Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפועל אף אחד לא מצא תיבה ולכן אנחנו לא מוזמנים לכלום.

תשאל את הרב google אני יודע שכן.

אתה יכול לטעון שמה שמצאו זה אימפרזה STI זה כבר לשיקולך.

• תגובות 260
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע שמצאו, אבל אין לזה הוכחות.

אתה מבין שזה נשמע קצת מופרך?

זה שטוענים שמצאו כמה קרשים שהם חושבים שהיו חלק מהספינה, זה לא הוכחה מספקת, וגם לא הוכחה חד משמעית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הכוונה שלי היא האם בעוד 200 שנה שיום השואה יהפוך לדבר שמאבד קצת מהחשיבות שלו כי לא יהיו את הדורות ששמעו את הסיפורים ממקור ראשון שני ושלישי ואז לא יהיה מי שיספר על הסבל הנורא. האם זו תהיה סיבה מספקת כדי להפריך את השואה?

ידידי אני לא למדתי דבר מויקיפדיה. הבאתי לך ראיה זריזה.

בתורה יש הסברים ותיאורים על התיבה. בפועל שמצאו את תיבת נוח הממצאים לגבי מידות, קומות וכו' זהים!

עכשיו אתה מוזמן להוכיח את זה.

חבריי היקרים קשה מאוד להסביר דברים מאחורי המקלדת במיוחד שאני ברמת ידע שלא כמו מי שלמד את כל התורה על בוריה.

בלי שאלות אין תשובות, בלי ללמוד את הדברים קל מאוד להגיד דברים מהצד השני ולשלול.

הדינוזאורים נכחדו הרבה לפני שהיה אלוהים ועדיין יש הוכחות לקיומם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דווקא יש הוכחות שדינוזאורים חיו יחד עם בני האדם לפני 200 שנה וזה דווקא אומרים מדענים אמריקאים.

עם תמונות!

פורסם
האם זו תהיה סיבה מספקת כדי להפריך את השואה?

אם לא ישארו עדויות לשואה, אז כן.

אבל ישארו - צילומים, שרידים של מחנות השמדה במזרח אירופה ועוד.

ידידי אני לא למדתי דבר מויקיפדיה. הבאתי לך ראיה זריזה.

בתורה יש הסברים ותיאורים על התיבה. בפועל שמצאו את תיבת נוח הממצאים לגבי מידות, קומות וכו' זהים!

עכשיו אתה מוזמן להוכיח את זה.

"ראיה" למה? אתה מביא קישור למאמר בויקיפדיה שמתאר את מה שכתוב בתורה. מה זה אמור להוכיח?

אף אחד לא מצא את התיבה. שים לב מה אתה קורא. 15 נוצרים מאמינים מצאו אובייקט, ובגלל שהם מאמינים, הם תטוענים שזו התיבה.

חבריי היקרים קשה מאוד להסביר דברים מאחורי המקלדת במיוחד שאני ברמת ידע שלא כמו מי שלמד את כל התורה על בוריה.

בלי שאלות אין תשובות, בלי ללמוד את הדברים קל מאוד להגיד דברים מהצד השני ולשלול.

כולנו כאן שואלים שאלות. אל תדאג לזה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תגיד לי אתה רציני?

ההוכחות שלו זה ציורים על קירות ותמונות לא ברורות? תיכנס למאקו- כול יש שם מדור שכמעט כול יום מפרסם איזה דינוזאור/חייזר מרקיב שנפלט לים, זה אומר שזה באמת זה?

פורסם (נערך)

60981-Tactical-Facepalm-meme-oaOT.jpeg

better yet

Godzilla_facepalm.jpg

עריכה אחרונה על ידי oryo
godzilla had to join in

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

11 דקות ללא הוכחה אחת. רק הנחות וקפיצות היגיון שמאמינים כל כך אוהבים לעשות כשהם מדברים מול קהל.

האם נמצאו עצמות בנות 200 שנה? אפילו 2000 שנה? האם מי שיצא לאפריקה אי פעם חזר עם משהו חי או מת, או צילום ברור?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

גם אם תעשו גוגל על הדברים שהוא אומר תגלו שגם גוגל בשוק או שלא ידעו אותו עדיין על הממצאים שלו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בהחלט. תארוך איזוטופי וגיאולוגי.

ממצאים בשכבות גיאולוגיות המכילות מתכות נדירות שמקורן במטאוריט של chicxulub.

ד"א - למה ללכת רחוק עד הדינוזאורים? לא מספיק ללכת לאחור לאבות האדם? הרי האדם המודרני קיים רק כ-100,000 שנה, ולצידו חיו מינים קרובים עד לפני 18,000 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הדיון על בריאת העולם הוא עקר כי מדובר באמונה ולא בעובדות.

שאתה נוסע ברכב פרטי אתה עושה את זה מבחירה אישית, שאתה נוסע באוטובוס אתה גורם למישהו אחר לעבוד בנוסף כי אתה צריך להגיע ממקום למקום.

שמסתכלים על המצב בארץ, בתכל'ס יש תחבורה ציבורית בשבת, הקווים שנוסעים בשבת בצהריים הם קווים מאוד רווחיים (מציע לך לבדוק לו"ז של קווי אילת או קריית שמונה הבינעירוניים), מה שמראה שיש הרבה אינטרסים לא להפעיל.

שאתה נוסע בתח"צ, אתה מקבל סבסוד מהמדינה על הנסיעה, אבל ברכב אתה משלם מיסים בעקיף (כמו דלק).

תחבורה ציבורית יעילה תורמת למשק (יותר שעות עבודה כי אתה פחות זמן בפקקים), אבל בשבת זה לא קורה.

אם זה היה רק מסיבות דתיות נטו, גם את הקווים שכן נוסעים בשבת לא היית רואה.

זה שנוהג באוטובוס מסיע אנשים שרוצים לנסוע בשבת כמו שמסעדה שעובדת בשבת משרתת אנשים שרוצים לשבת שם בשבת. שתי הפונקציות האלה פועלות לעיני כל בשטח ציבורי, אני לא רואה סיבה להבדיל בניהן. רוב התחבורה הציבורית בשבת זה במוניות שרות וזה עולה יותר מאוטובוסים.

תחבורה ציבורית יעילה אין פה גם בימות החול כי המון אנשים מגיעים לעבודה ברכב פרטי. אבל זה דיון אחר לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...