Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים , עוד סוגיה שאני רוצה לסדר . התופעה קיימת מזה שנה שנה וחצי מאז שיש לי את הרכב וכבר לאורך ה 70 אלף ק"מ שנסעתי איתו , כל עוד אני נוסע בבין עירוני או נוסע בפקק והמזגן דולק , מחוג החום עומד על שליש יציב אין העלמות מים . אבל אם אני נוסע בפקקים והחום עולה עד שני שליש, שזה הטמפ שבה המאווררים נכנסים לעבודה ומקררים באופן תקין את המנוע , המים נעלמים, פעם ב 2000 ק"מ בערך אני צריך להוסיף כוס מים ירוקים .

אין טחינה עם השמן . הרכב אף פעם לא מתחמם תמיד ב שני שליש חום הוונטות נכנסות לעבודה ומקררות את המנוע ,טרמוסטת הוחלף למקורי לפני כמה חודשים (רק בשביל השקט הנפשי ) אני תמיד ממלא מים של פרסטון.

האם לנסות להחליף פקק רדיאטור ?

פורסם

יש לי כריזמה 98 יותר מעשר שנים .

המחוג חום תמיד שאותה נקודה.

פעם אחת החום עלה קצת הייתה בעיה מאוור קירור המים.

פורסם

תמיד זה היה כך אצלי מחוג חום עולה מעל החצי הוונטה עובדת מחוג החום יורד מתחת לחצי וחוזר זה בפקקים ארוכים . אם זה משהו קליל או זמן נסיעה אז המחוג תמיד מתחת לאמצע . לדעתי זה נורמלי לחלוטין . משאבת מים הוחלפה לפני 70K קמ למשאבה יפנית והתופעה היתה גם אז . אני אתחיל מהפקק ונראה הלאה.

• תוכן חדש...