Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הציעו לי לקנות רכב ישן מסוג סוזוקי בלנו שנת 99 עם קילומטרג' נמוך מאוד.

הצרכים הם: נסיעה 5 ימים בשבוע לעבודה מרחק של כ55 ק"מ הלוך חזור.

שהרכב יחזיק לבערך 4 שנים ללא תקלות כבדות, שיהיה חסכוני בדלק ואמין.

בהנחה שאני בודק את הרכב מבחינה מכנית האם הרכב הנ"ל יספיק לי?

או שמא נסיעות כאלה יום יום ישחקו אותו מהר ואצטרך להוציא כסף על תיקונים?

תודה מראש לכל מי שעונה..

פורסם
פורסם

אתה לא יכול לדעת מה יקרה באוטו ישן.

לכן כדאי לקנות רכב כמה שיותר קטן ופשוט, באלנו הוא רכב משפחתי ולא הכי חסכוני בדלק. עד כמה שידוע לי גם לא כל כך אמין.

תחפש הונדה האצ'בק 1.4 ידנית שמורה, אם טופלה ותטופל בשמנים ופילטרים איכותיים הרכב הזה יכול לנסוע הרבה ללא תקלות, מניסיון.

פורסם

בנוגע לקילומטרג' - בהנחה שזה נכון ואחרי שאני בודק אצל מישהו שאני סומך עליו.

לפי מה ששמעתי הוא די חסכוני ביחס למשפחתית לוקח נגיד 1 ל14.

שמעתי שהוא מאוד אמין ותיקונים זולים.

הצרכים כפי שכתבתי הם להגיע לעבודה ולנסוע פעם ב עם המשפחה לקרובים, ושיחזיק לי לתקופה של כ4 שנים בלי להשתגע על תקלות ותיקונים.

התקציב קצת בעייתי לכן חשבתי על הכיוון הזה..

בהתחלה רציתי רכב עד כ30 אלף אבל זה דורש ממני קצת הרבה,

ואז חשבתי על הרעיון הזה שהוא הרבה יותר פשוט עבורי,

תמיד כדאי להתפנק על רכב יותר חדש וכו' אבל חשבתי אולי אפשר להתפשר על רכב כזה כי הצרכים שלי גם ככה לא בשמיים..

לפי מה שראיתי ההונדה די יקרה לא פחות מ25-30 אלף.

מה נראה לכם? זה חכם ללכת על רכב כזה בשנתון 99-01 או שזה סתם לזרוק כסף ועדיף להשקיע 25 ככה על רכב יותר נורמלי?

פורסם

ההונדה לא יקרה, המחיר שלה הוא סביב ה10 אלף שקל.

אני מכרתי את שלי ב13 אלף לפני שנתיים והיא היתה שמורה מאוד.

אני לא חושב שרכב מ99 חייב להיות מתקלקל, אם מחליפים הכל בזמן(שרוב שאנשים לא עושים "בגלל שזה רכב ישן") ומטפלים בשמנים ופילטרים איכותיים הכל אמור להיות בסדר. הבעיה נוספת שרכב ישן הוא לא בטיחותי, מצב הסלון ונוחות נסיעה גרועים.

אחרי 3 שנים שתחזיק רכב מ99, הוא יהפוך להיות "רכב ישן" בהגדרה ותצטרך לעשות טסט פעמיים.

מכוון שאתה רוצה להחזיק את הרכב 4 שנים, לדעתי כדאי לך כבר לקחת רכב נורמלי ב30 אלף שקל.

פורסם

הבאלנו לא תעשה לך 1:14.

לקנות רכב ישן בגרושים זה סיכון.

הבאלנו רכב אמין סה״כ, אבל לבנות על מערכת יחסים של 4 שנים ללא תקלות משמעויות בכל רכב בן 15+ זה חתיכת הימור.

אני הייתי רוכש את הבאלנו ומתגלגל הלאה.

פורסם

יש לי בלאנו 98 כבר שנתיים, נקנתה ב7.5 ועד 2.5 ליישור קו.

הרכב אמין להפליא עד עכשיו(מטופל בשאפט), לוקח בקיץ בנסיעה עירונית 1/10 בחורף 1/12.

נוסע כל יום לעבודה וחזרה כ30 ק"מ (הרכב על 205000 ק"מ), ופשוט מרוצה.

בקיצור מהנסיון שלי הרכב ממולץ.

פורסם

בלאי של רכב בן 16-17 הוא די גבוה גם אם הקילומטראז' נמוך.

אם אתה לא חייב רכב משפחתי אוטומטי, הייתי מחפש פיאט פונטו מ-2004 או יונדאי גטס ידנית.

הן גם תהיינה חסכוניות יותר, חדשות יותר יותר ובטיחותיות יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום רב.

כאחד שמבין את הבעיה בהוצאת סכום ניכר על רכב. אכן הבלנו היא בחירה מעולה . הרכב אכן אמין וחסכוני יחסית .

מה שכן אתה תצטרף להתפשר מאוד! בכל השאר נוחות, ביצועים. וכ'ו

אם הענין הוא רק תקציב- לך על זה!

ואגב ירידת ערך של רכב ב30000 ש"ח בד"כ תהיה יותר מעלות התיקונים ברכב של 10000 במצב נורמלי. קח בחשבון!

ישנה עוד אופציה טובה סובארו אימפרזה ניו אייג' בשנתונים 01 02. הרכב מרגיש הרבה יותר מוצק,איכותי, נוח ונעים. והמחיר שלו נמוך יחסית (סביבות 10K)

(ולכן לא הצעתי קורולה) והוא אמין מאוד!

צריכת הדלק לא מלהיבה, אבל לדעתי זה שווה. מחוץ לעיר בדרום (מישור) הרכב עושה 1:11.5 - 1:12 בנסיעה סבירה. אם רוב הנסיעות שלך מחוץ לעיר תוכל לשקול את האופציה הזו.

פורסם

תחפש הונדה האצ'בק 1.4 ידנית שמורה, אם טופלה ותטופל בשמנים ופילטרים איכותיים הרכב הזה יכול לנסוע הרבה ללא תקלות, מניסיון.

ותחפש רק אדומה.....

ואוו ואוו, לשלוח אותו לחפס סיוויק האצ'בק ידנית שמורה ומטופלת....

לא משימה כזו פשוטה.

פורסם
ותחפש רק אדומה.....

שכחת להוסיף מונמכת עם ספויילר וג'אנט 18...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...