Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי שכיון שהדוקאטי מחכה לימים טובים יותר (כלכלית ומבחינת לו"ז) כדי להשתפץ, הגיע הזמן להיפטר מהמצבר שלו - שכנראה כבר מת לגמרי בכל מקרה, ובטוח שיהיה כזה עד שהאופנוע יניע בפעם הבאה - אבל כיון שיש לי (קצת) תודעה סביבתית רציתי להיפטר ממנו בצורה מסודרת. אז אחרי שעברתי שני מוסכים שדחו אותי בטענות שונות ("אני לא אוסף מצברים", "לא יודע מתי יבואו לקחת", וכו'), הגעתי למוסך שבלול ששם לא רק לקחו את המצבר בלי שום בעיה, אלא אפילו הסבירו לי כמה זה חשוב שלא פשוט זרקתי את המצבר לפח, ובאופן כללי היו מאוד נעימים בסיטואציה שאני מודה שעבורי היתה קצת מביכה (להיכנס לעסק שמתפרנס מטיפול בכלי רכב ולבקש להיפטר מתוצרים של טיפול עצמי בכלי רכב נראה לי קצת כמו, נגיד, להיכנס לחנות גלידה יוקרתית רק כדי לזרוק בפח שלהם את העטיפה של הטילון שקניתי בזול ואכלתי על המדרכה מול החנות).

אז אני לא יודע איך הם בתור מוסך, אבל לפחות מבחינת ידידותיות, נכונות לעזור, ומודעות סביבתית מגיע להם אזכור חיובי.

גילוי נאות: לא מכיר אותם, אין לי שום קשר אליהם, לא מטפל אצלם (מטפל רק במורשה).

פורסם
(להיכנס לעסק שמתפרנס מטיפול בכלי רכב ולבקש להיפטר מתוצרים של טיפול עצמי בכלי רכב נראה לי קצת כמו, נגיד, להיכנס לחנות גלידה יוקרתית רק כדי לזרוק בפח שלהם את העטיפה של הטילון שקניתי בזול ואכלתי על המדרכה מול החנות).

אז אני לא יודע איך הם בתור מוסך, אבל לפחות מבחינת ידידותיות, נכונות לעזור, ומודעות סביבתית מגיע להם אזכור חיובי.

קודם כול חזק ואמץ!

אולי קצת מביך אבל לפחות זה מועיל. דווקא על המוסכים האחרים הייתי מתעצבן קצת, לא כי הם חייבים לי (בתור דוד) משהו אלא כי הם חייבים לסביבה (שביניהם גם אני).

מודעות סביבתית זה חשוב ויפה שיש אנשים שלא שוכחים את זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יפה מאוד, אבל אל תרגיש לא נעים.

אני שופך עשרות ליטרים של שמנים, ועשרות קילו של צלחות בלם במוסכים שונים, כל חודש-חודשיים.

הם תמיד מקבלים את זה בשמחה. מן הסתם הם מזדכים על זה.

Stay Dirty

פורסם

גילוי נאות: לא מכיר אותם, אין לי שום קשר אליהם, לא מטפל אצלם (מטפל רק במורשה).

כל הכבוד, רק תיקון חשוב, המוסך המדובר הוא גם מורשה משרד התחבורה וחבר באיגוד המוסכים, בדיוק כמו כל מוסך מורשה אחר ובדיוק כמו מוסך היבואן.

אתה התכוונת למוסך היבואן שהוא בסה"כ "מורשה" יבואן (הגדרה פרטית שהם הדביקו למוסך שלהם).

אתה יכול לטפל בכל מוסך במדינת ישראל שהוא מורשה משרד התחבורה והאחריות עדין תשמר, עיתים קרובות תקבל טיפול טוב יותר ונכון יותר במוסכים שאינם של היבואנים. לגבי המחיר, זה כבר מובן.

פורסם

צודק: התכוונתי למורשה יבואן (רנו/הונדה במקרה של הרכבים שלי) - לא התכוונתי ששבלול לא מורשים משרד התחבורה.

• תוכן חדש...