Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

ביצעתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובהרציתי לדעת אם מישהו בעבר התקין על ג'ולייטה מערכת התנעה מרחוק אם כן על איזה מתקין ממליצים והאם היו תקלות.

תודה מראש.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דברים כאלה ראיתי אצל קוברה בשנות ה90. לדעתי חלפה המודה. רק במדינות מאוד קרות שמים מערכות כאלה, כדי שהמנוע יוכל להתחמם לרמה שמאפשרת הפעלת הרכב. אין שום צורך אמיתי לדבר כזה בארץ.

פורסם

ברור כי מזגן זה חובה - אבל הפעלה מרחוק תגרום לך לאבד לפחות 2 דקות באלפא.

וכל הרעיון אתה רוצה להיות בה כמה שאפשר - אתה מפסיד.

להניע אלפא מרחוק ולהפעיל מזגן - זו התגלמות החלום הגרמני,:lol: גם להניע אלפא וגם להפעיל מזגן.

באותה חבילה אתה לא רוצה גם שהחלונות יפתחו קצת כ 10 ס"מ לאיורור.

כשאני מגיע לג'ולייטה אני עומד לידה משתזפים ביחד, מסובב אותה לראות את מצבה היום -

קיבלה לא קיבלה, יש לה מספיק אויר , נכנס בודק לוח מחוונים מניע , פותח חלונות , ומתחיל בנסיעה.

רק אחרי כ 2 דקות נסיעה מפעיל מזגן - אלפא גם ככה חמה, אני לא אחמם אותה יותר עם מזגן לפני שהתעוררה.

נראה לי כי לאחרונה קנו את הרכב הרבה מטרו-סקסואלים שלא מבינים את דקויות ההייפ עם המין השני.

באלפא הגישה זה לא רק אני רוצה עכשיו מזגן - אתה נותן לה ת'זמן וכשהיא חמה

היא תיתן לך את התמורה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

להפעיל מזגן מרחוק זה נחמד. אבל אם האוטו היה בשמש הוא יתקרר עם חלונות פתוחים הרבה יותר מהר, מאשר עם מזגן דלוק וחום 80 מעלות בפנים.

לא שימושי בלי לפתוח חלונות, וכמו שליין מן אמר ג'ולייטה גם ככה איטלקיה חמה.

פורסם

הסיבה שאני רוצה את המערכת גם למזגן וגם שהאוטו יתחמם. אני רוצה להזמין מערכת מתקדמת מחו''ל אבל לא יודע אם יש כאן מתקינים מספיק מיומנים על מנת להתקין אותה ללא תקלות. תודה לעוזרים

פורסם

לייבא מערכת מחו"ל עלול להתגלות כבעייתי כי לדעתי המתקינים האיכותיים לא יסכימו להתקין משהו שהם לא מכירים, ואם כן - זה יעלה הרבה כסף כי המתקין צריך ללמוד את המערכת ולקחת סיכון שמשהו ישתבש, שני דברים שהוא לא צריך לעשות כשהוא מתקין מערכת שהוא כבר מכיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לייבא מערכת מחו"ל עלול להתגלות כבעייתי כי לדעתי המתקינים האיכותיים לא יסכימו להתקין משהו שהם לא מכירים, ואם כן - זה יעלה הרבה כסף כי המתקין צריך ללמוד את המערכת ולקחת סיכון שמשהו ישתבש, שני דברים שהוא לא צריך לעשות כשהוא מתקין מערכת שהוא כבר מכיר.

אני מודע לבעיה אך, כל הביפירים למיניהם מאוד מיושנים ביצע שיש בארץ והייתי רוצה משהו מתקדם יותר עם חיבור לסמארטפון כמו שיש ממזמן במערכות ברכב בארה"ב . לכן, פניתי אליכם על מנת לקבל המלצה על איש מקצוע שיודע את העבודה ולא איזה חאפר

פורסם

נראה לי שכאן בארץ זה יהיה כמו להדביק מדבקה עם הרצף של הקודנית למפתח, אז נראה לי שמבחינת המיגון של הרכב יש כאן בעיה. כמובן שאם הפוליסה שלך לא מצריכה קודנית אז הכל טוב.

פורסם
נראה לי שכאן בארץ זה יהיה כמו להדביק מדבקה עם הרצף של הקודנית למפתח, אז נראה לי שמבחינת המיגון של הרכב יש כאן בעיה. כמובן שאם הפוליסה שלך לא מצריכה קודנית אז הכל טוב.

הביטוח מחייב רק איתוראן אז זה ללא קודנית

פורסם

מה זה לחמם את האוטו? מה אנחנו בשנות ה80?

רכב לא מחממים אתה סתם גורם להצטברות מוגברת של פיח במנוע.

ומזגן אתה תוכל להפעיל רק אם תכבה את הרכב שהוא דלוק ורק אז שתניע מחדש הוא ידלק,אם תשכח המזגן לא יעבוד בהנעה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...