Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אליפות הארץ בג'ימקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
LETS GET IT ON!!!!!!!!!!!!!!

ג'ון - חולה עליך!

יאללה כבר מתרחש משהו מיוחד.....נציגים מקרס פורום, מקס טונינג, PSI & STI מדברים על אותו קו.

איפה VAG ואלפה. הרודסטרים והחברה של Aaahhhnold . איפה הקוסם ודני קושמרו.......טוב נו, נסחפתי :wink:

But it looks like this time something might actually happen

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

janchiko טוען שהוא בעל STI אבל בעצם מה שיש לו זה קרפדה ירוקה...!!!

ועם קרפדה זה לא בעיה לעשות ג'ימקנה... זה הנעה כפולה והיא קומפקטית...

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
ג'ון - חולה עליך!

יאללה כבר מתרחש משהו מיוחד.....נציגים מקרס פורום, מקס טונינג, PSI & STI מדברים על אותו קו.

איפה VAG ואלפה. הרודסטרים והחברה של Aaahhhnold . איפה הקוסם ודני קושמרו.......טוב נו, נסחפתי :wink:

But it looks like this time something might actually happen

VAG נראים לי בעניין.

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=290&PN=1

Back to the original - NC again.

פורסם
יש כרגע 10 נרשמים לעונה שלמה....

עוד 25- 30 ואנחנו על הסוס.

מחכה להודעות פרטיות.

אלון

אלון, זה 10 אנשים בשעה אחת או משהו כזה.

לדעתי, 25-30 אנשים זה יהיה קצת מדיי מבחינת הרעיון הכולל שמנסים לעשות.

מישהו מנסה להרים פה ליגה ארצית עם כמה תחרויות, וכמה קטגורויות. כמה קטגוריות אפשר כבר לעשות מ 30 מכוניות?

לדעתי צריך לארגן את זה בצורה טיפה יותר רחבה, עם הרבה יותר אנשים.

Back to the original - NC again.

פורסם

רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו.

הודעה דומה פורסמה אצלנו ב-VAG באתר ואני מאמין שיהיו נרשמים גם משם.

בכל מקרה אני אשמח להצטרף לאירוע הג'ימקנה.

לגבי שאר חברי מועדון VAG, אני אספק רשימה בהקדם האפשרי.

יש כבר מושג על תאריכים ומקומות?

קובי

פורסם
עם כל הכבוד, בארץ אין ממש וייפר או קורבט Z06, ואין את המרחבים העצומים שהן עושות בהם ג'ימקאנות. כאן כל מה שאנחנו יכולים לעשות ברוב המקרים אלו ג'ימקאנות קטנות וצפופות שמתאימות למכוניות קומפקטיות לכל היותר. תראה לי מכונית שרירים ניתנת למיצוי בג'ימקאנה ואני אחזור בי (ולא, ליאור ברוך, אל תקפוץ :wink: ). שלא לדבר על טנדר או איזו שברולט מאליבו.

רוני

הייתי חייב.....

אני רק מחכה לג'מקאנה הקרובה, השאלה היא, באיזו קטגוריה אני אהיה? כמה מכוניות יש כבר בארץ שיגיעו לג'מייקאנה עם הנע/אה אחורית? ועוד שאלה, אפשר לשים לדוגמה מיאטה וקמארו באותה קטגוריה רק בשל ההנעה?....

וברוררררררררררררררררררררר שמכונית שרירים או אמריקאית סטנדרטית לא קשורה בעליל לכל מה שקשור לג'מיקאנה.... אין להן "יכולות" מינימאליות (גילוי נאות - הקמארו לא סטנדרטית :wink: )

בקיצור, כולי ציפייה, גם אם לא אעמוד על הפודיום, זאת בהחלט תהיה חוויה מהנה :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

באם אלון מעוניין לארגן את האירועים, אני סומך עליו במאה אחוז, ואשמח גם לעזור בכל שיידרש. הבעיה היא לברר חוקיות של העניין מול המשטרה ולמצוא מגרש מתאים שלא יעלה לנו הון. מלבד זאת ניתן לעשות הכל בעצמנו.

אני מציע חלוקת תפקידים. כל אחראי מועדון יהיה אחראי לרישום ותפעול האנשים שלו, וידאג לריכוזם מול אלון. אני מבין שקובי מטפל בנושא עם VAG. ג'ון יטפל בנושא מול STI? מי יטפל מול PSI? ג'רמי? השמע קול... אני ארכז את האנשים מקארזפורום בשמחה.

רק אדגיש שוב - חשוב למצוא מקום מתאים ולא לזרוק דברים כמו המנחת בערד, כי אמנם הוא מצוין אבל מרוחק מאוד מהמרכז וגם יכול להיות מאוד שיעיפו אותנו משם אם נופיע עשרות מכוניות יום אחד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

א. גם אני בעניין :wave:

ב. לדעתי צריך להתחיל באירוע אחד במקום הכי נגיש בו יש סיכוי גבוה למירב המשתתפים. אירוע כזה יביא עוד משתתפים לאירועים הבאים אחריו. חבל לחכות עד שיהיו יותר מ- 30-40 משתתפים. אבל מצד שני יש לאנשים נטיה להבריז ברגע האחרון מאירועי ספורט מוטורי אז אולי כדאי לקחת מקדם ביטחון של 30% .

ג. חבל לסרבל את ליגת הג'ימקאנה, ככל שזה יהיה פשוט יותר וזריז יותר כך נתקל בפחות התנגדות מצד הרשויות (למרות שאין על מה...). החלום של Mad Max יתגשם בבוא היום. אבל אין לי כח לחכות עד שהוא יגיע.

ד. כמו שמישהו אמר, ומועדונים אחרים הוכיחו, אפשר לעשות את זה בקלות עם: מנחת אחד, 2 שעוני עצר, כמה קונוסים, וכמה אנשים טובים (ואולי דניאלה אחת בשביל לרשום תוצאות :wink: ).

פורסם

היי חברה כל הכבוד על היוזמה! אני גבי ממועדון VAG מי שאמור להיות האחראי על פעילויות כאלו (הבעיה היא תרדמת החורף של החברה ) בכל אופן לדעתי הרעיון מצויין ואפשר ליישמו די בקלות (כבר הרמנו אירוע למועדון שלנו שכלל שני ג'ימיקנות ועלה כ60 ש"ח לאדם) אני רואה שיש פה היענות גבוהה לאירוע לכן עלינו לפעול במהרה על מנת שלא נפספס את הגל...

בכל אופן, יש באפשרותי לסרטט ולהוציא לפועל מסלולי ג'ימיקנה שונים (מהירים יותר מהירים פחות קשים יותר קשים פחות...) שיותאמו לכל רכב, אפילו למרכבות הענק האמריקאיות! בנוסף יש ברשותי מסלולים שכבר הוכחו כמענינים ככה שאני מוכן לתרום בנושא. בנוסף אני חושב שאני אוכל לארגן גם את הציוד הדרוש ליישום של המסלול עצמו...

מה שנשאר, כמו שכבר אמרו זה המסלול... שגם זה לא בעיה גדולה מידי אבל את הפתרון שלה אני מעדים להשאיר לפגישה פנים מול פנים עם מי שמארגן את זה. אז מה שאני אומר זה שכל מנהלי מועדוני המכוניות והיוזמים של הרעיון הזה ייצרו איתי קשר במייל ( [email protected] ) נפגש בנקודה מסויימת ונתאם דברים על כוס קפה. בכלל עדים שלכל מנהלי מועדוני הרכב יהיה קשר אחד עם השני לפעילויות משותפות כגון אלה.

מנהלי מועדונים להתעורר!!! זו ההזדמנות שלנו להתאחד כולם כגוף אחד ולהרים אירועים יפים ומגוונים יותר!

גבי

פורסם

But if you dont accept them thats disrcimination, no?

I was pointing it out from the total opposite point of you, you should accpet everyone to the gymkhana and that muscle cars are no match to sport compact before you equip them with MASSIVE race tires anyways... at least they are fun to watch

לעשות ארוע חד פעמי קטן ומוסתר - אותי לא מעניין.....כאלה יש כל הזמן.

לארגן ליגה צריך "חברת ניהול". SCCA כזה. מיחשוב למעקב תוצאות . קונוסים (לא 15) . מרשלים בעלי סמכות. אישורים מהרשויות. אפשרות לפתח מסלולים מכל מיני סוגים.

חלוקת קבוצות. FWD RWD 4X4 MISC

I'm sorry to tell you that you got a few things wrong here in my opinion as one that runs the SCCA autocross for the past four years - this is the number one reason that so many people HATE the SCCA and that are so uptight and annoying... accurate computerized beam timing is no doubt a great thing

- Here's where I lost you

?Marshalls - what for

Classes - the division should not be by drivetrain layout, not even by power, think more towards treadwear of tires and division of stock, lightly modified and unlimited modified... there's no reason why a 106GTI and a WRX will race in the same class - the opposite - most chances are that the it will make into a much more interesting race

יקר לכם? חכו עד שזה יהיה באמת חוקי ויחייבו אותכם לרמת איבזור מסוים, רשיון מיוחד לעיסוק בתחריות ותוספות לביטוח.

??Huh? why? why making stuff complicated for no reason

The only thing a car needs to compete in the US is to pass a minimal tech inspection that makes sure that the vehicle is in good operating condition and safety issues like battery tied down securely and such

!There is no reason to force special equipment - this is a gymkhana for god's sake

There is no need for a special racing license, as a matter of fact there is no need for a driver's license at all, we have here 9 year old kids racing the league on go-karts, again, no need to complicate things for no reason... this is supposed to be accessible motorsports, something that everyone can do and try.. that families can come together to complete altogether

Insurance? there's no need for any special insurance for motorsports - here is AGAIN, somewhere that you are just making things compllicated for no reason... this is a gymkhana... what the hell do you need the insurance for? tires wearing too fast? brakes don't warm up quickly enough?? for your information, no-one has here motorsports insurance of any kind and the cars are completely uninsured for any motorsports purpose, track days included, forcing insurance on the drivers and cars is one of the best ways to kill the sport

,My not so humble opinion

.Moti

פורסם
כמה מכוניות יש כבר בארץ שיגיעו לג'מייקאנה עם הנע/אה אחורית? ועוד שאלה, אפשר לשים לדוגמה מיאטה וקמארו באותה קטגוריה רק בשל ההנעה?....

:razz: !Only if you're willing to see the old 'maro severely spanked

.Moti

פורסם

Moti, this is why we need someone with your expertise - even if you are 10000 miles away

As far as complicating things, you forget we are in Israel, the motorsports law hasnt even passed yet but everything I mentioned has already been reported in the papers, insurace & safety equipment - cars for track use ONLY, helmets, licenses

Now they may only be thinking about rally cars & not even know that there is such a thing as autoX

But this IS Israel

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

מוטי , אולי אתה לא זוכר את זה ... אבל בכל ביטוח רכב כתוב ספציפית סעיף - שהביטוח לא תקף בשום אופן במצב של תחרויות נהיגה.

לא יודע את התוקף של זה על העינין אבל מילא ... אלון , ד"א אני אשמח אם אתה תפתח תרד בPSI ואני או דני נהפוך אותו לדביק אצלינו להרשמה , אני בטוח שהרבה אנשים מהמועדון שלנו יהיו שמחים להקים בערך קטגוריה כזו לHOT HTCHES שקיימות אצלינו ובכמויות גדולות ולארגן את מועדון PSI להרתמות לעינין גם בתחום עזרה וגם בתחום השתתפות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...