Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי השאלה שבכותרת - אם אני זוכר נכון - פאביה בהילוך שני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת לא מצלמה קבועה , זאת מצלמה שמותקנת על הניידת,

זה יוצא ליד תמנע ( המיקום המדויק ליד הכניסה שמורת עין עברונה)

בואו נפיק תועלת מהשרשור הזה, איפה זה "ב90 ק"מ 25 מצפון"? האם הכוונה לכביש מס' 25, 90 ק"מ מכיוון צפון? האם כביש 90, 25 ק"מ מצפון? הדוח ניתן ע"י ימת"א אילת דרום.

איפה זה? האם זו מצלמה שלא הופיע במאגר עד היום?

פורסם
אתה בטוח לגבי המצלמה? לא שמעתי על שימוש כזה בעבר. האם הניידת בתנועה או עומדת בצד?

יש למשטרת ישראל ניידות שמשמשות כ"מצלמה", הניידת עומדת בצד ומצלמת את הרכבים, השוטר בתוך הרכב מתפעל מה שצריך לתפעל ודואג שהדו"ח יגיע אליך.

פורסם
זה בדיוק מה שאני מתכוון, לפי איך שזה נראה, מי שכנראה זייף את הטופס הזה, ניסה לרשום 12/8/15 ואיכשהו זה יצא לו בפורמט הלא נכון

למה?

מה הבעיה להשפט עוד חצי שנה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מולטנובה 6F

עומדת בצד הכביש

מבחינתי כל רכב שעומד יש סיכוי שזה מכמונת,

תתחלי לתרגל את זה..

אתה בטוח לגבי המצלמה? לא שמעתי על שימוש כזה בעבר. האם הניידת בתנועה או עומדת בצד?
פורסם

איזה טמטום. אז מתוך 150,000 דוחות (אנע ערף, לא יודע כמה באמת) שהמשטרה נותנת בשנה התפלק להם 0 אחד. וואו. ביג פאקינג דיל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טעו במקשים בהקלדה.

yAueO.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתוך העיר מגבלת המהירות היא 50 קמ"ש ויש מצלמות שנועדו ללכוד את "העבריינים המסוכנים" שחוטאים בזה. (לפחות ידועה לי אחת בכניסה לת"א על רחוב שדורש להאיץ).

פורסם

פה מדובר על כביש הערבה..

בתוך העיר מגבלת המהירות היא 50 קמ"ש ויש מצלמות שנועדו ללכוד את "העבריינים המסוכנים" שחוטאים בזה. (לפחות ידועה לי אחת בכניסה לת"א על רחוב שדורש להאיץ).

• תוכן חדש...