Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כלי רכב בהם כיבוי המנוע סוגר את האורות והדלקה מדליקה אותם, ללא צורך לסובב את מתג האורות

אני נוסע על אחד כזה ואצלי דולקים האורות באופן תמידי קיץ חורף יום ולילה.

העלות המינימאלית כדאית אל מול הנראות שלי בכביש.

לא מבין אדם שרוכש רכב ב 100 אלף ש"ח +++ וחוסך 10 אגורות ביום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אבל אתה מבזבז ככה דלק וגורם לבלאי מואץ למצבר, אלטרנטור והפלסטיק בפנסים. לא חבל?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא יודע אם אתה רציני ניג'סמאנקי אבל לא, לא חבל, מה עלות הנזק הזה במצטבר, 50 ש"ח בשנה ? 100 ?

בכל פעם שצץ לי בהפתעה רכב אפור מבין הצללים במראה שהיה מסווה היטב עד לרגע ההתגלות

אני מבין כמה זה שווה ולמה יש מדינות בהן חובת אורות בכל נסיעה.

The first one to get angry loses

פורסם

זה היה בציניות, נו.

ענית ברצינות והרסת לי את המצחיק :-(

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כשחברים מנסים להטריל אני משיב ברצינות ונכנס לדקויות ומעקר את החיים כולם מתוכן.

וכן אע"פ ההקשר מאוד חשוב לדעתי שיעבור חוק כזה - זה יחסוך הרוג אחד בשנתיים ?

פצוע קשה אחד בשנה ? הנה, שווה [רואה, תשובה רצינית נוספת].

אבל קראתי לך ניג'ס-מאנקי אז זה קצת מצחיק

The first one to get angry loses

פורסם

מדליק כל הזמן, כל השנה.

הנה אתמול נשרפה מנורה ברכב של החברה. 10 שקלים בחנות חלקי חילוף הקרובה ונגמרה הבעיה.

10 שקלים פעם ב3 שנים, נראה לי שאפילו לא שווה לתת תשובה מנומקת.

וכן, מי שקונה רכב חדש בהרבה מעל 100 אלף שקל, אבל מתקמצן עד כדי כך שלא מדליק אורות ביום, אפילו שיש חוק שמחייב את זה. פשוט פתאטי.

פורסם

האמת שהמצב האוטומטי שיש היום ברכבים זה אחד הדברים היותר נוחים , שם על מצב "אוטומט" ושוכח מהאורות לכל החיים (למעט בתקופות שחובה להדליק בכל שעות היום).

סומך על החיישן שיחליט מתי להדליק ומתי לכבות .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני חוזר ואומר: אני לא מדליק את האורות בעיר ובקייץ לא מטעמי החסכון אלא לא רוצה לבזבז את הזמן להחלפת הנורות וזה גם לא נח לי באמצע היום. ובאופן כללי המחוקק קבע מתי יש להדליק אורות ולכן אני פועל לפי החוק, לא מחמיר ולא ממציא צידוקים ונימוקים.

באותה מידה כאשר יש תמרור תן זכות קדימה למה לא לעצור למען הבטיחות?! או מדוע לא לנהוג במהירות של 80 קמ"ש כאשר מותר 110?!

אני נשאר בדעתי: יש לפעול ע"פ החוק ותו לא.

פורסם (נערך)

זהירות, חפירה!!

אני רוכב לעבודה באופניים חשמליים, מהרצליה לסינמה סיטי, מרחק של חמשה-שה ק״מ. אני רוכב על הכביש, עם קסדה ומראה.

יש קטע כביש אחד שבו אני דרוך במיוחד, בין הכיכר של 8200 לגשר שמעל האיילון. בבוקר יש שם צל, הראות לא משהו ותנועת הרכבים שם רבה יחסית. לאורך כל הקטע אני מציץ במראה כדי לראות אם בא רכב מאחורי.

הפלא ופלא- רכב עם אורות דולקים נצפה לראשונה ממרחק רב יותר מאשר רכב שלא. גודל המראה והרעידות מוריד את החדות בה נצפה האובייקט, ושוב- רכב עם אורות דולקים נראה ממרחק רב יותר וקופץ לי לעין מוקדם יותר.

וזאת הסיבה מדוע לדעתי יש להדליק אורות כל יום, כל היום, בכל שעה ובכל מקום.

אז ישאלו פה החבר׳ה, ובצדק- למה אורות רגילים ולא drl? והתשובה היא- כי לא חסרים אסטרונאוטים ששוכחים להדליק אור רגיל כששוקעת השמש. האור הקדמי דולק ומהאחורי כולם שוכחים...

כל שנה אותו ויכוח ואותם חוכמולוגים, שמנסים לחסוך לירה וחצי, ובעיקר עושים פרינציפ מטופש כלפי המחוקק והמשטרה.

לטיפשות, לאטימות והעקשנות כנראה שאין גבולות.

חורף נעים, גם לקמצנים העקשנים שבינינו

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נומד, יש

טוב עזוב.

זהירות, חפירה!!

לא לא, זהירות אתה, לא אנחנו,

אתה אשכרה כל בוקר מפקיד את חייך בידי מאות מטומטמים ופוסטמות שחולפים לידך

בתוך טון של מתכת ומהמר כל יום מחדש שיהיה בסדר. אנשים שלא היית נותן להם