Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש מתבייש לשאול פה עם כולם שמשפצים את המנוע ואני לא מצליח להוציא את הרזרבי מתא המטען ..

פיאט בראבו 96 יש ידית אחיזה , מתחת צלחת עם הכלים ששוכבת בתוך הגלגל ,

אני לא יודע מה קרה אבל הוא לא רוצה לצאת מהמקום , הקטע שכבר הוצאתי אותו בעבר מספר פעמים תמיד בקושי רב אבל הפעם כלום לא עוזר .

הידית מסתובבת על ריק (כאילו) , ניסיתי לסובב את הצלחת והגלגל בכיוון המתואר תוך אחיזה בידית לקונטרה והצלחת השתחררה אבל רק קצת ונדמה לי שאני שוב מסובב על ריק .

יש למישהו עיצה חוץ מאשר להחזיר את הרשיון ?!

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

אל תסובב אותה! פשוט תמשוך בחוזקה למעלה! גם כשאתה סוגר את הגלגל פשוט תחליק את הידית למטה בכיוון מוט עם ההברגה! יהיה רעש כזה מוזר כזה כאילו אתה שובר את ההברגה אבל אל תדאג ככה עשו את זה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הידית השחורה לא אמורה להסתובב ולצאת או להכנס בקושי רב...

דווקא די בקלות.

אולי כשהברגת את הידית למקום פשוט הרסת את ההברגות?

אני מניח שניסית לטלטל קצת את הידית תוך כדי סיבובה ולכן לי אין רעיונות פרט ללסובב את הידית נגד כיוון השעון תוך משחק קדימה/אחורה/לצדדים...

בטוחש שלאחרים יהיו רעיונות טובים משלי...

פורסם

תבדוק אם האום בצד השני (אם ניתן לראותו מתחת לרכב) אינו מסתובב חופשי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

נזכרתי בזה רק עכשיו בעקבות חיפוש בפורום אבל רק כדי לסגור עניין ,

מסתבר שהבורג למטה החליד (?) ונשבר ולכן סובבתי על ריק , היה צריך לשבור את הידית

כדי לחלץ את הגלגל , מעצבן אבל לא מפתיע באיכות של הבראבו עם השטויות הקטנות שלה .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

• תוכן חדש...