Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבנק אישר את ההלוואה מכיוון שהאוטו בן 3 והסכום שאני צריך נמוך מערך הרכב במחירון. אין לי חובות אחרים.

איזה פרטים צריך ?

כשנכנסתי לבדוק ברשם המשכונות הוא מבקש ממני לבחור מחוז אחד מתוך חמש. חיפה, תל אביב והמרכז, דרום, צפון, ירושלים, איך אני יכול לדעת איפה לבדוק ? צריך לבדוק בכולם ? זה לשלם 11 ש"ח כפול 5, לא הגיוני.

מתוך האתר של הדואר, http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/collateral?OpenDocument

"ישנם כלי רכב משומשים שמוצעים למכירה אך משועבדים כבטוחה כנגד הלוואה. רכבים אלו, נרשמים במסמכי רשם המשכונות בלבד ואינם מובאים לידיעת משרד הרישוי המופקד על ביצוע העברת בעלות על רכב".

זה בעצם אומר שבדיקת השעבוד בדואר פחות טובה מבדיקת השעבוד באתר של רשם המשכונות, נכון ?

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרטים כדי שאולי מישהו שמכיר את הרכב יוכל לסייע (מצליח בעיקר באלפות בזכות המשתמש amiger).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבעיה העיקרית שלי היא

איך ניתן לבדוק מי היד הראשונה בדרך הכי קלה שלא כוללת לבזבז חצי יום במשרד הרישוי ?

המוכר טוען שהרכב נקנה חדש מהיבואן אבל נעשה רישום לבעלות פרטית ולא על שם היבואן על מנת לחסוך את ההורדה במחירון. בנוסף הוא טוען שיש לו טופס העברת בעלות עם השם הפרטי של המוכר, לא ראיתי את הטופס עדיין.

הרכב, לנצ'יה דלתא 2012 ולטענת המוכר עדיין באחריות יצרן לעוד כחצי שנה. משום מה זה נשמע לי קצת לא הגיוני מכיוון שתאריך העלייה לכביש הוא נובמבר 2012 מה שאומר שהטסט מסתיים בנובמבר וכך גם האחריות, לא ?

מפורסמת ביד 2 ב-88,500, מסופק מאוד אם מישהו מכיר את הרכב. האוטו על שם אישתו ואעשה מולה את העברת הבעלות לאחר וידוא השם ברישיון מול תעודת הזהות כמובן.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

משהו לא מסתדר לי - האוטו 3 שנים על הכביש, איך יש אחריות, חשבתי שסמלת נותנים רק שנתיים.

לא יודע, נשמע לי קצת מוזר כל העניין של הרישומים אבל אולי אני סתם בוק.

איפה היא טופלה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מוסך מרכזי, נוציא היסטוריית טיפולים ביום ראשון.

fiat x1/9

פורסם

מקווה שהכל יסתדר ותוכל לברך על המוגמר. אני חושב שמדובר באוטו מצוין, חזק, מהיר, מרווח ונוח מאוד וגם מרהיב בעיצובו המיוחד. העובדה שזכה כאן בארץ ליחס די מחפיר, עוזרת לקבל אותו במחיר נוח מאוד וזה טוב. יכול בהחלט להיות שזה דן את הקונה למסע מתסכל כשיבוא התור שלו למכור, אבל גם זו חוויה. לענין האחריות, נראה לי שברור קצר אצל היבואן יכול לפתור את החידה הזו.

פורסם

איך נראה טופס של העברת בעלות מחברה לאדם פרטי ?

אם למוכר יש טופס של העברת בעלות איך אני יכול לזהות האם מדובר בהעברת בעלות מחברה לאדם פרטי ?

חברה זה משהו שלא יכול לקום ולעשות העברת בעלות בדואר אז הרכב צריך להיות רשום על שם מישהו לא ?

fiat x1/9

פורסם

תודה.

fiat x1/9

פורסם

הרכב נקנה, אני אשאיר את הקאפה עוד קצת עד שאחליט מה לעשות איתה, תודה לכולם על העזרה.

fiat x1/9

פורסם (נערך)

ראיתי טופס העברת בעלות מקורי אבל החלטתי עוד לפני שבכל מקרה אני לוקח את הרכב גם אם הבעלות הראשונה הייתה ליסינג או לא יודע מה.

אגב, מבדק בפתח תקווה, אל תתקרבו, חבל על הכסף.

עריכה אחרונה על ידי amir74

fiat x1/9

פורסם

תתחדש! אני נגד בדיקות במכון בכל מקרה, מוסך + פחח יתנו יותר אינדיקציה, גם אם פחות תשובות על טופס סטנדרטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...