Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האוטו שלי בסדר,

אני שואל כי זה קרה לי לפני שבוע בערך (התפוצץ צינור רדיאטור),

הצלחתי לסחוב עם הרכב כמות כזאת של זמן אחרי שהוא התקרר ולא קרה כלום, סתם אני שואל כדי ללמוד אם זה מזל או שהמערכת בנויה בצורה שהיא אמורה לעמוד בזה.

זה עדיין לא בטוח שהכל בסדר ואתה רק חושב שהמנוע שמר על עצמו קר, אתה פשוט לא לוקח בחשבון מה שרשמתי שיוניט שעון החום במיקרה שלך שלא היה נוזל פשוט זייף באינדיקציה שלו היישר ללוח השעונים. אז עכשיו לאחר שתסדר את הבעיה ייתכן ותתחיל להיתקל בבעיות של איבוד נוזל קירור בעיקבות אטם ראש שנישרף וראש שהיתעוות אז אל תופתע. כמובן שהלוואיי ויצאת מזה בנס אבל אני אפילו הייתי מבצע בדיקת לחץ הפוך בשביל השקט הנפשי.

פורסם
שאלה תאורטית בהחלט...האם באופן תאורטי...

האוטו שלי בסדר, אני שואל כי זה קרה לי לפני שבוע בערך...

טוב שלא התחלת במשפט "חבר נסע ברכב שלו...". :roll:

פורסם

נתחיל בזה שזה מצב מאוד עדין וצריך להיות קשובים לרכב וזה גם תלוי בתוואי הנסיעה (ירידה או עליה, מסיעה פקוקה או מהירות של 60-70 קמש בלי כמעט מאמץ למנוע) אבל זה אפשרי - ולי זה קרה פעמיים, ובשני הרכבים האוטו המשיך אחרי התיקון לעבוד בלי שום השפעה לרעה (אכילת שמן, איבוד מים וכו).

לפני כשנה, חתול נכנס למנוע להתחמם (פיאסטה 2014), ואחרי נסיעה של כמה דקות נקרעה הרצועה של האביזרים (מסכן החתול...) ומשאבת המים הפסיקה לעבוד. נוראה ראשונה נדלקה של האלטרנטור מייד, ואחרי כמה דקות חום המנוע התחיל לטפס כי משאבת המיים לא עבדה.

עצירה בצד כמה דקות, המנוע התקרר, שוב נסיעה של כמה דקות (היה קפוא בחוץ) וככה עברו כמה קילומטרים עד הבית.

מאז שהוחלפה הרצועה עברו 15K ללא בעיות.

ולפני הרבה שנים, דייהו נובירה ליסינג, הטרמוסטט הלך (התברר לי אחכ) , שוב נסיעה עם עצירה כל כמה דקות הרכב שרד בלי בעיות.

ליאור.

פורסם
טוב שלא התחלת במשפט "חבר נסע ברכב שלו...". :roll:

כתבתי את זה כדי לא לקבל תגובות גאון אל תעשה את זה, לך למוסך, שים על גרר וכו' , לא עזר אני מנחש

פורסם

כתבת בהודעה הראשונה שזו "שאלה תאורטית", אתה מקבל תשובות בהתאם.

זה משעשע שאחרי כמה הודעות פתאום השאלה התאורטית הפכה לאירוע אמיתי.

באופן מעשי, אי אפשר לדעת האם נגרם למנוע נזק מאירוע כזה בלי לבצע בדיקה , לחליפין אפשר לא לעשות כלום ולחכות שיופיעו/לא יופיעו תופעות שהן תוצאה של התחממות.

• תוכן חדש...