Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חמורות במכשיר LG G2 ( עזרה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המכשיר לפני שנה מחנות בארץ,לפני כ 4 חודשים המכשיר התחיל לאתחל את עצמו מחדש,להתחמם,הבטריה נגמרת ממש מהר (בערך כל דקה אחוז).

המוזיקה והתמונות נמחקות ולאחר ריסטרט הכל חוזר לעצמו,הטלפון היה בתיקון לפני חודשיים,בחנות נאמר שעשו לו עידכון תוכנה ואיפוס (היה אחריות למכשיר).

בזמן האחרון הוא התחיל למחוק אנשי קשר,כל הזמן קופצת הודעה על המסך שאפליקציות נתקעות כגון "הודעות נפסקו",לפעמים כשניכנסים ל"הודעות", "אנשי קשר",הטלפון נתקע על מסך לבן ולא טוען את האפליקציה.

אשמח לייעוץ שלכם מה קרה לטלפון ואם יש פיתרונות אשמח לשמוע עלייהם מהמומחים.

תודה.

Scan Speak

פורסם

כנראה פיספסת...

כשהמכשיר היה בחנות עם האחריות עשו לו את האיפוס להגדרות יצרן,הכל גובה,גם אחרי זה המכשיר התחיל עם האנשי קשר וכו'...

Scan Speak

פורסם

איזה גרסת אנדרוייד יש לך? הייתה לי גרסה לפני כמה חודשים בנקסוס 5 שגרמה לחלק מהתופעות שאתה מתאר. פשוט גיהנום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצטער,אצלי זה היה כבר בלוליפופ.

אפשר שוב להציע לך לאפס ולהתפלל שזה יחזיק ליותר זמן. לדעתי פשוט יש איזה אפליקציה לא בריאה שמזבלת את המכשיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע לגבי שאר הסימפטומים, אבל יש לי אותו טלפון וגם אני נתקלתי בבעיה של הבטריה שנגמרת מהר.

תתקין תוכנה שמנטרת את צריכת הבטריה (יש מצב שאפילו יש אחת כבר מותקנת על הטלפון?) ותבדוק מה שותה אותה-

אצלי זה היה גוגל סרביסס, מסתבר שיש באג כלשהו שקשור להגדרות מקום, אני התקנתי תוכנה בשם Gservicefix הפעלתי אותה ועקבתי אחרי ההוראות והעניין נפתר.

• תוכן חדש...