Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההונדה סיויק שלי היא דגם LUXERY

ובביטוח רשום לי קומפורט

עכשיו התקשרתי לברר על ביטוח חדש הוא אמר לי שאני צריך דגם ספורט

מה קורה בעצם אם הדגם שלי שרשום בביטוח הוא לא נכון?

פורסם

תבקש ממנו שיתקן את הטעות. זה דורש תיקון במחשב + הדפסת תעודה חדשה. עניין של 1-2 דקות עבורו.

במידה והוא מתחמק/ מורח זמן - תפנה לשרות לקוחות של חברת הביטוח הרלוונטית ותבקש מהם לתקן את הטעות (במקרה כזה, אולי גם כדאי להסיק מסקנות לגבי הסוכן...)

מה המשמעות של טעות בדגם ?

מאחר ואני לא מאמין ביושר של חברות הביטוח (בדיחה עצובה- חברת ביטוח ויושרה בצמידות... :-) ), אזי אני מאמין כי כאשר תפעיל את הביטוח הם עשויים לנסות להתחמק בטענה שמסרת פרטי רכב שגויים דבר שמשפיע על הפרמיה שהיו צריכים לגבות / רמת סיכון שאתה מהווה וכו'.

עדיף לבזבז 10-15 אולי 20 דקות מהחיים כדי לסגור את הפינה הזאת, ולא לבזבז המון זמן בריצות אחריהם כאשר באמת תזדקק להם.

פורסם

תקליט את השיחה בה אתה מבהיר את הטעות שעשו לך ושיוקלט גם תגובתו. כך אתה מכסה את עצמך או לפחות בעל יכולת להוכיח למעלה מכל ספק שביקשת זאת, וזאת למקרה שחלילה ונעשתה תאונה לפני שנשלחת אליך התעודה הנכונה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

רק אחדד את דבריו של רפי. אם אתה מקליט את חברת הביטוח, תציין זאת בפניהם, כדי שזה יהיה קביל בבית משפט

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

כאשר ביטחתי את האינסייט שלי במאיר רמות (סוכנות הביטוח של מאיר, יבואן הונדה) היא הופיעה בביטוח כסיוויק היברדית בכלל. התקשרתי אליהם שייתקנו, אמרו שזה לא משנה, אז וויתרתי. ככה זה המשיך 3 ביטוחים, עד שהרכב עבר תאונה והורד מהכביש. את כספי הביטוח קיבלתי לפי מחירון משוקלל של הדגם בפועל. לא יודע אם זה ככה בכל חברות הביטוח, אבל לעיתים קרובות יש בעיות עם קוד הדגם (בעיקר לדגמים המאובזרים).

פורסם
הקלטה בה אחד השותפים לשיחה מודע לה ומסכים לה היא חוקית. לא צריך אישור של חברת הביטוח לתיעוד שיחה עסקית.

זה נכון מאד. קביל גם על צילום וידאו. מספיק שאחד הצדדים מודע לצילום או להקלטה. זאת אומרת אתה יודע, אז הכל בסדר!

ג'ובני

פורסם

בהסתייגות הבאה:

הקלטת שיחה או האזנה לשיחה למטרת ביצוע עבירה או למטרת גילוי "דברים שבינו לבינה והם מצנעת האישות" שלא למטרת הליך משפטי בין בני זוג מוגדרים בחוק כהאזנת סתר בלתי חוקית.

פורסם
תבקש ממנו שיתקן את הטעות. זה דורש תיקון במחשב + הדפסת תעודה חדשה. עניין של 1-2 דקות עבורו.

במידה והוא מתחמק/ מורח זמן - תפנה לשרות לקוחות של חברת הביטוח הרלוונטית ותבקש מהם לתקן את הטעות (במקרה כזה, אולי גם כדאי להסיק מסקנות לגבי הסוכן...)

צודק מאוד.

בעבר כשהייתה טעות בתעודת הביטוח שלי שנבעה מהטעות של הסוכן (או אחת מהפקידות),

דרשו ממני כמה עשרות שקלים לצורך הוצאת תעודה חדשה, וזאת למרות שהפקידה של הסוכן הודתה שהטעות היא שלהם.

זאת הייתה הפעם האחרונה בה רכשתי ביטוח דרכם.

פורסם

תודה לכולם על התשובות

הייתי שנתיים עם דגם לא נכון לא יאאמן כמה חובבנות יש.

עוד סיבה שהייתה לי להחליף סוכן ביטוח

פורסם

לפני שנים רבות בת משפחה שלי ביטחה את רכבה בביטוח מקיף. הרכב היה הונדה אקורד, אך הסוכן הנחמד רשם כי הרכב הינו ג'יפ הונדה מדגם כלשהו, שהיה יקר בהרבה. בגלל הטעות נגבתה ממנה פרמיה גבוהה בהרבה ממה שדרוש. היות והיא לא מתעסקת בענייני רכבים, היא אפילו לא שמה לב לדבר. במקרה גיליתי את העניין כי הפרמיה נראתה לי הזויה. פנינו לחברת הביטוח והראינו את הטעות והיא החזירה את הפרש הפרמיה ללא בעיות.

• תוכן חדש...