Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האודי שכן! אני בהייגייט

עברו המון שנים מאז.

גרתי שם כשנה וחצי. זכור לי מקום חביב ושקט, עם אנשים צעירים ומאוד מאוד נחמדים.

בטח שגונחת, תראה איזה זיהום אוויר נמצא לפני הבית:

אחרי שנה עם מיני מיינור מקרטעת, הגולף הזו נראית מעולם אחר.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה גם מוזמן לחשוב למה לישראלים יש דימוי מאוד רע בכול העולם מבחינת התנהגות.

אתה יודע למה??? הישראלים חושבים שמותר להם הכול. וכשיש מפגש בין תרבויות זה מאוד בולט לרעה.

תתפלא אבל זה שב ynet יש מדי פעם כתבה על ישראלים לפני גיוס שנבעטו ממלון בקפריסין לא אומר שיש לישראלים שם רע בעולם כתיירים. תיירים ממדינות נאורות כמו שאתה מעריץ, גרמניה ארה"ב ועוד נחשבים להרבה יותר גרועים, קולניים, שיכורים ועוד.

תמשיך בשנאה שלך...

אגב, הרגע דפקתי בדלת של השכנים המבוגרים שגרים מולי, ועם הרבה ח' ו ע' במבטא תימני כבד, אמרתי להם שהם השאירו את האוטו האשכנזי שלהם עם חלון פתוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מניח שכבר הגעת למסקנה שהשכנים יצאו עם ידם על העליונה לא משנה מה תעשה, גם אם תזמין את כחולי המדים זה לא ישנה דבר. ילדים עושים קצת רעש וזה טבעי, אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלנסות להסתגל למצב הנוכחי או לעבור לדירה אחרת.

פורסם

אי אפשר לשפוט כאן אף אחד כי אנחנו לא יודעים מה הולך שם באמת.

יכול להיות שאכן המצב שם בלתי נסבל.

כמו שאמרתי כבר מקודם, יכול להיות שפותח השרשור מגזים בדיוק באותה מידה שיכול להיות שהסבא והסבתא הם אנשים מגעילים שלא שמים * על אף אחד למרות גילם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אגב, הרגע דפקתי בדלת של השכנים המבוגרים שגרים מולי, ועם הרבה ח' ו ע' במבטא תימני כבד, אמרתי להם שהם השאירו את האוטו האשכנזי שלהם עם חלון פתוח.

דיסקו שלום. למה אתה מכניס את העניין העדתי לסיפור, מישהו בכלל ציין עדות ומוצא?

פורסם
דיסקו שלום. למה אתה מכניס את העניין העדתי לסיפור, מישהו בכלל ציין עדות ומוצא?

כן, פותח השרשור ציין:

אבל, כמו שאמר הבעל בית, הם חושבים שהם אריות ורואים בי ארנב אשכנזי קטן.

...

הוא אמר שצריך לדבר איתם כמה פעמים ולנסות ל"אלף" אותם....

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

FARM

בנוסף למה שרענן כץ רשם כאן ^, אם קראת היטב את השרשור, ובין השורות לפעמים בגלוי ולפעמים בהחבא אבל פות"ש עורג לחינוך אירופאי צייתני ואליטיסטי, כמו שהוא יחנך את ילדיו ללא ספק, ומעדיף אותו על פני חמימות משפחתית מזרחית.

אין לי אלא להמשיך בקו המנחה אותי מתחילת השרשור - שמח שפות"ש אינו שכן שלי.

דיסקו. אב גאה לשלושה ילדים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
FARM

בנוסף למה שרענן כץ רשם כאן ^, אם קראת היטב את השרשור, ובין השורות לפעמים בגלוי ולפעמים בהחבא אבל פות"ש עורג לחינוך אירופאי צייתני ואליטיסטי, כמו שהוא יחנך את ילדיו ללא ספק, ומעדיף אותו על פני חמימות משפחתית מזרחית.

אין לי אלא להמשיך בקו המנחה אותי מתחילת השרשור - שמח שפות"ש אינו שכן שלי.

דיסקו. אב גאה לשלושה ילדים.

דיסקו שלום. מדבריך ניכרת נימה של גזענות והכללה גורפת לגבי אשכנזים. ניתן להסיק שלדעתך: אשכנזי=אדם קר ומתנשא, מזרחי= חם ואוהב אדם.

אני אישית נעלבתי מדבריך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחרת להיעלב, זכותך. הכי קל לעשות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

FARM שלום,

מדבריך ניכרת נימה של חוסר יכולת לרדת לפרטים ולברור בין משל ונמשל, בין עיקר וטפל (לא תפל. תפל זה אוכל של אשכנזים), ובעיקר להיעלב מדברים שאינם קשורים.

זכותך.

אגב, טכנית אני לא יכול להיות גזעני לאיזשהו כיוון. אבל מאחר ואינני חייב לך דין וחשבון על מוצאי, מוצאם של הוריי או מוצאם של ילדיי - אתה מוזמן להמשיך להיעלב לך בשקט בחושך.

לשעבר:

פורסם

אני לא אעבור בשבילך על השרשור ואצטט, אבל פותח השרשור התבטא כמה פעמים בגזענות כלפי מזרחים, אני אישית לא בוחר להיעלב, כי אני נתקל בזה יותר פעמים בחיי ממה שהייתי רוצה\מצפה.

משגע אותי שכולנו עלינו לארץ הזו מהיותנו יהודים ונרדפים, ובארץ אנחנו עדיין ממשיכים בגזענות הזו אשר ממנה סבלנו בגלות.

מי שיגיד לי שהגזענות לא קיימת בארץ הוא ממש בדרן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעשה לי טובה, בכל חברה שמורכבת ממהגרים צוחקים על המנהגים והמאפיינים של כולם גם אחרי כמה וכמה דורות.

מי שבוחר להיעלב מדברים כאלה בד"כ גומר כמצביע ש"ס, אז תיזהר :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

התגובות של חלק מהאנשים פה ממש הזויות!

בהתחלה ישר תקפתם אותי כאילו שאני שיא הרשע ורוצה לפגוע בילדים קטנים, אחרי זה התחלתם להסיק מסקנות לגבי האישיות שלי והילדים העתידים שלי.

ובסוף עשיתם ממני גזען.

זה שלחלק מהאנשים נוח לחיות ולחנך את ילדהם בצורה מסוימת לא אומר שמי שלא רוצה לחיות ככה הוא גזען/אדם רע/שונא ילדים/מגדל רובוטים.

אני סהכ ביקשתי עצה איך לפתור בעיה ספציפת שאף פעם לא נתקלתי בה.

כנראה הבעיה שהעלתי רגישה מידי לחלק מהאנשים פה.

מה שמשמח אותי שלפחות חלק מהאנשים הזדהו עם הבעיה שלי ואני בטוח שגם אף פעם לא יעשו משהו שעלול לפגוע באחר.

אני מבקש לנעול את השרשור.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם (נערך)

הבקשה נדחית עד יפסק הרעש.

ובהקשר.

שאצלנו מתארחים אצל הסבא והסבתא יש שם כזה רעש של ילדים שמתוך הבית לא מצליחים להשקיט, לא רואה איך מישהו מבחוץ יצליח ;)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...