Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה שוב לוקח סיפור אישי ומסיק ממנו על הכלל...

לא שאני מבין מה את עושה עם היודאיקה, אבל, בחייאת, סמסונג מוכרת מיליונים של מכשירים דרך עשרות אלפי חנויות, אז עכשיו היא תכפה על מפיצים לשפות זה את זה בכל העולם...

איך בדיוק?!

נו, באמשך...

אני אמרתי שהם משפים זה את זה?

סמסונג מנהלת את זה בדיוק כמו ש flowserve שזה קונצרן "קצת" יותר גדול מסמסטנג עם מפיצים בכל העולם (בסביבות 7 מפיצים בכל מדינה כתלות בתחומים) מנהלת את זה וכמו שקונצרנים אחרים מנהלים את אותה המערכת.

שליטה של חברות במוצרים שלהם יותר טובה ממה שאתה חושב. אני יכול היום לקבל שרטוטים ומפרטים למוצרים שיוצרו לפני 30 שנה כולל אפילו שינויים שנעשו במשך השנים ואני מדבר על מוצרים שיוצרו בעשרות אלפים.

יודאיקה זה תחום שונה לגמרי שאני מריץ עם חבר שנמצא בחול ולא שייך כלל לעיסוק העיקרי שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובקשר לטענה שלך שטלפון סלולארי הוא שוק מיוחד וייחודי אז אתה טועה ויעידו על כך המותגים שבחרו בהפצה גלובאלית ותופסים נתח שוק שגדל במהירות (1+1, ואווי ועוד).

בשיווק יש כל מיני שיטות וכל מיני תפיסות שלכולן יש יתרונות וחסרונות. אין שיטה אחת נכונה ויעידו שיטות השיווק השונות של מותגים מצליחים.

פורסם
ובקשר לטענה שלך שטלפון סלולארי הוא שוק מיוחד וייחודי אז אתה טועה ויעידו על כך המותגים שבחרו בהפצה גלובאלית ותופסים נתח שוק שגדל במהירות (1+1, ואווי ועוד).

אלו מוצרים עם מודל שיווקי שונה, שמציעים מחיר זול יותר תמורת העדר תמיכה, פחות פיצ'רים בתוכנה ושימוש בחומרה גנרית (כלומר, לא חוד החנית).

למוצרים אלו אין בכלל נציגות מקומית, לכן אין להם על מה להגן. זה לא המודל של סמסונג.

בשביל שסמסונג תאמץ את המודל הזה, היא צריכה לשנות את האסטרטגיה המיצובית שלה.

ועדיין, בין לא לנהל רשת הפצה ולמכור ישירות לבין לספסר בין המפיצים השונים שלך בעולם... המרחק קצת גדול.

נראה לי שאתה קצת מתבלבל בתוך הדיון ועסוק בשלוף כל מיני רעיונות שאינם ממין העניין, אז אני אחזיר אותך למיקוד.

טענת שלמפיץ מקומי וליצרן יש אינטרס לתת תמיכה גם למוצרים שלא נקנו דרך רשת ההפצה הרשמית.

אני אומר לך שוב - אין להם אינטרס כזה ועוד לא הסברת:

1. מה יש להם להרוויח מזה?

2. איך הם יכולים לנהל כך רשת הפצה גלובאלית (דגש על "לנהל רשת", לא מכירה ישירה)?

להציע לסמסונג לבטל לחלוטין את השימוש במפיצים זה לא מן העניין.

נ.ב. אני רק רוצה לתקן עוד בלבול, אני טענתי ששוק הסלולרי שונה משוק היודאיקה, לא שאין שונות בתוך השוק הסלולרי. בוודאי שיש. המודל של אפל, לדוגמא, שונה מאוד מזה של יצרניות שמוכרות מכשירים מבוססי אנדרואיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סמסונג תהיה אחראית בלעדית הן על פעולות השיווק וקידום המכירות בישראל (עליהן היא אחראיתבאופן בלעדי כבר מיום 30 בספטמבר 2012) והן על התאמת המוצרים לשוק הישראלי, וזאת כחלקממדיניות גלובלית של סמסונג. יובהר, כי הדבר יביא להפחתה בהוצאות המכירה של סקיילקס.

סמסונג גם בעלים של כ 22% מהמפיץ שלה.

תופעה דומה יש בחברות רבות אחרות ולא פעם היצרן קונה את המפיץ החוצה.

להזכירכם השאלה של פות"ש הייתה האם 400 ש"ח זה מחיר הוגן או עושק.

שמירה על היבואן הבלעדי מצד היצרן היא אכן חשובה מאוד , אבל לא נראה לי שנשק ביטול האחריות הבינלאומית היא הדרך בה נוקטים היצרנים.

נתח השוק של יבוא אישי /רכישה בחו"ל אינו משמעותי, וככל שעלות המוצר או גודלו עולים הנתח קטן ממילא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סמסונג מנהלת את זה בדיוק כמו ש flowserve שזה קונצרן "קצת" יותר גדול מסמסטנג עם מפיצים בכל העולם (בסביבות 7 מפיצים בכל מדינה כתלות בתחומים) מנהלת את זה וכמו שקונצרנים אחרים מנהלים את אותה המערכת.

אני אכתוב את זה 4 פעמים, אולי זה יהיה מובן

זה לא מוצר קמעונאי.זה לא מוצר קמעונאי.זה לא מוצר קמעונאי.זה לא מוצר קמעונאי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אם תכתוב 100 פעם זה לא ישנה את העובדה שזה כן. זה לא מוצר צריכה אבל בהחלט קימעונאי שאתה יכול לקנות כמעט בכל חנות אספקה טכנית.

לגבי סמסונג שים לב ותבדיל בין הגנה לבין ויתור על מכירה בגלל ההגנה. אתה חושב שסמסונג שקלו להכניס מפיץ נוסף כדי להגן על סקיילקס (וזה שסקיילקס בסוף הסכימו לעשות פעולות נוספות כדי שלא יעשו להם את זה לא קשור לנושא. הנושא הוא שהיו מוכנים לפגוע במפיץ הבלעדי כי התוצאות לא סיפקו אותם)?

יש יצרנים בכל מיני תחומים שיכבדו אחריות בינלאומית ויש כאלה לא. זה מאוד תלוי בהסכמי ההפצה שלהם עם הנציגים המקומיים והמדיניות של החברה ואין לה כללים ברורים. לפעמים יש הבדלים גם בין מדינות.

פורסם

נהג לילה - אתה כנראה ממעט בגודלה של סמסונג. לפחות לי הויקיפדיה היא גדולה בערך פי 60 מהחברה שהזכרת. אבל מה לעשות, אתה מכיר טלפונים ומקררים של סמסונג, אחרים דווקא מכירים את האניות שהיא בונה.

מכל מקום - במוצרים שנפוצים בבתינו יש, לדוגמא, לא מעט דגמי מחשבים ניידים שיצרניהם דואגים לתת להם אחריות בין לאומית גם במדינות כמו ישראל בהן יש להם מפיצים ולא שלוחות. סמסונג בחרה מסיבותיה לנקוט במדיניות שונה - אבל מכאן ועד חסימת תכונות מערכת הפעלה המרחק גדול. ואני עדיין שואל היכן גוגל בתמונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואני עדיין שואל היכן גוגל בתמונה.

תחת רישיון GPL, אתה יכול לעשות איזה שינויים שבא לך, כל עוד אתה משחרר את הקוד מקור לציבור הרחב.

אם אחליט לייצר טלפון אנדרואיד, ולהגביל את השימוש בו לטורקמניסטן ודרום בוטסוואנה, זה בעיה שלי, ורק שלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פאק, איזה שירשור מפלצת ויכוחים עשיתם פה.

אותי יותר מעניין אם פותח השירשור הסתדר ופתח את הטלפון.

ואחרי שהפרעתי לרגע....

אתם מוזמנים להמשיך

פורסם
פאק, איזה שירשור מפלצת ויכוחים עשיתם פה.

אותי יותר מעניין אם פותח השירשור הסתדר ופתח את הטלפון.

ואחרי שהפרעתי לרגע....

אתם מוזמנים להמשיך

היא החליטה לשלוח מייל לסמסונג פולין... אמרו שיחזרו אליה עד 48 שעות.

ניראה מה יהיה עם זה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...