Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זאת תהיה טעות להציע אבל ציינת עוד מההודעה הראשונה שההורים של אשתך הם חברים של בעלת הדירה.

אני אצא מנקודת הנחה אולי מוטעת שיש להם קשר לזה ששכרתם אצל חברתם את הדירה(מכוונות טובות לעזור לשניכם).

אולי הם יכולים להיות יד בגישור ביינכם בין אם בהתרת החוזה ובין אם תיקון ליקויים שאפשר לתקן ופיצוי כספי בשכר הדירה מול הליקויים שלא ניתן לתקן(שכנים לדוגמה).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי מנוגדת לדעה שמעלי.

הוא יפנה להורים, והם יפנו לחברים ויתחיל חד-גדיא.

הייתי רק מעדכן את ההורים שזה המצב בדירה ובבניין והוא בלתי נסבל, והנסיונות להידבר לא צלחו, ואתם מתכוונים לעזוב ברגע שרק אפשר.

זה רק למקרה שהחברים יתבכיינו אצל ההורים שהם עשו טובה לזוג, והוא נשך את היד שהאכילה אותו. שההורים ידעו במה דברים אמורים. לא יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צודק בכל מילה .

רק שדעתי היא שהחג גדיא התחיל כבר ביום שבו הם עירבו חברים ומשפחה מלחתחילה והחג גדיא הפך למעוז צור ביום שהם הבינו שהעוגה רק נראית יפה אבל היא לא טעימה בכלל.

לא רוצה לבאס אבל כנראה שטוב לא יצא בכל מקרה ובכל סיטואציה מהמקרה הנ"ל, הדרך היחידה שאני חושב עם סיכוי למזער נזקים היא עירוב ההורים(שאולי מלחתחילה היו מעורבים בדחיפה לשכירת הדירה הזאת) והגעה לסידור שיספק את שני הצדדים.

פורסם

1. לא אחריות של בעלת הדירה. איך תרצה שהיא תהיה אחראית לשכנים?

2. שלט אוניברסלי בכמה עשרות בודדות של שקלים בטמבוריה הקרובה לבית לא ייפתור את כל ההתעסקות המיותרת סביב הנושא? על חשבונך כמובן.

3- 5. מה רשום בחוזה בנושאי אחזקה? לטעמי זו אחריות של בעלת הדירה.

6. ראה סעיף 1

לסיכום, אני לא הייתי נשאר שם אפילו דקה נוספת. האם המחיר שם זול בצורה משמעותית (מאות רבות/אלפים) של שקלים בחודש מדירה דומה באיזור?

אם החיסכון הכספי שווה לך את הבריאות הנפשית והעצבים (לדעתי לא. במיוחד כשהילד קם בבהלה בלילה) אז תישאר.

אם המחיר הוא רק "בסדר" - תברח, חבר. נשמע שיש לך לפחות עוד שנה וחצי לחיות בשכירות. אז למה בתנאים האלו?

פורסם

נו, עד לא ברחת משם?

כפי שציינו מעליי, חלק מהתקלות אתה יכול לתקן בעצמך

זה מה שאני עושה כי צוות החאפרים שמתקן אצלי מטעם בעל הדירה זה משהו שלקוח מסאטירה של אפרים קישון...

מה שאתה לא יכול לתקן זאת התנהלות של שכנים, זאת בעיה שאתה לא יכול לפתור ולכן אין לך ברירה אלא לעוף משם.

שכנים טובים והתנהלות בריאה של בית דירות שווים יותר מכמה אלפי שקלים בשנה. באמת, רציני לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
את סעיף 1 אפשר לסגור בטיפול דיטיילינג מושקע לרכבו של הבחור המאיים ולרכבים של חבר מרעיו בתמורת לשקט.

אחרי שסעיפים 1-5 נפתרו. הייתי נשאר בדירה.

תגיד, אתה רציני? יש אנשים שלא כדאי להתעסק איתם, אבל ללכת ללקק להם את הביצים? DUDE.

פורסם

הוא מהאנשים החלשים האלו פשוט. לא תבין לעולם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

בעלת הדירה ניסתה לשלוח את בעלה שיתקן את הנזילה מהשירותים אך ללא הצלחה. הביאו בעל מקצוע, שילמו לו 250 ד"ח והבעיה נפתרה.

אבל אז, בעלת הדירה התקשרה לאשתי והתחילה להתעצבן עליה. אתם שואלים על מה?

יש בעיה שהמים שיוצאים ממכונת הכביסה ומהכיור במטבח לא עוברים לביוב אלא יוצאים החוצה - מה שגרם לעובש בקיר.

בעלת הדירה קיבלה התראה מהעירייה והיא האשימה אותנו שאנחנו הרסנו את זה :roll:.

אחרי המהומה, היא הבינה שהיא טעתה ואין סיכוי שאני אקח סולם יעלה לקומה 3 וינתק את הצינורות מבחוץ.

בקיצור, היא הזמינה בעלי מקצוע שאמרו לה שהבעיה מאוד חמורה וצריך כניראה לפרק את ארונות המטבח בשביל לפתור אותה.

השאלה היא האם במקרה כזה יכולה להיות לי עילה/סיבה להפסקת החוזה? (החוזה מסתיים בסוף פברואר).

פורסם

תן לה שיסדרו את זה

משוך את ה 3 חודשים

מספיק הרסת קשרים חברתיים של שנים עם הורי אשתך.

עילה טובה לאשתך לגירושין:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב בסופו של דבר היא התנצלה שהיא דיברה אליה בצורה הזו, היא הבינה שהיא טעתה ואין סיכוי שאנחנו הרסנו את הצנרת מבחוץ (לא יודע מה גרם לה לחשוב את זה מלכתכילה).

הבעיה שפה בעיר בסכום שאנחנו משלמים אין משהו יותר טוב. אם היה לי רכב ויכולתי להגיע לתחנת האוטובוס בזמן סביר הייתי שוכר במושבים מסביב, שם אפשר למצוא אחלה יחידות דיור במחיר שפה מבקשים על דירות רקובות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היית מקשיב לכל מי שאמר לעבור דירה זה לא היה קורה. איזה כיף להיות חכם בדיעבד :lol:

אבל ברצינות, גם אם תגיעו בניכם להסכמים ויסדרו את כל הבעיות, מתישהו יצוצו בעיות חדשות וכל הבלאגן יתחיל מחדש. חפש לך דירה עם בעל בית שלא מכיר אותכם ויתנהג אליך בלי שתרגיש שעושים לך טובה. כדאי לשלם מעט יותר בתמורה לשקט נפשי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הרבה רשמו לך כך וכך.

אני ארשום גם אם כך המצב, אתם תעשו את השיקול שלכם.

במידה והדברים לאט לאט מסתדרים, :lol: יש קצת רצון מצידם אבל לא הולך להם.

נשאר קצת זמן לסוף תקופת השכירות כמספר חודשים.

מיקום הדירה נוח, ושכר הדירה סביר וטוב בעינייכם.

לדעתי אפשר לשקול להשאר עד סוף החוזה.

כך גם תשמור על מערכת יחסים סבירה .

## לגבי שלט יש חליפיים במחיר זול.

לגבי המים - בדוק גם עם השכנים, אולי הבעיה של העירייה.

לגבי השכן - יש לי שכן חמוץ (היום כבר לא) שפרש לפנסיה.

כאשר הגעתי עם הג'ולייטה אשתו התלהבה קצת.

מכאן הוא בא והתחיל לדבר על מכוניות - היום הוא שומר לי על הרכב.

מסקנה - נסה לקשור שיחה, צרף אותו לשיפשופים.

תן לו להכיר את הגבר הצעיר שלך - אולי זה ישפר את המצב..

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני תמיד משאיר לשוכרים שלי פתח מילוט כזה. או תמורת שוכרים חליפיים, או תמורת הודעה של חודש-חודשיים מראש.

לא נהוג ולא הגון להחזיק מישהו כבן-ערובה רק כי חתם על חוזה.

חבר אתה יחיד סגולה. מניסיוני הדל של חרישה על צפון/מרכז ת"א ואזור הטכניון בחיפה לאחותי, אף אחד לא הסכים שיהיה מילוט שהוא פחות מלשלם את כל השכירות עד סוף החוזה. אני מניח שזה נובע מאזור מבוקש אז אפשר להחמיר בתנאים. שוק חופשי וזה.

לא אוסיף עוד כדי לא לשנות את נושא השרשור.

תגיד, אתה רציני? יש אנשים שלא כדאי להתעסק איתם, אבל ללכת ללקק להם את הביצים? DUDE.

נראה לי, רק קצת [האמת שהרבה], שהוא היה ציני. אני לא חושב שמישהו באמת התכוון שהוא היה הולך להציע לשכן טיפול דיטיילינג לאוטו כדי שלא יעשה רעש בלילות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...