Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 בעיה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

יש לי פג'ו 206 שנת 2001

זה זמן רב עושה לי בעיות של גיר: נורה של השלג והספורט נדלקים (ממה שהבנתי מהפורום פה מאנשים קודמים שזה בעיה בגיר)

לקחתי אתמול את הרכב למוסך לראות מה בדיוק הבעיה:

הוא חיבר מחשב לרכב הגיע למסכנה שזה בעיה בחיישנים והעלות הוא 1000שח כולל מע"מ

האמת שהאוטו לא שווה השקע של סכום הזה,

חשבתי לחפש את החלק התקול באינטרנט אבל אין לי מושג איך הוא נראה ואיך כותבים אותו באנגלית

וכמה יעלה לי רק העבודה?

תודה,

פורסם

בד"כ כשזה קורה צריך להחליף שסתומים בגיר.

ממה שידוע לי המחיר נע בין 2000 ל 2500 תלוי במוסך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יכולה להיות תקלה בחיישן לחץ, שני חיישני מהירות, חיישן טמפרטורה, מתג מצב הילוך.

כל אחד מהן יגרום למנורות הספורט והשלג להבהב.

בלי קוד תקלה זה ניחושים באפלה.

פורסם

במה חוץ מהנורה, מתבטאת התקלה? אני מכיר כמה וכמה אנשים שפשוט חיים עם בעיה כזו, אם איה לא חוזרת בעקביות ובעוצמה.

חוץ מזה, ההחלטה אם כדאי להשקיע ברכב המסויים תלוייה מאוד במצבו:

1. חיצוני ופנימי (אם שמור מאוד, כדאי להשקיע)
  2. איזו יד (עד יד שניה, כדאי)
  3. מתי הטסט
  4. מצב כללי - צמיגים, מצבר מנוע... (כמה קילומטרים?)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

חלק ממה שכתבתי בהתחלה נעלם

במה, חוץ מנורית הבקרה, מתבטאת התקלה? האם היא נעלמת אחרי סגירת מתג ההצתה? יש בעיות בגיר הזה שאפשר לחיות איתן שנים...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...