Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפל הכריזה על אייפון 6S ו-6S PLUS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו העט של נוט דור ראשון רגיש ללחץ, בדרכו.

נו שוין.

מה שכן, עלולה להתרחש הגירה המונית של מעצבים למיניהם, ובצדק - ע"ע תחום המוסיקה הרציני שנשלט על ידי אפל הודות ל-latency הנמוך.

מן הסתם לא אקנה כלום, אבל האייפד המגודל הוא המוצר הכי מעניין בהשקה הזאת, לטעמי האישי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא עקבתי אחרי הכל אז תסלחו לי על השאלה אבל - למה בדיוק אתם צריכים אייפד מגודל? זתומרת, מה בדיוק יהיו השימושים שלו?

הרי הוא עולה כמו מחשב נייד חזק שמריץ וינדוס מלא, הוא מריץ את אותה מערכת הפעלה של אייפד רגיל (על יתרונותיה וחסרונותיה) והוא גדול מדי בשביל להיסחב איתו עליך בלי תיק. אולי הוא מתאים לגרפיקאים שימצאו שימושים לעט, אבל surface עשה את זה קודם... כן, הוא קל מאוד, אבל זו בטח לא סיבה מספקת (מצד שני, אפל פאנבויז אף פעם לא היו צריכים סיבה אמיתית...).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא האייפד המגודל נראה לי מיותר לחלוטין. אם אני מבין נכון הוא מריץ iOS, שלא יכולה להריץ תוכנות עריכת וידאו/גרפיקה/תמונות נורמליות, אז באמת למה? טאבלט טוב לשימושים מקצועיים זה הספרס פרו 3, או לעניים יותר, סרפס 3. אפילו המקלדת שלו מתומחרת הזוי באופן דומה לזו של אפל... 170 פאקינג דולר על מקלדת? מה, הם נפלו על הראש?

דווקא האייפון עצמו לפי איזה סקרטון impressions קצר שראיתי מציג התפתחות מעניינת עם המגע-לחץ הזה ולמען האמת גם המצלמה עם השניה וחצי לפני ואחרי כדי לעשות סרטונון קטן זה חמוד נורא. צילום 4K זה עדיין מיותר, הביצועים המהירים יותר זה נייס טו האב, אבל גם היום המכשירים שלהם עובדים לא רע וזהו. אני אהבתי את המצלמה והמגע. כל הכבוד אפל. לא חשבתי שאני אי פעם אגיד את זה, אבל כל הכבוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
מה עושה העט הזה שלא עושה Wacom או nTrig?

הוא עובד ישר על המסך ולא על משטח בצד שאתה צריך לקנות בנוסף.

כמו כן הוא עובד עם הטאבלט ישירות.

הפתרונות המקבילים של החברות האלו מתחלקים ל2:

1. מסך נוסף לעט - לרוב עולה כמו אייפד פרו + העט וצריך מחשב צמוד.

2. סטיילוסים לטאבלטים שהם דיי בדיחה ולא קרובים לפונקציונליות שהציגו פה.

לגבי ההטענה - אני מסכים - זה גימיק נחמד אבל נראה מקור לצרות שחבל על הזמן.

מה גם שלפי הבנתי מזה לא תוכל להטעין את העט והטאבלט עצמו בו זמנית...

ליביו

העט של N-Trig

כאחד שהשתתף בפיתוח של העט בחברת N-Trig לא ראיתי שום פונקציונליות בעט של Apple שלא הייתה בעטים של 2 החברות שהוזכרו.

ספציפית העט של אנטריג עבד עם סוללה אחת AAAA סטנדרטית של 1.5V (דקה יותר מה AAA) וצרך זרם כל כך נמוך שהסוללה הזו מספיקה לשנתיים - שלוש עד שצריך להחליף אותה. בטח עדיף על הצורך בהטענות תכופות בעט של אפל - 12 שעות שימוש בלבד על כל הטענה ??? הם לא מתביישים ?.

המסכים של אנטריג ידעו לזהות גם אצבעות וגם את העט, בו זמנית והכל בשימוש של שכבה אחת בלבד של אנטנות במסך (מטריצת מוליכים שקופים לאורך המסך)

העט של אנטריג היה בעל 256 דרגות רגישות של לחץ, יש לו מצב של HOVER - המסך מזהה אותו במרחק של כ 2-3 ס"מ ואז מופיע לך הפוינטר על המסך, העט הכיל כפתור אחד או שניים ויכלת להשתמש בו בצורה דומה לעכבר, ובנוסף לקצה שלו שהיה בעל 256 דרגות ללחץ כמו שתיארתי קודם.

איזו פונצקיונליות עוד אפשר לדרוש מעבר לזה ?

ונוסף לכל מה שתיארתי - העטים של חברת WACOM המתחרים העיקריים של אנטריג היו טובים יותר, מדוייקים יותר אבל יקרים יותר ודרשו פלטה נוספת בנוסף למסך המגע, כך שהם הוסיפו למורכבות ולעובי של הטאבלטים.

אחר כך באו העטים בנוט של סמסונג, שם אני כבר לא מכיר את הטכנולוגיה, אבל בדקתי קצת במכשיר של חבר, מאד מרשים, הדיוק הרגישות של העט וכו.

מה אפל הוסיפו כאן שלא היה כבר קודם ?

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

לעומת הnTrig זו כבר השוואה אחרת כי זה מוצר אחר לגמרי שסגור כרגע לפלטפורמה מסוימת. היתרון הוא שהוא לא צמוד לסרפס / מסכים מסוימים אלא לאייפד.

לגבי היכולות בפועל - נחכה ונראה כשהמכשיר יצא. טענות כמו רמת הפיקסל (במסך כזה צפוף) הן דיי קיצוניות , אז עד שאנשים לא יתחילו לגעת בזה יהיה קצת קשה להגיד.

לרוב האנשים העט והמכשיר הזה יהיו לא רלוונטים.

בכ״א - כמו שאמרתי - המוצר המרגש אתמול לדעתי שיעשה שינוי הוא דווקא הApple TV.

העט לא מרגש (בשימוש שלי) ובא לפתור את בעיית העטים באייפד , והאייפון נחמד - עוד עדכון שנתי.

האייפדים החדשים (אייר2 ומעלה) בהחלט מסוגלים לערוך וידאו ותמונה (אתמול היתה מצגת של אדובי שהם הראו פוטושופ , סקטש ועוד כלים בלייב על האייפד החדש עם העט... אז קצת מצחיק לא? וגם מייקרוסופט היו על הבמה עסוקים בלהציג את האופיס שלהם עליו ... היוש אנטריג...)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לעומת הnTrig זו כבר השוואה אחרת כי זה מוצר אחר לגמרי שסגור כרגע לפלטפורמה מסוימת. היתרון הוא שהוא לא צמוד לסרפס / מסכים מסוימים אלא לאייפד.

לגבי היכולות בפועל - נחכה ונראה כשהמכשיר יצא. טענות כמו רמת הפיקסל (במסך כזה צפוף) הן דיי קיצוניות , אז עד שאנשים לא יתחילו לגעת בזה יהיה קצת קשה להגיד.

לרוב האנשים העט והמכשיר הזה יהיו לא רלוונטים.

בכ״א - כמו שאמרתי - המוצר המרגש אתמול לדעתי שיעשה שינוי הוא דווקא הApple TV.

העט לא מרגש (בשימוש שלי) ובא לפתור את בעיית העטים באייפד , והאייפון נחמד - עוד עדכון שנתי.

האייפדים החדשים (אייר2 ומעלה) בהחלט מסוגלים לערוך וידאו ותמונה (אתמול היתה מצגת של אדובי שהם הראו פוטושופ , סקטש ועוד כלים בלייב על האייפד החדש עם העט... אז קצת מצחיק לא? וגם מייקרוסופט היו על הבמה עסוקים בלהציג את האופיס שלהם עליו ... היוש אנטריג...)

ליביו

אבל גם את ההתרגשות סביב ה TV של אפל אני לא מצליח לתפוס. הם קצת שיחררו את הרצועה למשתמשים של המוצר הזה ומאפשרים להם גם לצפות בתכנים של צד שלישי וזו ההתרגשות הגדולה ? איזה חידוש טכנולוגי יש בזה ?

הקופסאות TV הכי טיפשות של אנדרואיד שאתה קונה ב 10$ מאפשרות את זה. רק עכשיו קניתי קופסה קצת יותר משוכללת ב 50$ מעבד מרובע ליבות, 2G זיכרון RAM, מריץ CODI כמו חלום עם גישה לכמות של תכנים שגם אם אני אשב 24/7 מול הטלויזיה אני לא אצליח לנצל אפילו אחוז מהם ...

מה יש במוצר TV הזה של אפל ?

פורסם

ממה שאני הבנתי (לא עקבתי לעומק), הם מנסים לפתור את הבעייה של החיפוש והאינטרקציה שלך עם המכשיר כלומר שאתה משתמש בקול כדי לעשות חיפוש גלובלי כזה על גבי אפליקציות מרובות..

אני אישית נורא מחכה ליום שבו אני יוכל לשלוט על כל המכשירים בבית באמצעות הקול, כבר יש לי מוצר של אמזון שנקרא echo שעושה את זה ב80%, אבל הטלוויזיה שלי למרות שהיא smart ויש לה שליטה קולית עדיין לא שם.

מעבר לזה, בעיית החיפוש נורא מעצבנת יש לי סדרה אחת שאני רואה בnetflix אחרת שאני רואה בhulu, סרט שיש בVOD וכו׳, אני רוצה מאוד מוצר אחד שילכד את כולם לממשק אחד נוח ויעקוב אחרי מה צפיתי ומה לא, ומראש אני אומר שכבר ניסיתי את כל הboxee והכרומכאסט והאנדרוידים הייעודים, הם לא מתקרבים לחוויה שאני מצפה שיהיה לי

פורסם
האייפדים החדשים (אייר2 ומעלה) בהחלט מסוגלים לערוך וידאו ותמונה (אתמול היתה מצגת של אדובי שהם הראו פוטושופ , סקטש ועוד כלים בלייב על האייפד החדש עם העט...

וואלה.. נחמד לדעת, לא התעמקתי בחשיפות, רק ראיתי את סרטון קצר על האייפון כמו שאמרתי, אז יכול מאוד להיות שפספסתי את זה. בכל מקרה, נחמד לראות שמכשירים כאלה מסוגלים כבר להתמודד עם משימות שלשמן הם נועדו מלכתחילה לפני איזה עשר שנים.

מצד שני היה יכול להיות נחמד לראות את השימושיות של העט גם באייפדים היותר זולים (בדומה לסרפס הרגיל) כתחליף אמיתי ונגיש למחברת/טפסים לסטודנטים או רופאים או אנשים אחרים שנדרשים להמון ניירת ביומיום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי זה לא יהיה נגיש כי אני מהמר שכמו שב6s יש שכבת מגע חדשה - גם פה. אבל אני לא ירדתי לעומק העניין.

בנוסף למה שqil אמר על איחוד הממשקים, החיפוש הרוחבי (קצת לא רגיל לחברה בישראל - אבל פה - כשיש לך נגישות לחומר מכמה מקורות כמו הולו , נטפליקס , VOD של החברת כבלים , של כל אחת מהרשתות , אייטיונס , אמזון) - זה מתחיל להיות כאב ראש אמיתי לעקוב אחרי איפה אתה רואה מה ומתי יצא מה.

ההבדל הגדול הנוסף הוא ערכת הפיתוח.

עם כל הכבוד לרוקו , כרומקאסט, טלוויזיות חכמות למיניהן , סטרימרים בכל רמות המחירים או הקופסאות אנדרואיד ב100 דולר - הערכות פיתוח שלהם זבל וההפצה שלהם יותר זבל.

ברגע שתיהיה חנות אפליקציות מסודרת אחת עם הכלי פיתוח של אפל (שהמון קוד משותף שם מהאייפון - משמעותית יותר ממה שמשותף למק או לשעון) - זה לדעתי יתפוצץ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא מצליח להבין, אם לחובב סמסונג יש S5 אז עכשיו הוא יקנה S6 רק כי הוא יצא לשוק?

אם לחובב קורולה יש מודל 2014 אז עכשיו הוא יקנה מודל 2015 רק כי המודל יתחלף?!

כן, יש אנשים שאוהבים להחליף כל שנה ולא משנה באיזה מוצר מדובר או באיזה תחום, למי שיש את הממון שיתחדש...

זה מסביר את שם המשתמש שלך [emoji6]

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...