Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות.

אני מעוניין לרכוש שואב אבק של דייסון מאמאזון גרמניה. על פניו נראה שזו העסקה המשתלמת ביותר.

הייתי שמח לשמוע מבעלי נסיון על תהליך הרכישה ולמה לשים לב בהזמנה?

איך מחושבים המיסים? צפוייה לי הפתעה בדמות תשלום מכס ושאר מתנות בארץ או שזה כבר כלול במחיר?

ולמבינים במטלות הבית - יש דגם מומלץ של ה V6?

שאו ברכה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פילן דאנק.

צריך להרשם לאמאזון לפני או שאפשר פשוט להכניס כרטיס אשראי במעמד התשלום?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

צריך להרשם וליצור חשבון, לבצע את ההזמנה וכעבור 10-15 יום יבוא השליח לביתך עם המוצר.

שים לב שאתה יכול להרשם בכל אחד מאתרי אמאזון בעולם, החשבון משותף לכולם, כך שאם אינך דובר גרמנית תוכל להרשם באתר האמריקאי או האנגלי.

לא הזמנתי מוצרים רבים מאמאזון, אבל 4 טלפונים ניידים ומתקן בלנדר שרכשתי עבור המיקסר מאמאזון אנגליה (ועוד כמה פיציפקעס) הגיעו תקינים בתוך כשבועיים מההזמנה. יתכן שבתקופה הנוכחית, בגלל החגים, יהיה עיכוב כלשהו. המשלוח נעשה באמצעות גוף שנקרא iParcel ואאלט המייל הסופי באמצעות דואר שליחים. מדובר בהזמנות שבוצעו מאתרי אמאזון באנגליה צרפת וגרמניה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שים לב שמה שאתה מזמין נמכר ונשלח ע"י אמזון ולא מוכר צד שלישי.

יש לי ניסיון טוב עם הגרמנים, כולל השירות הטלפוני

הזמנתי רסיבר ועוד מלא דברים קטנים, מרוצה מאוד

פורסם

אם אין לך כוח להירשם רק כדי לברר מחיר, תצרף פה לינקים לשואבים שאתה מתלבט לגביהם ואני אוכל להגיד לך מה המחיר הסופי.

פורסם

פורסם

הלינק הראשון- 505.98 יורו

השני- 400.91 יורו

השלישי- 362.61 יורו

כמו שאמרו, המחיר סופי- כולל מיסים מע"מ ושאר ירקות, ושליח שמביא את זה עד אליך. מעבר לזה, השירות שלהם לא פחות ממדהים ולעולם לא נתקלתי בבעיה מהבחינה הזאת עם אמזון.

פורסם

תודה רבה!

הפור נפל על דגם ה Absoulute, לא רואה טעם להשקיע עוד 100 יורו על ה Total Clean.

• תוכן חדש...