Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה 170 TCT - שרשור מתגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמעט בלעדית על N, עדיין לא נתקלתי במצב שהרכב הרגיש מקולקל או דומה לכך - אבל כל אחד והסטנדטים שלו, אולי אני סגפני :x

מה שכן מתוך סקרנות נטו אעביר את המיכל הקרוב על D, מעניין מה תהיה ההשפעה.

ואם כבר הנושא נפתח, מישהו יודע להסביר בשליפה מה גורם לכך שבD הצליל בשרני יותר?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 380
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני כמעט בלעדית על N, עדיין לא נתקלתי במצב שהרכב הרגיש מקולקל או דומה לכך - אבל כל אחד והסטנדטים שלו, אולי אני סגפני :x

מה שכן מתוך סקרנות נטו אעביר את המיכל הקרוב על D, מעניין מה תהיה ההשפעה.

ואם כבר הנושא נפתח, מישהו יודע להסביר בשליפה מה גורם לכך שבD הצליל בשרני יותר?

לך יש מנוע חזק יותר וגיר ידני. ההשפעה של מצב הנהיגה על הגיר הרובוטי היא עצומה. הרבה פעמים ב-N הוא נתקע על הילוך שלישי בכיכרות ולא מוכן לרדת ממנו למרות חוסר מורגש בכוח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

Oryo, בתלתן גם אני רוב הזמן על N. זה לא קשור ל 170. בתלתן אני מעביר לD לעתים רחוקות, בעיקר כשאני רואה רצף עקיפות נניח, שאני רוצה לסיים ממש מהר. כל יתר הזמן N מספק. ב170, כאמור, המנוע שונה והמצב שונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני עם ה ++ 170, ובד"כ על N, אבל גם הרבה על D , לפי מצב הרוח..ומחוץ לעיר.

ולא מרגיש מחסורים, נעים לי כאשר ההגה קל בתנועה עירונית.

וממילא אין מה להתפרע ברחובות העיר, אז גולשים בכייף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לך יש מנוע חזק יותר וגיר ידני. ההשפעה של מצב הנהיגה על הגיר הרובוטי היא עצומה. הרבה פעמים ב-N הוא נתקע על הילוך שלישי בכיכרות ולא מוכן לרדת ממנו למרות חוסר מורגש בכוח.

דווקא אין לי בעיה עם הורדת ההילוכים. הגיר לומד אותך - אצלי לרוב הוא בדיוק בהילוך שאני רוצה. אם כבר, לפעמים במצב רוח רגוע יותר הייתי מעדיף שהוא יעלה הילוכים, והוא נשאר בהילוך שלישי, למשל, כשאני רוצה רביעי. אבל שוב - אלה מקרים נדירים. עם הזמן הוא למד אותי וברובם המכריע של המקרים הוא שקוף לי, כלומר בדיוק בהילוך המתאים. גם בנהיגה ספורטיבית לרוב הוא נשאר במצב אוטומטי וחוץ מכבישים איטיים בסגנון מבוא חמה, אני לא נדרש לשימוש ידני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם אני עם ידני.

זה עדיין מציק, מה שהכי מפריע לי זה תגובת הדושא שהופכת יותר מידי נרפה במוד הזה.

פורסם

אצלנו נוהגים מספר נהגים על הרכב, חלקם בצורה איטית מאוד, ולכן כנראה הגיר למד את הנהגת הראשית ולא מרגיש לי נוח מספיק ב-N. בד"כ אני נוהג על ידני או מעביר מראש לידני לקראת כיכר שאני יודע שאצטרך להוריד בה הילוך עצמאית (אין העברת הילוכים בהגה).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כרגיל, הקפצת טיפול, הפעם 45000 (44961 בזמן הטיפול), שוב במוסך עדי בחדרה.

בוצעה החלפת שמן ומסנן שמן, והמוסך החליט לבצע פלאשינג שוב. בעלות הקטנה שהם גובים על זה (85 ש"ח לפני מע"מ) - אהלן וסהלן. כמו כן חבר הפנה את תשומת לבי לתחילת סדק במיכל העיבוי (קרוב לפקק ורק בתחילת התהוותו, כך שלא היה איבוד מים בכלל) - ולאחר שאמרתי את זה במוסך, הוחלף גם מיכל העיבוי במסגרת האחריות.

עלות הטיפול - 612 ש"ח. כרגיל, שירות מצוין וטיפול זריז - הגעתי ב-7:30 וב-8:55 כבר הייתי בחוץ.

צריכת הדלק נכון לעכשיו עומדת על 11.1 ק"מ/ל' במחשב ו-10.6 ק"מ/ל' במשאבה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כרגיל, הקפצת טיפול, הפעם 45000 (44961 בזמן הטיפול), שוב במוסך עדי בחדרה.

בוצעה החלפת שמן ומסנן שמן, והמוסך החליט לבצע פלאשינג שוב. בעלות הקטנה שהם גובים על זה (85 ש"ח לפני מע"מ) - אהלן וסהלן. כמו כן חבר הפנה את תשומת לבי לתחילת סדק במיכל העיבוי (קרוב לפקק ורק בתחילת התהוותו, כך שלא היה איבוד מים בכלל) - ולאחר שאמרתי את זה במוסך, הוחלף גם מיכל העיבוי במסגרת האחריות.

עלות הטיפול - 612 ש"ח. כרגיל, שירות מצוין וטיפול זריז - הגעתי ב-7:30 וב-8:55 כבר הייתי בחוץ.

צריכת הדלק נכון לעכשיו עומדת על 11.1 ק"מ/ל' במחשב ו-10.6 ק"מ/ל' במשאבה.

נשמע אש, שמח לשמוע

פורסם

מגניב. לא חושב שאי פעם הגעתי לק"מ כזה עם רכב בתקופה שהוא היה שלי :-)

שמתי לב לשינויים רבים בין הדגם שלי (לאחר מתיחת הפנים האחרונה) לזה שהיה לי בעבר (170 דור ראשון לפני מתיחת הפנים בדגם שלך), מעניין מה מזה מופיע כבר אצלך...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בפנים, חוץ הסמלים והצבע הלבן בדאשבורד ובבקרת האקלים - הכל.

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

גם ב-159 היה סדק בחלק העליון של מיכל העיבוי והבנתי שזה חוזר על עצמו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...