Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה ברחובותינו. האוטו עם כיסוי כך שלא הרמתי ולא ראיתי, אבל הצללית נכונה, יש אף ויש כנף.

אמורה להיות נדירה למדי (יוצרו בערך 2000). אם בעל הרכב קורא את זה, אז ממש הייתי שמח לראות מקרוב.

זה משהו כזה:

1980+930S+Porsche+prototype1229822679.jpg

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

964 בשבילי. גם אני לא מתחבר לslantnose, אבל זו כמעט אקזוטיקה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היא במקרה בצבע אדום?

זכור לי שצילמו אותה באיד הפורומים לפני כמה שנים והתפלאתי ממתי יש פורשה 911 עם פנסים מתרוממים וקולר חזית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חלום ילדות שלי, היה לי פוסטר של כזו המון שנים עד שהבנתי שלא אשיג אותו :|

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אמורה להיות נדירה למדי

אני בספק אם בכלל יש 930 אמיתית בארץ, שלא לדבר בכלל על Slantnose מקורית.

מסתובבות בעולם הרבה 911 טורבו-לוק, חלקן מקוריות מפורשה וחלקן אפטרמרקט. ביניהן יש גם לא מעט Slantnose אפטרמרקט.

שילדה רגילה של 930 לא טורבו

אין דבר כזה 930 לא טורבו.

930 זה הקוד של פורשה ל-911 טורבו הראשונה.

כמו ש-944 טורבו נקראת 951 וכו'.

פורסם

הסיכוי שמדובר ברכב מקורי (factory slat nose) הוא בעיקרון 0. עלות הרכב בישראל, גם אם במכס יאמינו שזוהי פורשה רגילה (930 טורבו) במחיר "רגיל", הוא כמחירה של 458 ספציאלה חדשה, הסיבה היחידה שקונים רכב כזה בעולם הוא כהשקעה ולא נוסעים בו כלל. 99.9 אחוז מהרכבים הללו בשוק הוסבו לתצורה זו בגלל ה"פוזה" ותוספת הערך (לכאורה), וזה גם ממש קל להחליף את הכנפיים.

יוחאי71- צנוע? בתמונה שהעלת 1973/74 קאררה RS שמחירה מגרד את המליון דולר מלמטה (לפני מיסים כן?) ואחת עם ייחוס נמכרה לאחרונה ב1.42 מליון דולר.

פורסם

אז ככה, בגדול השינוי של הסלנט נואז נקרא בפורשה תוספת 515, לאחר יציאת הדגם 935 לשוק היתה התלהבות רבה בנושא הפנסים המתרוממים , בשנת 86/87 החליטו בפורשה לעשות את התוספת הזאת ללקוחות שמעוניינים, בנוסף נתנו את האופציה לבעלי 930 ישנות לעשות הסבה בחברה ל515, ומי שביצע הסבה כזאתקיבל תעודת מקוריות של פורשה על רכבו,

לידיעתי האוטו שקיים בארץ הוא מתחילת שנותה שמונים או סוף שבעים והוא קונברז'ן מקורי של פורשה , הרכב אכן קיים והוא חזק מאוד!

לגבי המחירים הרכבים האלה כיום נעים בין 60k דולר לסכומים לא הגיונייםשל מעל 200k , אבל אסור לנו לשכוח כי לפני לא הרבה זמן 7 פלוס שנים המחירים היו חצי,

ולכן כן קיימת סלאנט נואז בארץ וכן היא שווה לא מעט כסף

פורסם

In 1986 Porsche finally offered the slantnose, called Flachbau in German, straight from the factory. The official designation in the UK was Turbo SE and it is also sometimes referred to as the flatnose. Offered as the ultimate 930 Turbo, the this model had an upgraded body and a 330 bhp engine.

Costing nearly double the standard model, the Flachbau was rarely ordered. Before 1986, Porsche had offered the Flachbau body option out of its customer service department known as Sonderwunschen. These were handmade cars, not limited to just the Turbo, but the Carrera and Carrera SC as well. In the 1987 model year, these were productionized with the M505 code for USA for an astounding $23,244 extra and M506 for the rest of the world.

Read more at http://www.supercars.net/cars/1576.html#JQjU8OYYBO9QAYGR.99

נא לקרוא קצת לפני שאתה משכנע את המשוכעים (-: הטעות שלי היתה לגבי הקוד דגם, 505 ולא 515 כמו שכתבתי,

פורסם

אני לא צריך לקרוא, אני יודע את החומר.

תקרא אתה את מה שבעצמך ציטטת:

Before 1986, Porsche had offered the Flachbau body option out of its customer service department known as Sonderwunschen. These were handmade cars, not limited to just the Turbo, but the Carrera and Carrera SC as well.

נא לקרוא קצת לפני שאתה משכנע את המשוכעים (-:

• תוכן חדש...