Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

יש לי התלבטות בין מספר רכבים ואשמח לעזרה. הרכבים הם:

ניסן טידה

שברולט קרוז

טויוטה קורולה

הדרישות שלי מהרכב הן, שיהיה אמין, בטיחותי, לא "שותה דלק", וזול לתחזוקה. השאר לא כל כך מעניין.

אני ואישתי עם תינוק ככה שהרכב צריך להיות משפחתי עם תא מטען גדול לעגלה וכוליי...

הרכבים שרשמתי הם בשנתונים 2008-09.

והרכב חייב להיות אוטומט.

אשמח גם לשמוע על רכבים אחרים שיתאימו לדרישות שלי.

תודה מראש! :-D

פורסם

לקורולה בשנים האלה יש גיר רובוטי, יש כאלה שלא מסתדרים איתו, תבדוק את הנושא.

הקרוז מהשנים האלה היא עם מנוע 1.6 וגיר עצל ולא מומלצת.

ממליץ לך לשקול קיה פורטה או יונדאי I30CW מאותן שנים. צריכת דלק לא הכי חסכונית אבל אמינות.

פורסם

הניסאן רכב טוב, קצת מיושן יחסית ליונדאי וקיה באותו מחיר.

קיה ויונדאי זה כמעט אותו רכב מבחינת המכלולים, ככה שהיתי בוחן אותם כאחד רק שונים בעיצוב.

אתה צריך לנסוע על שלושתם ואז להחליט.

אגב, לא כל כך מבין למה אתה מחפש סדאן, ה'צבק הרבה יותר פרקטי מאשר סדאן בכל הפרמטרים.

פורסם

השברולט והטויוטה אופציות לא רעות בכלל, מנסיון עם קורולה רובוטית אחלה רכב שבעולם, חסכוני מאוד , אמין, נוח.

צריך להתרגל לאופי הפעולה של גיר, קצת הסתגלות וזהו.

את הקרוז תוכל לקנות במחיר רצפה ממה שציינת, אתה מקבל רכב מאובזר, בטיחות גבוהה ציון ריסוק 5 כוכבי ו6 כריות אויר , מרווח ובעל תא מטען גדול.

חסר טיפה כוח באצה, בעיר תסתדר איתו אחלה.

• תוכן חדש...