Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להעמיס מידע על הקוראים אבל אלה רק חלק מאוד קטן מהבעיות שהתחילו זמן קצר לאחר הרכישה כמו מיכל עיבוי שהלך 3 פעמים, טורבו שהלך, אינטרקולר ועוד ועוד

רכב שעלה 167K והמחירון שלו היום 85K (איבד כחצי מעלות הרכב תוך שלוש שנים) לא סביר שאשלם תיקון ע"ס 27K

זה לא הרכב הראשון שרכשתי מיבואן ובכנות נשמע שאתה די מדבר בשם היבואן

לא ציפיתי להתאכזב בצורה כזאת

פורסם

חברים אם זה לא היה ברור מיכל העיבוי הוחלף שלוש פעמים...נשמע סביר?

עדיין לא קיבלתי את דוח הטיפול מהמוסך- כשאקבל אעלה אותו בשמחה אולי תאירו את עיני לגבי דברים מסויימים

מזכיר לכם שהרכב עלה לכביש בחודש פברואר 2013- כל הטיפולים התבצעו במוסך היבואן מכאן שגם אם הרכב לא באחריות יצרן על היבואן לקחת אחריות על המקרה... דבר נוסף ככל שאני מדבר עם אנשים אני מבין שאני לא לבד ויש עוד הרבה כמוני שסובלים משברולט

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 30.11.2015 בשעה 23:12, yossiaviel כתב:

מאוד מצער לשמוע על כך, אבל,

תקלות קורות ברכבים. בשביל זה קיימת תעודת האחריות. אצלך הגיר הלך אבל החברה לקחה אחריות, למרות שהיא לא הייתה חייבת בכך.

האחריות ברכבך היא 3 שנים או 100000 ק"ם, הקודם מביניהם, וידעת זאת כבר במעמד ההזמנה, כשקראת את תעודת האחריות של הרכב.

למרות זאת רכבך תוקן ללא עלות, וזאת לאחר גמר האחריות כ"רצון טוב". ובזאת כבר לא תוכל לבוא בטענות כלפי UMI. הם למעשה לא חייבים לך דבר או חצי דבר.

אני לא עובד ב-UMI, ולדעתי כדאי לך לנתק איתם קשר ולחפש מנוע מפירוק עם אחריות, אפילו בפחות מחצי מחיר מזה שהוצע לך שם.

פרסום שלילי על החברה לא תועיל לך במאומה, ולא יעזור לך בפתרון הבעיה. מה שכן, הם עלולים לפעול כנגדך במישורים אחרים, וחבל.

• תוכן חדש...