Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רציתי לדעת האם למישהו כאן יצא להשתפשף עם אוטובוס, ויודע מה ההליך?

הנהג לא לקח פרטים ממני והביא לי את שלו, התאונה עיקרה באשמתי.. (לא שעברתי על החוק, ניסיון לעקוף אוטובוס שחיכה להכנס למפרץ אוטובוסים שהיה מלא)

אני חושב שאולי עדיף לטפל עצמאית, ולא לערב את הביטוח שלי או של אגד בנושא. מה דעתכם? הנזק לא קל, אך כנראה שעצמאית יהיהי ותר זול לתקן אותו..

עריכה אחרונה על ידי idansc
פורסם

מה אשמת האוטובוס?

כנראה שכל האשמה עליך, לכן תקן עצמאית או עם הביטוח שלך תלוי בגובה הנזק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במקרה שאתה מערב את הביטוח תשלם השתתפות עצמית + פרמיה תעלה בשנה הבאה.

תחשבן מה מחיר התיקון?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

דבר עם מחלקת התביעות של חברת הביטוח שלך , בקש את הטלפון של מחלקת תביעות בחברת אגד, עדכן אותם על כך, אם הנהג שלהם השכיל לעשות ולדווח להם , יכול להיות שגם יכניסו אותך לתיקון מיוזמתם באחד מהמוסכים שלהם. כמו כן לפני שאתה פונה אליהם וודא כי יש ברשותך את פרטי האוטובוס (רישוי + פנימי [חמש ספרות על גבי האוטובוס) , שם הנהג, וזמן מדוייק של התאונה וגם מיקום מדוייק ככל שניתן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

למה לו לחפש את אגד?

אני בטוח שלאוטובוס שלום ואי אפשר להוכיח שהשפשוף שפות"ש עשה זה ממנו .כבר עברו כמה ימים טובים.

מה גם שכל האשמה כמעט בוודאות שלו.

ככה שהוא בכל מקרה יצטרך להחליט אם לתקן על חשבונו או לחלופין לשלם השתתפות עצמית ולתבוע ביטוח שלו

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
האם נגרם לאוטובוס נזק?

למה שיגרם נזק לאוטובוס?

פותח השרשור בפרוש כתב ש-ה-ו-א השתפשף בו, (בשום מקום בהודעה לא מוזכר שמדובר ברכב). איזה נזק כבר יכול להיגרם לאוטובוס משפשוף של הולך רגל?

לפותח השרשור, אולי כדאי לציין אם השתפשפת באוטובוס כהולך רגל או כנהג ברכב, זה משנה את התשובות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
למה שיגרם נזק לאוטובוס?

פותח השרשור בפרוש כתב ש-ה-ו-א השתפשף בו, (בשום מקום בהודעה לא מוזכר שמדובר ברכב). איזה נזק כבר יכול להיגרם לאוטובוס משפשוף של הולך רגל?

לפותח השרשור, אולי כדאי לציין אם השתפשפת באוטובוס כהולך רגל או כנהג ברכב, זה משנה את התשובות.

לרגע לא חשבתי שמדובר ברכב, הרי איזה הולך רגל בר דעת, יצעד בבטחה על המדרכה, כשהוא יכול לרוץ בכביש ולעקוף אוטובוס, הממתין בסבלנות שמפרץ תחנת האוטובוס יתפנה...

ארז רונן

• תוכן חדש...