Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכור לDIY, ובנוסף מתכנן להתחיל ללמוד רובוטיקה, אז נראה לי שהגיע הזמן להפסיק לשלוח את המודלים שלי להדפסה בתשלום, ולהתחדש במדפסת משלי.

אני מחפש מדפסת בעיקר להדפסת ABS, אבל אשמח לגמישות לחומרים רבים ככל האפשר (מדפסת שמגיעה לטמפ' גבוהה יחסית).

המאפיין החשוב ביותר של המדפסת הוא אמינות. מחפש מכונה שתבזבז לי כמה שפחות זמן בכיולים ותיקונים ותתן איכות הדפסה ודיוק מקסימלי.

חשבתי לקנות את ה-Dream Maker OverLord PRO, העלות כולל משלוח יוצאת באזור ה-1300$, לפני מע"מ, זה בערך הסכום שאני מעוניין להשקיע בנושא, אם כי ניתן למתיחה עד אזור ה2000$ למדפסת שווה באמת.

אשמח לקבל פה כל פיסת מידע שיש לכם בנושא והצעות למדפסות כדאיות.

תודה רבה,

אבירן.

• תוכן חדש...