Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי יונדאי גטס 2008

לפני כשלושה חודשים שניגשתי לטסט קיבלתי את ההטבה הבאה:

atava.png`

רוצה לשאול קודם כל - מניח שהמקומות אמינים וכדאי לנצל את ההטבה כי זה המוסכים המורשים ?

ובלי קשר להטבה אני כבר צריך לעשות טיפול תקופתי לרכב, ההטבה סוגרת את הטיפול(במקרה ואין דברים חריגים) או רק חלק ממנו ?

תודה מראש

פורסם

זה טיפול קטן, רק שמן מנוע ופילטר. תנצל את ההטבה בלי דאגות.

לגבי שאר הטיפול, ידוע לך מה הוחלף בטיפול האחרון ובזה שלפניו ?

Stay Dirty

פורסם
זה טיפול קטן, רק שמן מנוע ופילטר. תנצל את ההטבה בלי דאגות.

לגבי שאר הטיפול, ידוע לך מה הוחלף בטיפול האחרון ובזה שלפניו ?

אני חושב שצריך להיות רשום לי ברכב, אבל לדעתי שוב לא משהו חריג

בלי קשר לטיפולים השוטפים החלפתי בלמים קדמיים כי הם חרקו ומצבר שבק חיים לא מזמן

פורסם

הכל טוב ויפה אבל תבדוק במסמכים שברכב בזמנך הפנוי, מתי החליפו למשל, פלאגים ופילטר אוויר, נוזל בלם, שמן גיר.

בנוסף, מהיכן אתה בארץ ?

Stay Dirty

פורסם
הכל טוב ויפה אבל תבדוק במסמכים שברכב בזמנך הפנוי, מתי החליפו למשל, פלאגים ופילטר אוויר, נוזל בלם, שמן גיר.

בנוסף, מהיכן אתה בארץ ?

פתח תקווה

פורסם

כשאני רכשתי את היונדאי שלי קיבלתי את אותו השובר.

במוסך מורשה שהתקשרתי הפקידה אמרה שמימושו מותנה בהכנסה לטיפול התקופתי ושרק הפילטר+שמן ינוכה מהמחיר הכללי.

לטעמי זה לא היה שווה - אבל אינני יודע אם היא לא דייקה או שבאמת זה נכון.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

צודק !

כששאלתי כמה יעלה לי טיפול תק' כדי להינות מהשובר אני לא זוכר ממש אבל זה היה משהו כמו 800 שקל, בהתחשב בקילומטראז' שלי

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• ספונסר פורום
פורסם
פתח תקווה

אז קבל אתר שיעשה לך קצת סדר בבלאגן שקשור לעלויות הטיפולים:

http://www.carsforum.co.il/cars/site/colmobile#getscar

פורסם
המחירים אצלם יותר מהגונים!!!!!! במחיר כזה לא שווה לעשות לבד.

עושים לבד לא רק בשביל ההוזלה אלא אין יותר בטוח מלסמוך על עצמך ולא על מישהו אחר בתנאי כמובן שאתה יודע לעשות או נותן למישהו שאתה מכיר שמביו בתחום לעשות לך את העבודה.

• תוכן חדש...