Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפל הכריזה על אייפון 6S ו-6S PLUS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מצליח להבין.

אם לחובב אייפון יש מכשיר תקין,אייפון 5 למשל, אז עכשיו הוא ייקנה אייפון 6 רק כי הוא יצא לשוק?

לא ברור לי העניין.

לא.

אם יוצא גלקסי 6, אז מי שיש לו 5 רץ להחליף כי יצא חדש?!

אפל מוציאים פעם בשנה מכשיר חדש.

דווקא הפעם לא הרגשתי שום באז או עניין סביב הצגת המכשירים החדשים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דווקא מתלהב מהאייפד פרו, אותו אני צריך

כן יש כאלה שיגידו שצריך זו מילה חזקה, כי אם עד היום הסתדרתי בלעדיו איך פתאום אני "צריך" ושבכלל שוק הטאבלטים בקריסה אבל אני מחכה למכשיר שכזה די הרבה זמן לשימוש ספציפי שלי והוא כנראה יתאים לי בול

מעניין אותי לדעת מה השימושים שלך שחיכית עד עכשיו דווקא למוצר של אפל שיתן לך את זה, או פשוט למה הנוט פרו 12.2 שקיים מאמצע/סוף 2014 לא יכול לתת לך את אותו מענה?

פורסם

אם אנשים יפסיקו לצפות מאפל להמציא את הגלגל מדי חצי שנה או שנה, סביר להניח שיוקל להם. עובדתית, מערכת ההפעלה של אפל עוברת אופטימיזציה כ"כ טובה שאין צורך בחומרה מפוצצת. בסה"כ המוצרים שלהם אמינים ומספקים חווית שימוש טובה (ואת זה אני רושם בתור אנדרואידיסט). באשר לצורך לשדרג בכל פעם שיוצא משהו חדש, זו כבר החלטה אינדיבידואלית.

פורסם

בגדול שוק הסמארטפונים הגיע לנקודה שכבר קשה לחדש בה יותר מידי, ואני לא חושב שצריכים לצפות בכל השקה

של אפל, סמסונג, או כל חברה אחרת, למשהו שישנה את העולם. המצאת הסמארטפון היתה רגע משמעותי, כל מה

שקרה אח"כ זה רק שיפור מתמיד של אותו מוצר, וכמובן מעבדים חזקים יותר, שיתמכו באפליקציות ומשימות מורכבות

יותר.

אני הייתי עם האייפון 1 ועד האייפון 4, ואז עברתי לאנדרואיד. לכל אחת מהמערכות יש את היתרונות והחסרונות שלה.

מה שכן, אני יכול להגיד שאחרי ש"שיחקתי" עם לא מעט מכשירים, אני יכול להגיד שהאייפון הוא מכשיר באיכות טובה

מאוד, והוא גם מדוייק מאוד, מה שלא תמיד אפשר להגיד על מכשירים אחרים, כולל היקרים מאוד.

פורסם
מעניין אותי לדעת מה השימושים שלך שחיכית עד עכשיו דווקא למוצר של אפל שיתן לך את זה, או פשוט למה הנוט פרו 12.2 שקיים מאמצע/סוף 2014 לא יכול לתת לך את אותו מענה?

הסתכלתי על ההנוט פרו באמת ואני משתמש באנדרוייד בכיף רק שאני רוצה מסך שהכי קרוב בגודל לדף A4, אני רוצה להיפתר מאוסף דפי A4 גדול ועדין לקרוא אותם בגודל מקור או קרוב למקור ומבחינתי 12.9 טוב יותר מ 12.2, אפשר באותו אופן לשאול "אז למה לא יוגה פרו 3 13.3" וזו שאלה מצויינת, אבל היוגה הוא מחשב, עם מאוורר, הוא קצת כבד יותר ועוד אבל אולי הוא דווקא הפתרון שאני צריך.

בקיצור, הצלחתי לבלבל את עצמי עוד קצת עכשיו (עם מחשבות של "אז למה לא יוגה באמת")

אם היה נוט פרו 14" זה היה פותר לי כל כך הרבה בעיות ודילמות, החיים מלאים בפשרות, אוף.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
הסתכלתי על ההנוט פרו באמת ואני משתמש באנדרוייד בכיף רק שאני רוצה מסך שהכי קרוב בגודל לדף A4, אני רוצה להיפתר מאוסף דפי A4 גדול ועדין לקרוא אותם בגודל מקור או קרוב למקור ומבחינתי 12.9 טוב יותר מ 12.2, אפשר באותו אופן לשאול "אז למה לא יוגה פרו 3 13.3" וזו שאלה מצויינת, אבל היוגה הוא מחשב, עם מאוורר, הוא קצת כבד יותר ועוד אבל אולי הוא דווקא הפתרון שאני צריך.

בקיצור, הצלחתי לבלבל את עצמי עוד קצת עכשיו (עם מחשבות של "אז למה לא יוגה באמת")

אם היה נוט פרו 14" זה היה פותר לי כל כך הרבה בעיות ודילמות, החיים מלאים בפשרות, אוף.

מספיק עם התירוצים, תגיד שלא ידעת על הנוט פרו 12.2[emoji6]

דיברתי עם סמסונג הם הולכים לפתח במיוחד בשבילך טאבלט 14 אינץ....

אבל ברצינות ברגע שאפל התחילה לייצר טאבלטים מעל 10 אינץ כנראה שלא ירחק היום ועוד חברות ילכו בעקבותיה.

פורסם

דיטו - מסכים :) זה היה מצחיק!

And yet זה העט המרשים הראשון - שעלול לעשות המון בעיות לחברות כמו Wacom במיוחד אחרי שאנדרואיד יאמצו את אותה טכנולוגיה והיא תיהיה נפוצה.

אצל הNote השטיק שונה מאוד ולא קרוב לעניין.

ד״א - לדעתי הדבר שבאמת יהפוך את השוק יהיה האפל טיוי - בגלל דברים כמו חיפוש בין אפליקציות ושוק אפליקציות עם סביבת פיתוח נורמאלית (שאלו הפיצ׳רים האמיתייםשחסרים בשוק כרגע למליון חברות כולל אפל שמיצרות מכשיר כזה כרגע)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, מן הסתם הדברים הוצאו מהקשרם, אבל עדיין מצחיק. אגב, דיוק נבואי שכזה עוד לא ראיתי:

kDHVH2q.jpg

נמסיס, השוני של העיפרון של אפל הוא מחיר של 99$ וצורת הטענה מטופשת שתישבר מהר מאוד.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אפל מדהימים אותי כול פעם מחדש. הלוואי והיה לי את הכסף לרכוש אייפון 6.

אני איתך. כל פעם מחדש אני נדהם מהאמייזינג אינוויישן שהיא טרולי מאג'יקל.

אבל ברצינות ברגע שאפל התחילה לייצר טאבלטים מעל 10 אינץ כנראה שלא ירחק היום ועוד חברות ילכו בעקבותיה.

ברור. הרי זה לא שמיקרוסופט הוציאו לפני שלוש שנים את ה-surface שהייתה לו מקלדת חיצונית.

2012-06-19-surface-tension.jpg

עריכה: דיטו הקדים אותי ב-4 דקות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור בעל אייפון אני ממש לא מבין את כל הבאז המטופש הזה בכל פעם כשיוצא מכשיר חדש. יותר מצורך ממשי במכשיר זה יותר צורך להשוויץ שיש לך את האייפון הכי טוב לחצי שנה הנוכחית.

היה לי גלקסי S2 שנגנב, החלפתי אותו לאייפון 4 שעשה את העבודה בצורה טובה, לאחר מכן החלפתי לאייפון 5S פשוט כי היתה לי הצעה מאוד מאוד משתלמת מקרוב משפחה שהחליף ל6.

אני לא רואה את עצמי מחליף את הטלפון בשנים הקרובות. הוא עושה את העבודה ונוח לי לתפעול הרבה יותר מהאנדרואידים המקבילים. ברגע שאשמע על גרסה שמורידה את הביצועים שלו בצורה משמעותית אפסיק לעדכן אותו, במילא אני תמיד מפגר אחר הגרסאות בגלל הפריצה ולא מעדכן ישר כשיוצאת חדשה.

בסה"כ טלפון טוב, נוח לשימוש, בגודל שמתאים לי ולא צריך להתעסק ברומים כל שני וחמישי כדי שיזוז משהו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מה עושה העט הזה שלא עושה Wacom או nTrig?

הוא עובד ישר על המסך ולא על משטח בצד שאתה צריך לקנות בנוסף.

כמו כן הוא עובד עם הטאבלט ישירות.

הפתרונות המקבילים של החברות האלו מתחלקים ל2:

1. מסך נוסף לעט - לרוב עולה כמו אייפד פרו + העט וצריך מחשב צמוד.

2. סטיילוסים לטאבלטים שהם דיי בדיחה ולא קרובים לפונקציונליות שהציגו פה.

לגבי ההטענה - אני מסכים - זה גימיק נחמד אבל נראה מקור לצרות שחבל על הזמן.

מה גם שלפי הבנתי מזה לא תוכל להטעין את העט והטאבלט עצמו בו זמנית...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...