Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת מנוע דייהטסו YRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אתמול בבוקר כשהנעתי נדלקה נורת מנוע, נסעתי לעבודה כי לא הייתה לי אפשרות שלא להגיע (הנסיעה עברה חלק, האוטו לא גימגם וסחב רגיל) ותיכננתי הבוקר לנסוע למוסך, היום בבוקר כשהעתי את הרכב הנורה נעלמה.

לפני חמישה חודשים נדלקה הנורה, המוסך אמר שיש בעיה משהו בבעירה בצילינדרים (סליחה על החוסר מקצועית - יש גבול להבנה שלי ברכבים) הוא הציע או לנקות מזרקים שזה קצת יקר או להתחיל בהחלפת פלאגים (החלפתי אותם לפני כ 20K), אז החלטתי להתחיל בלהחליף מצתים כי זה הרבה יותר זול.

הוא כיבה את הנורה ומאז היה שקט עד אתמול.

1. זה אולי קשור לתקלה מלפני חצי שנה?

2. יכול להיות שהנורה נשרפה במהלך הלילה והיא עדיין דולקת? בחיים לא קרה לי שהנורה נכבתה לבד, הבנתי שצריך בעזרת הסורק בלבד לכבות אותה...

עידכון - סליחה על הטעות - התכוונתי לנורת תקלת מנוע

תודה רבה לעוזרים!

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

סורק מאפס תקלות,אך אם יש תקלה היא תחזור,הכי קל זה להתחבר ולקרוא את קוד התקלה שיצביע על הבעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סורק מאפס תקלות,אך אם יש תקלה היא תחזור,הכי קל זה להתחבר ולקרוא את קוד התקלה שיצביע על הבעיה.

במידה ואני אחבר סורק כרגע הוא יקרא את תקלה למרות שהנורה כבויה?

פורסם

אם אני זוכר נכון המחשב זוכר תקלות קרו לא מזמן,אך עדיף בזמן אמת לחבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אני זוכר נכון המחשב זוכר תקלות קרו לא מזמן,אך עדיף בזמן אמת לחבר.

אחלה תודה

• תוכן חדש...