Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב כ 25 אלף. רכב שני במשפחה אחרי הסיאט לאון המדהימה.

יש שמועות שפנדה יותר יקרה לאחזקה. האם נכון?

פורסם

הפנדה לא יותר יקרה כי יש חלפים משותפים,היא קטנה יותר אבל חיסכוניות יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעל פנדה מודל 2005 שגמעה מעל 200 אלף ק"מ... מדובר ברכב אמין בצורה מפחידה. יש לרכב המון חלפים תחליפיים באיכות גבוהה ובמחירים הגיוניים. הרכב כמובן מתוחזק באופן שוטף ובאהבה, ללא עיגול פינות...

כמובן שהגירסא הידנית (והיותר נפוצה) עדיפה בהרבה על הרובוטית. לי באופן אישי יש פנדה רובוטית, הגיר ההרובוטי מאד קופצני, ההעברות גסות, וההתרשמות שלי היא שרק מוסכים בעלי מומחיות לפיאט מבינים כיצד להתעסק איתו, וכיוון שהם בודדים, הם גובים בהתאם. צריכת הדלק המשולבת שכוללת פקקים מדי פעם, ונסיעה בעיר מחצית מהזמן היא בערך 17 ק"מ. (נהיגה רגועה וחכמה)

גילוי נאות: אני נאלצתי להחליף פעם אחת את הרובוט, הבאתי רובוט מפירוקיה. כל הסיפור עלה לי 2000 שקלים... במשך 3 וחצי שנים אין שום בעיה. הבנתי שהיה לי מזל, כי ראיתי אנשים שמשלמים מחירים כמו 7-8 אלף שקל על החלפת רובוט.

למרות זאת, אני חושב שהפנדה הייתה רכישה חכמה... עלויות התיקונים הן מאד נמוכות כשעושים ממוצע.

ממליץ על הפנדה הידנית כמובן, גם יותר זולה לרכישה וגם יותר אמינה.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש,אחלה קמ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...