Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי לא שנמוך פורמלי, אבל הגדרה "יצירתית" של הקבוצות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני לא נתקלתי, עד אביב 2015 בשדה התעופה של מילאנו.

טרנספורטר (או מקביל) עולה משמעותית יותר מהקטגוריה של רכב משפחתי גדול, בנוסף לא כל אחד מרגיש נוח לנהוג על רכב כזה.

מבחינת ציוד - אפשר להיות יצירתיים ולא לצאת עם כל הבית. אפשר בהחלט להסתדר עם 100 ליטר ציוד לבנאדם לטיול של 8 ימים.

פורסם

מה שעשו לי עם ההחלפה של גולף לקקטוס הוא בדיוק מסוג זה. אמנם הספקים דומים (גולף - 86 כ"ס, קקטוס - 91 כ"ס), אבל הגולף יותר מרווח ובעל תא מטען יותר גדול, מבחינתי מדובר בשנמוך (מה שחשוב לי הוא המקום למזוודות), מבחינת החברה כנראה באותה קטגוריה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שלהגדיר טויוטה אייגו בתוך הקטגוריה של C-MAX or similar זאת חתיכת יצירתיות.

אבל בל נשכח שאיטליה היא מולדת הרנסנס, יצירתיות זה בדם שלהם.

פורסם

מניח שרכב סטיישן כמו פסאט / מונדיאו יספיקו לצרכינו.

אנו לא מגיעים עם מזוודות גדולות.

כ"א מתיק צד כזה(בד) עד מקס' טרולי.

חברים - ממש ממש תודה!

פורסם

אני הייתי לוקח רכב של 7 מקומות ומיד מקפל את המושבים האחוריים.

עשיתי כך בטיול של 28 יום בארה"ב והיה נוח מאוד.

לכולם יש מקום ותא המטען גדול

A3

A4

פורסם
8 ימים עם הרבה נסיעות כששלושה מבוגרים יושבים מאחור + ציוד של 5 מבוגרים לא יהיה חוויה גדולה באף אחת מאלו... במקרה כזה אני הייתי ממליץ לשקול פתרון תחבורתי גדול יותר (מישהו אמר טרנספורטר?).

רוצה לחזק את דבריו. אני חושב ששום רכב סטיישן לא יוכל להכיל מזוודות של 5 אנשים שבאו מוכנים לשמונה ימים.

כל אחד צריך לפחות מזוודה גדולה וטרולי. ככה יוצא שהמינימום תיקים שיהיו זה 5 תיקים גדולים וחמש תיקים קטנים/טרולים.

פורסם

הניסיון שלי שונה, אבל אני לא לוקח מזוודות טרולי אלא מזוודה בינונית עד גדולה לכל אחד מבני המשפחה + 2-3 תיקי גב. טרולי אינו מתאים לנו שכן אנו נוהגים לבלות הרבה שעות בצעידה ותיקי הגב משמשים לסנדבי'ים, פירות ובקבוקי מים. באריזה כזו סטיישן בהחלט הספיק לנו לכל הציוד ל-5 אנשים, אם כי בטיולים ארוכים (12-15 יום) כיבסנו פעם אחת, וגם מימדי הישבנים מאפשרים צפיפות סבירה בספסל האחורי.

פורסם

היי,

קיבלתי היום הצעה מעניינת על האופל זאפירה (שלעניות דעתי אמורה להיות מרווחת ודי גדולה).

איך הזאפירה? (450 יורו ל-9 ימים כולל הכל).

תודה.

פורסם

איך הזאפירה?

מבחינת מקום למטען מצוין כאשר המושב השלישי מקופל (כ640 ליטר) אבל כרכב בינוני מאוד.

פורסם

במה זה בא לידי ביטוי ("רכב בינוני מאד")?

האם לביצועים לנהג סטדנרטי זה לא יספיק?

יש לזכור כי בסלובניה ישנם גם איזורים הררים.

תודה.

פורסם

למי שלא מחפש הנאה בנהיגה (רוב הנהגים) הרכב אמור להספיק בהחלט. יעלה להרים וירד לעמקים בלי שיפלט ענן קיטור מהרדיאטור והלאגר ישפך.

שוב פעם - אלא אם החוזה מדבר מפורשות על דגם ספציפי, תביא בחשבון שאתה עשוי לקבל C-MAX, רנו סניק וכו'.

פורסם (נערך)

לא שמתי לב ליעד, אבל הייתי בסלובניה כמה ימים לפני 3 שנים. כמה המלצות:

1. אם אינך רגיל לנהיגה ברכב ידני שכור אחד, סע לחיפה או לצפת ותרגל היטב זינוק בעליה עם בלם יד. בסלובניה שניכבישים מהירים החוצים אותה בצורת X, עם כביש טבעת סביב ליובליאנה שבמרכז המדינה. שאר הכבישים הם כבישי הרים שניתנים להשואה לפחות טובים שבכבישי הגליל, ותלולים יותר - תביא בחשבון זינוקים קשים ונהיגה בהילוך ראשון, אני נזקקתי לכך עם הקליו 1.2 אטמוספירית כאשר נסעתי בה עם אשתי בלבד.

2. תנו לנשים יום חופשי ב-BTC city. אמור לספק את תאוות הקניות לשנתיים. אני חושב שלטובת הגברים יש כמה חנויות אלקטרוניקה.

3. אתרי התיירות מסודרים מאד, אבל מצריכים עבודת רגליים. לא לוותר אל קניון וינטגר, מפלי מים (אני הסתפקתי בטיפוס 500 מדרגות לסביצ'ה), 3 מערות הנטיפים היותר ידועות (פושטוינה, פרדיאמה הסמוכה וסקוצ'יאן) מסתדרות יפה ביוםם אחד בפינה הדרום מערבית אם הכושר והזמן מאפשרים - לצאת מסקוצ'יאן רגלית, אם כי אתה מוזהר שמדובר בטיפוס לא קל. ליובליאנה, חוץ מקניוני BTC, מצריכה לא יותר מחצי יום, כולל טיפוס רגלי למצודה.

4. נסיעה לצפון מזרח (סלייה, פטוי) היתה יפה, אבל לא מצדיקה את הזמן המבוזבז.

5. קרואטיה - מבחינתי עדיין ב-wish list.

6. בדוק את עניין אגרות הכבישים. בסלובניה חייבו אותי באגרת כבישים למשך ימי השכירות, כך שלא היתה בעיה. בדוק מול חברת השכרת הרכב, במיוחד אם אתה שוכר בסלובניה ונוסע לקרואטיה או להפך. גם חריגה לאוסטריה מצריכה מדבקה אם אתה רוצה לנהוג באוטובאהן.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
אני חושב שלהגדיר טויוטה אייגו בתוך הקטגוריה של C-MAX or similar זאת חתיכת יצירתיות.

אבל בל נשכח שאיטליה היא מולדת הרנסנס, יצירתיות זה בדם שלהם.

כמה שאתה צודק. אחותי עכשיו באיטליה שכרתי לה 508\אינסיגניה בסוף קיבלה אסטרה. גם לדבר איתם בטוב וגם להפוך שולחנות (כולל עזרה מהמקדם מכירות בארץ) לא עזרו. הם טוענים שזה אותה קטגוריה ואין להם רכבים יותר גדולים.

מדובר על auto europa.

מניח שבגרמניה זה בחיים לא היה קורה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...