש שבבי מתכת בשמן :lol::twisted:(נין לראות בבירור אם מרוקנים למיכל, ממתינים כמה דקות שופכים את השמן למיכל אחר, ואת המיכל הראשון מקריבים מול אור שמש, אתה תראה שבבים מנצנצים אם ישנם כאלה).

• תוכן חדש...