Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

כרגע חזרתי מחוויה לא נעימה. עמדתי ברמזור ופתאום אני שם לב שכל נורות האזהרה דלוקות (שמן מצבר והנוספת).

עד שאני תוהה אם זה תמיד היה ככה אני מבין שהמנוע כבוי. לא נעים. עם האישה והבנות ברכב...

הוצאתי מפתח וניסיתי להתניע כמה פעמים אבל שכחתי שאני בהילוך. אחרי שהבנתי, החזרתי ל- P הרכב התניע ללא נורות אזהרה והמשיך בנסיעה רגיל.

מבדיקה נראה שחלק מהנורות הקדמיות שרופות (יכול להיות שקרה עוד יום לפני כי חשבתי שהאור היה קצת חלש).

המצבר יחסית חדש (כחצי שנה), אבל הרכב עושה רק נסיעות קצרות. כלומר כארבע נסיעות של חמש עד עשר דקות נסיעה ביום. קרה פעם אחת שהנורה בקבינה נשארה דולקת והמצבר התרוקן אבל זה היה לפני חודשיים ומאז היו גם נסיעות ארוכות של שעה. הדלק קצת נמוך אבל הנורה עוד לא נדלקה והעצירה היתה במישור.

אחרי החזרה הביתה מתניע בלי בעיה. אין גמגומים בהתנעה. אין נורות חיווי. אין רעידות. טורים נראים רגיל.

מעצבן...

אם מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה?

חשבתי ללכת למקום שבו אני מחליף נורות ושיבדקו לי שם את המצבר ושמן, למלא דלק וזהו.

השאלה אם יש משהו נוסף... דווקא בגלל שהרכב חזר לעבוד כרגיל ואני לא רוצה להיתקע שוב, דווקא כשהכי לא מתאים... תודה לעוזרים!!!

פורסם

מקווה שאני לא מקפיץ בניגוד לכללים אבל רציתי לעדכן לטובת מי שיחפש על תקלה דומה. אחרי כמה שעות נסעתי שוב ושוב נתקעתי. אחרי מנוחה שוב התניע ונסע. לא לקחתי סיכון והזמנתי גרר למוסך. במוסך אמרו שהתקלה היא חיישן מיקום גל ארכובה שהוחלף בעלות של 499 ש"ח (לא כולל עבודה). ביחד עם החלפת שינן מקשר ביחידת הגה שדרש פירוק של ההגה יצא 1360 ש"ח.

• תוכן חדש...