Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע חשמלי פחות אמין מניסיון הבלאי בו היסטרי.

שהייתי צעיר ויפה היום אני רק יפה השתעשעתי עם מנועי סילון DIY תחביב יקר מאוד.

למבורגיני מבקש שעון פרארי?

מחיר השעון בארץ שווה למחיר חול כ 300$ קנה בארץ.

מכונת גלידה לא כתבת תקציב

אופציה א

אופציה ב Gaggia GELATIERA בארץ עולה 3000 מארץ המגף עד הבית ב 1700 שח.

אופציה ג ב 70%הנחה לחטוף

עוד מכונה טובה של nemox gelato

פורסם

לסגירה אני מסכים איתך, אבל אני דיברתי על פתיחה - שם אין משמעות לחוזק הכלי. מכת אימפקט אחת והבורג פתוח.

אגב, הלינקים שצירפת נראים ממש כמו הכלי שהזמנתי מאמאזון:

http://www.amazon.com/Motion-Pro-08-0008-Clutch-Holding/dp/B000HS4NA8?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

אני מניח שהפינים עליו אכן מיועדים לסגירת מצמד אחורי בקטנועים אך אף פעם לא ניסיתי. אני לא חושב שבכל הכלים החורים באותו הקוטר.

שנית, זה עדיין לא פותר את עניין הוריאטור, שם האופציה היחידה היא כלי אימפקט. חשמלי או פניאומטי.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אשמח לקבל המלצה לאוזניות אלחוטיות שיתחברו לטלוויזיה.

האם עדיף אוזניות עם סוללה פנימית ועמדת טעינה או שעדיף כאלה שמחליפים להן סוללות? (כך אין חשש לחיי סוללה)

מדובר באוזניות לאדם מבוגר, כך שהעוצמה שלהן צריכה להיות גבוהה וכבונוס אשמח אם יוכלו להתחבר גם למחשב (בלי צורך לפרק מהטלוויזיה)

הטלוויזיה לא תומכת bluetooth כך שאני חושב שהאופציה היחידה היא חיבור באמצעות כבל aux, או קניית רסיבר שישדר מהטלוויזיה ב bluetooth.

בקיצור, אין לי מושג מה כדאי...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אוזניות סוני MDRXB50 הגיעו לישראל במהירות הבזק, מחכה שייצאו משבי הדואר כאן.

פחות מ-120 ש"ח כולל משלוחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

איך הן לעומת הפיסטונס 2 של xiaomi? כי מהפיסטונס אני בהחלט מרוצה מאיכות הסאונד (תוסיף לזה את הסאונד שיוצא מהמייזו בכלל מרוצה)

נ.ב 48 דולר זה יוצא 180 ש"ח....

Opel Adam S 2017

פורסם

יש כאלה לחבר שמאד מרוצה, והביקורות מהללות. לא בדקתי השוואתית בעצמי.

החשבונית שלי היא על 120 ש"ח, והליסטינג עדיין קרוב לזה לפי מה שאני רואה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הגיעו היום. ממשחק של חצי דקה הן נשמעות לא רע בכלל ואוטמות היטב את האוזן, אדווח אחרי האימון האירובי הבא :lol:

Winston S. Churchill -

פורסם

מה הרסיבר הכי זול שיש עם הדרישות הבאות:

הולך להפעיל כ6 רמקולים שקועים בתקרה אבל די קטנים

BLUETOOTH

יחובר אליו

טלוויזיה, PS4, וסטרימר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...