Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי רכב מסוג טויוטה אוריס היברידית, שנת ייצור 2013. צורה חדשה.

איכות שמיעה.... אני יודע שאסור להכתוב גסויות, אז נגיד שאני כול הזמן שומע רשת ב'.

הרבה זמן לא ישבתי ברכב עם איכות מערכת כול כך יירודה.

הרבה חשבתי מה להתקין ואיך לשפר סאונדד והחלטתי להתחיל בהתקנת ציוד שכבר נמצא בבית.

ובבית יש סט של מורל דוטק אביישן + יש זוג טוויטרים MT230 חדשים.

יש גם מגבר audison srx4.

יש גם כבלים של קנו, חומר איטום, יש גם רצון להתקין. חשבתי לעבוד אקטיבי.

כבר ניגשתי לעבודה וגיליתי שיש לי מצבר 30A!

מישהו ניסה להתקין על זה מגבר?

להגדיל מצבר אני לא יכול פיזית.

מאוד אשמח לעזרה

פורסם (נערך)

אכן.

הנושא דווקא עלה כבר בשרשור ההוא. אבל אולי היצע מגברי הקלאס D או טופולוגיה יעילה אחרת השתפר.

לא שה-SRx4 מגבר אימתני במיוחד. בחוברת ההפעלה שלו מדובר על פיוז פנימי של 20A וצריכה מירבית של 24A ב-14.4V.

אגב יוסי, אני יכול להישבע שאני זוכר איזה פרויקט בפריוס אצלך באתר, אבל אני לא מוצא כרגע.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

היה בחור שחיבר על רכב היברידי איזה 3 מגברים חזקים, הגבירו דאבל דיסי 18, לפי מה שהוא אמר לא היו בעיות.

בכל מקרה מגבר קלאס d יעשה את העבודה ולדעתי אין חשש, מקסימום צריכת הדלק תעלה במעט.

אל תשכחו שבנוסף למצבר הקטנציק יש סוללות ענקיות, לדעתי המצבר נועד להתנעה ואביזרי חשמל קטנים.

פורסם

35 אמפר לשעה מציין קיבולת של המצבר, זה אומר שהמצבר יתרוקן יותר מהר מהמצבר שהוא 55 אמפר לשעה, אבל הוא עדיין מספק מתח של 12 וולט כשרכב כבוי. אני חושב שלא תיהיה בעיה עם חיבור של המגבר.

פורסם

תבדוק, ממליץ מאוד לנסות את מגברי סדרת XDI של ARC אודיו או סדרת המיני שלהם - גודל המגבר לעומת התמורה שאתה תקבל יכול להפתיע.

כבר ראיתי אחד כזה מוצנע מתחת לתא הכפפות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקנה אני הולך לעשות בתא מטען בריצפה כפולה.

פשוט תכנון היה הרבה יותר גדול וכרגע אני די בדילמה.

מגברים של ARC לא באים בחשבון בכלל. אני חובב Audison וחשבתי להוסיף לו איזה Genesis.

כתכנון מקורי היה להגיע לסט של מורל הייבריד עובד פסיבי עם Genesis dual mono או אקטיבי עם LRX 4.5.

CDM880 מוגבר עם SRX4 ועוד שני ארוצים שלו לסאב קטן.

היה בתכנון גם 3sixty.3 או MS8.

עכשיו, כש אני לא מבין מאיפו לוקחים חשמל אני בדילמה.

למרות שקראתי שברכבי טויוטה היברידיים מצבר הוא פחות או יותר לקישוט.

זרמי טעינה שלו מאוד גבוהים בגלל שכול נסיעה מנוע מופעל אשרות או מאות פעמים.

מה שגם כן, אני לא שומע בווליום גבוהה ולכן אני לא מצפה לצריכה מטופרת.

פורסם

אם אתה מחפש מגברים קטנים ועוד אתה אומר שעוצמת השמע לא דורשת הספק גבוה אז גם.כאן יש פתרון יפה מאוד מבית אודיסון, ביחוד אם אתה חובב המותג.

תבדוק את סדרת הפרימה שלהם, יש להם היום ליין שלם של פתרונות לפי התאמה לסוג הרכב, מעניין אם הם כבר הוציאו חבילות סאונד לרכבי טויוטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמע - זכותו להיות חובב ציוד - המלצנו לו המלצות - הוא ביקש מותג מסויים, קיבל. שני המותגים מעולים!

Pioneer TS-X150

פורסם

לגבי העדפה של ציוד. בחיים לא אמרתי ש - ARC זה ציוד לא טוב!!!

אבל לדוגמה אם אני מצלם בקנון, אני אמשיך להעדיף קנון ולא כי ניקון זה ציוד נחות, פשוט אני רגיל לזה.

כך בידיוק עם המגברים ורמקולים, אני אוהב אודיסון, גנסיס, מורל וכנראה אני גם אשאר שם.

• תוכן חדש...