Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה קצרה MG3

gili007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם זה לא מתקבל על הדעת?

http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%A7-ncap-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-%D7%9E%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%AA

חוץ מה אם תשים לב, ל-MG ול-301 יש ניקוד כמעט זהה, והפיג'ו עולה יותר וגם נמכרת פה במספרים גבוהים יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני סומך יותר על הפדנטיות האסאתית מאשר על ההודים או על הטורקים .

ידידי אתה חי בדיסוננס, אין לך מושג קלוש איזה תרבות עבודה יש בסין.

אם יש משהו בעולם שאני לא סומך עליו אלו הסינים ואני מבין דבר או שתים במזרח הרחוק.

אני לא אומר שהרכב הוא רע, או שהסינים עשו עבודה רעה אבל קבל עצה ידידותית..אל תסמוך על הסינים! על כל השאר כן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ועדיין כל מוצר שני בבית תוצרת סין וראו איזה פלא - הכל עובד.

עוד מעט יתחילו לייצר ישראלים בסין :)

פורסם (נערך)

http://cars.walla.co.il/item/2870130

מחירי דגמי קיה בישראל:

פיקנטו 1.0 ל' ידנית: 64 אלף שקלים

פיקנטו 1.0 ל' אוטומטית: 68,900 שקלים

פיקנטו 1.2 ל' אוטומטית: 80 אלף שקלים

פיקנטו 1.2 ל' ספורט 3 דל' ידנית: 77 אלף שקלים

פיקנטו 1.2 ל' ספורט 3 דל' אוטומטית: 81,900 שקלים

נו ברצינות- מה עדיף?

לא בטוח שהפיקנטו תגן טוב יותר פסיבית מMG, ובאותו המחיר מקבלים עכבר בתא המנוע, והדלק- זה קוריאני-לא סומך עליהם בכל מיקרה.

עם MG ימשיכו עם מחירי המיבצע של חבר לקהל הרחב הם ימכרו יותר.

לדעתי זה ממש מעצבן שעם מחירי הרכב השערורייתיים שכבר יש אצלנו- מביאים לנו מכוניות של 1 טון עם כ60 כ"ס במעל 60K ש"ח!

בנוסף- כולם מקשקשים פה על 4 כוכבים וכו' שיש לרכבים אחרים אבל שוכחים עובדה חשובה מאוד שגם משפיע על הבטיחות שלנו בכבישים- מנוע שיתאים למשקל הרכב לעקיפה והישתלבות בטוחה!.

הדבר היחיד שתמיד הלחיץ ומלחיץ אותי עד היום ברכב שלי שהוא בעל 5 כוכבים זה המנוע, כל עקיפה או הישתלבות לכביש מהיר מעלה לי את הדופק! זה סופר לא בטיחותי ואם אתם יודעים על איזה מצבים אני מדבר אז בטוח שתסכימו איתי- מנוע 60 כ"ס על שילדה של 1000 ק"ג זה לא בטיחותי! לא משנה אם יש 5 כוכבים או לא, זה מתכון לצרות וחוסר נוחות בשימוש.

סתם לדוגמא- מי שמכיר את הכניסה לפרי אור באשקלון שצמוד למעבר רכבת- תנסו לצאת מישם בשעת עומס שמולכם חולפים כל רגע מכוניות ואופנועים ב120 ומעלה עם רכב שמאיץ ל100 ב14 שניות ותגידו לי אם אני טועה.

זה כבר ממש לא בטיחותי! כל עקיפה או הישתלבות צריך לחכות שעה שתיהיה היזדמנות שמתאימה לרכב עגלה .

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

^^^ נכון ב-100%, אבל תן לעדר להמשיף לחשוב שהפיקנטו יותר טובה :)

כמו שציינתי קודם כמו-כן, ה-MG3 זה רכב, בניגוד לעגלות שמוכרים לנו במחירים דומים.

פורסם
אתם שוכחים שאמנם שאר הסופר מיני יותר טובות מה-MG, אבל ה-MG הרבה יותק זולה מכולם.

לפחות הם לא בחרו לתמחר את הסופר מיני שלהם כמו גרייט וול (כאן זה כבר בדיחה עצובה).

להזכיר לכולם, יש עוד כלי רכב סיני שנמכר בארץ במחיר נמוך יותר מהמתחרות וזוכה להצלחה (האוטובוס של יוטונג).

גרייט וול זה באמת בדיחה עצובה. מחירים גבוהים ולפחות לפי 4 בעלי טנדרים שלהם ששאלתי- הרכבים מראים אמינות נמוכה מאוד. לגביי הרכב סופר מיני שלהם אין לי מושג.

דווקא האוטובוס גם מראה אמינות נמוכה יחסית. מצד שני הוא זול בהרבה מאוטובוסים אחרים (חצי מחיר פחות או יותר) אז אולי זה איכשהו מתקבל על הדעת.

פורסם (נערך)

עד עכשיו עם אלפים של פיקנטו על הכביש, לא שמענו על תאונות בגלל מנוע חלש.

לי הייתה פנדה שהיא גם לא רכב זריז ולא נקלעתי למצבים האלו, צריך לדעת את מגבלות הרכב פשוט.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כניראה לא הבנתי כהלכה, אני פשוט טוען שאנחנו לא צריכים להיסתפק בהיצע המנועים של היבואנים שזורקים ברכב את המנוע הכי זול וחלש שאפשר וכל עם ישראל רץ וקונה בשימחה, עד 65K היבואנים כן יכולים להכניס מנועים סבירים אם הצרכנים ידרשו, ושים לב שהפנדה שלך שקלה כ150 קילו פחות מהפיקנטו והייתה גם חזקה יותר(קצת), כאן בדגם החדש המצב גרוע יותר ולדעתי זה מקומם.

לכן אני שמח שיש יבואנים שמביאים מנועים נורמאליים יותר בתקציב הנמוך, אבל בשום פנים ואופן לא 65 כ"ס/9 קג"מ לטון.

ונכון שאין ידיעות על תאונות ביגלל מנוע חלש, אבל שהמנוע עד כדי כך חלש זה פוגע בנוחות וגורם ליותר מידי תשומת לב מתי ניתן לעקוף ולהישתלב, לדעתי ב2015 זה כבר לא מצחיק, אנחנו בעידן שבו המכוניות מנסות ליהיות בטוחות ככל האפשר ולכן גם מכוניות מיני מגיעות למשקל 1000 ק"ג ולהציג מנוע 1 ליטר עם 60 וקצת כ"ס כמשהו חדשני טטוב- לא תודה.

אם לא נותנים לנו מנועי דיזל חסכוניים עם מומנט בריא, לפחות שלא ינסו לעבוד עלינו עם מנועי סוסיתא ב70K.

לפותח השירשור- שנאמר שההילוכים ארוכים- האם זה אומר שבעיר מספיק להישתמש עד הילוך שני ולא צריכים גם להעביר לשלישי?

אם כן לדעתי זה נוח מאוד, אני לא ממש אהבתי רכבים שהילוך שני הרכב בקושי היה מגיע ל40 עם סל"ד מאוד גבוה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...