Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא ידעתי אם לפתוח על זה פוסט כי זה מצחיק או מרגיז,

חוקי,או לא,אבל מוזר זה כן.

יום אחרי שנהג צעיר פוגע פרחח פגע בי מאחור בפראות,וגמר לי

על תא מטען,

(הגשתי עם החב' ביטוח שלי תביעה נגדו הדיון בקרוב)

התקשרה אלי סוכנת הביטוח שלו כאשר אני בבית שוכב כאוב מאד

ושואלת אם אני מודה באשמה,עניתי לה בנימוס שיש לה טעות כי אני הנפגע

שנפגע מאחור התחילה לצרוח:

''פרחחים כמוך אני מכירה כבר 30 שנה'' ועוד כאלה משפטי חינוך שבכלל לא

ציפיתי להם,בתומי ציפיתי להתנצלות,

האם בכלל מותר לה לדבר כך? לחרוץ דין ולבזות אדם זר?

האם זה אמור היה להיגמר בטריקת טלפון שלי או היה צריך או עדיין אפשר

להתלונן נגדה באיזה דרך?

בכל זאת אני אדם מבוגר שומר חוק וללא שום עברת תנועה בעברי,

וכאמור אני נפגעתי ע''י לקוח שלה מאחור.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אין לך מה להתלונן או להתייחס אליה, שתלך לעזאזל אל תתרגש, אין לה מה לדבר איתך, תדווח על התאונה לחברת הביטוח שלך, תן להם את כל המידע\תמונות ומסמכים שקיימים אצלך ותגיד לסוכנת של הפוגע שלא תתקשר אליך יותר ושתדבר עם חברת הביטוח שלך.

פורסם

להתלונן לדעתי למפקח על הביטוח,

לפני כן היא התקשרה לפל' של אבי ודיברה אליו בדיוק

אותו דבר, חשבה שזה הוא לא יודע למה התקשרה אליו,

כי הפוליסת ביטוח גם על שמו היתה כנראה.

פורסם

פשוט מיץ של הזבל, הייתי מנתק לה בפנים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא יודע אם הייתי מצליח להישאר רגוע אם סוכנת ביטוח של נהג שפגע בי מאחור הייתה מדברת אליי ככה.

מה שבטוח, הייתי מתלונן עליה בכל מקום אפשרי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לנו היה דבר כזה, נהג נסע נגד הכיוון והתנגש באבא שלי, הודה באשמה והיו גם הרבה עדים.

חברת הביטוח שלו התקשרה לאבא שלי לאחר כמה ימים לשאול איך קרה שאבא שלי נוסע נגד כיוון התנועה ופוגע בלקוח שלו. בהמשך גם הגיע מכתב לבית שכתוב בו בכלל שהתאונה קרתה כי "כל אחד מהצדדים סטה מעט מנתיבו ולכן אירעה תאונה וכל צד יישא בנזקיו בעצמו".

בסוף אחרי כשנה של האשמות הם שילמו לנו על הכל, אחרי שכבר קנינו רכב אחר בכסף שלנו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...