Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

בסוף הקיץ אנו נוסעים ל-8 יום בסלובניה-קרואטיה(המלצות מיוחדות תתקבלנה בברכה).

המליצו לנו לסגור את נושא הטיסה והרכב כבר עכשיו ועדיף קודם.

אשמח לקבל המלצה לרכב סטיישן נוח שיתאים ל-3 מבוגרים מאחור(2 רזים, 1 מלא).

איך יהיו:

- סקודה אוקטביה

- VW פאסאט.

- פורד מונדאו (סטיישן כמובן).

- אופל אינסיגניה.

אם מתאימות למה שאנו מחפשים - מה העדיפה מבחינת נוחות נסיעה(הן לנהג, הן לנוסעים מאחור), צריכת דלק..?

תודה רבה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוריד את האופל. הסטיישן לא ממש אפקטיבי. התחכום העיצובי הופך את תא המטען ללא יעיל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמו שאמר קודמי, עזוב את האינסגניה.

כל אחת מהאחרות תהיה נוחה יחסית מאחורה, עם עדיפות למונדיאו.

לגבי צריכת דלק, איך אנחנוו יכולים לייעץ מבלי לדעת באיזה מנועים מדובר?

פורסם

הייתי הולך בכיף על הסקודה, אני די מאוהב בהן אחרי שנסעתי בסקודה ראפיד של חבר שלי במשך שבוע. אוטו מדהים, אני בטוח שגם הסטיישן מעולה.

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם

לא הייתי ממליץ על האוקטביה , סופרב אם כבר.

את האופל והפורד הייתי מוריד מראש אגב.

אנחנו סכרנו בפראג/גרמניה לשבועיים פאסאט , היה סבבה מספיק מקום ונכנסו 5 מזוודות מאחורה , 2 גדולות , 1 בינונית , 2 קטנות.

נוסעת טוב , חסכונית , סה"כ יצאנו מרוצים.

2017 Type R

פורסם

ניסיוני בהרכב דומה לפני כ-5-6 שנים עם מונדיאו ו-5008 היה מצויין. לפני כחצי שנה היינו שלושה עם אוקטביה והתרשמתי שגם היא מתאימה לחמישה.

הבעיה היא שאתה מזמין רכב לפי קבוצה ולעתם מקבל משהו אחר. למשל, לפני שעה החלפתי קקטוס שקיבלתי במקום גולף, והתרשמתי כי תא המטען שלו קטן משמעותית מזה של הגולף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי חבר'ז...

יש דיעות לפה ולשם...זה ברור.

5008 = מן סוג של מיני וואן?

לצערי לא מצוין דבר בהקשר של איזה דגם.

מדובר בחברת "avant car"

מומלצת בארץ.

Chundrik: הסופרב יקרה די משמעותית ואני לא בטוח שהיא תתן לנו מה שלא יתן לנו הפאסאט ואפילו האוקטביה.

תודה!

פורסם

אתה בכלל לא יכול לבחור רכב אלא קטגוריה. והחברות כולן מאד יצירתיות בהגדרות, ובעצם לא מתחייבות על הרבה מעבר לקיבולת בהיבט של נוסעים וציוד. לרוב קיבלתי מה שרציתי, אבל לפעמים קורה שאין להם ואז אתה "משודרג". דווקא כאשר מזמינים קלאס גבוה כמו הפאסאט זה עשוי להשתבש. אני תמיד מזמין סטיישן גדול כי זה לא יקר באירופה באוויס, ופעם אחת קיבלתי סי-מקס שממש לא סיפק את נפח ההטענה הרצוי, ואילו לפני שבוע זכיתי בקאדי 7 מקומות שהוא שדרוג רציני במחירון ובנפח הטענה אבל ממש ממש לא בקטגוריה של הנוחות והפאר של הפאסאט.

פורסם
לא הייתי ממליץ על האוקטביה , סופרב אם כבר.

את האופל והפורד הייתי מוריד מראש אגב.

בו תסביר בבקשה למה אתה פוסל את האוקטביה ועוד יותר למה את המונדיאו?

פורסם

8 ימים עם הרבה נסיעות כששלושה מבוגרים יושבים מאחור + ציוד של 5 מבוגרים לא יהיה חוויה גדולה באף אחת מאלו... במקרה כזה אני הייתי ממליץ לשקול פתרון תחבורתי גדול יותר (מישהו אמר טרנספורטר?).

פורסם
בו תסביר בבקשה למה אתה פוסל את האוקטביה ועוד יותר למה את המונדיאו?

כי אני הזמנתי סופרב במקור מ סיקסט , כאשר הגענו לא היה במלאי רצו לדחוף לי אוקטביה , לא נכנסו המזוודות (ואני כבר לא מדבר על הפרשי מחיר), מונדאו פשוט לא ממש נוחה לטעמי (לא היה הפעם , פעם קודמת הייתה ליומיים בגרמניה התרשמות נשארה לא טובה.)

בסוף הביאו לנו פאסאט סטיישן 2 ליטר טורו דיזל , בגדול עשה עבודה טובה.

לא יכל להגיד שהיה תענוג גדול ל 3 מבוגרים מאחורה , אבל גם לא סיוט , סך הכל בסדר גמור.

2017 Type R

פורסם

508 סטיישן דיזל ידנית, הספיקה ל4 מבוגרים ותיקים ל8 ימים באיטליה,

נוחה מאוד, מאובזרת לחלוטין (כולל גג שמש ענק) וחסכונית להפליא, אם היו כאלו בארץ (יד שניה) הייתי רוכש...

פורסם
כי אני הזמנתי סופרב במקור מ סיקסט , כאשר הגענו לא היה במלאי רצו לדחוף לי אוקטביה , לא נכנסו המזוודות (ואני כבר לא מדבר על הפרשי מחיר), מונדאו פשוט לא ממש נוחה לטעמי (לא היה הפעם , פעם קודמת הייתה ליומיים בגרמניה התרשמות נשארה לא טובה.)

בסוף הביאו לנו פאסאט סטיישן 2 ליטר טורו דיזל , בגדול עשה עבודה טובה.

לא יכל להגיד שהיה תענוג גדול ל 3 מבוגרים מאחורה , אבל גם לא סיוט , סך הכל בסדר גמור.

בהנחה ומדובר בפאסאט דור קודם ולא הנוכחית החדשה (שנמצאת רק חודשים ספורים על הכביש) דווקא לאוקטביה בג'אז גדול יותר...

לגבי המונדיאו, פעם ראשונה שאני שומע שמישהו טוען שהיא לא נוחה אבל אוקי.

היא בטח מהנה יותר לנהיגה משאר האופציות פה.

בכל אופן, אני מסכים שאף אחת מהמכוניות האלא לא תהיה הכי פרקטית אם מדובר גם במטען של חמישה אנשים.

פורסם (נערך)

מונדיאו - מניסיון עם גרסת 5 דלתות- מספיקה ל-5 מבוגרים, לא בנוחות מדהימה, אבל מצד שני אין הרבה מכוניות "פרייבט" שמסיעות 5 מבוגרים בנוחות מדהימה למרחקים גדולים. בגרסת 5 דלתות יש תא מטען גדול ונוח, הסטיישן עוד יותר.

ד"א - אין בעיה להעמיס מטען של חמישה אנשים במונדיאו (או פאסאט) סטיישן - בתנאי שאורזים חכם ולא לוקחים את כל הבית. מומלץ לשקול להחליף חלק מהמזוודות בצ'ימידנים שמאפשרים יותר גמישות (תרתי משמע) בעת דחיסת הציוד לתא המטען.

אבל..

הדיון הזה עקר לחלוטין - אתה מזמין דרך סוכן ואתה אפילו לא יכול לדעת מראש על איזה חברה תיפול.

וגם אם תדע - אין לך מושג במה תתקל בדלפק.

דווקא אם אתה מזמין קטגוריה גבוה יותר אז יותר באים לקראתך ויש לך יותר גמישות במו"מ.

חוויה אחרונה שלי עם הרץ במילאנו (הזמנתי קטגורית ביניים - באתר שלהם היה רשום C-MAX or similar)

-- "אני רואה שאתם רק שניים"

-- "נכון, אני אוהב בחו"ל להזמין משהו גדול ומפנק יותר, אבל אם אין רכב ביניים אני מוכן גם לקבל משהו קטן יותר בגרסת פרימיום"

-- "טוב, יש לי פיאט 500"

-- (בנימוס) "זה שינמוך, זה קטן מדי וזה לא מקובל עלי"

-- "טוב, תחזור עוד רבע שעה ונראה"

......

-- (עם חיוך) "יש לי משהו מיוחד בשבילך, טויוטה אייגו אוטומטית!"

-- (מחזיק את עצמי בכוח) "אבל זה אוטו ממש ממש קטן" (מראה עם האצבעות. גם עם אבזור די עלוב) "זה שינמוך רציני"

-- "טוב תחזור עוד רבע שעה"

......

-- "יש לי פיאט 500X שבדיוק החזירו עכשיו, תהיה מוכנה עוד רבע שעה"

יצאתי שמח וטוב לב, אבל באיחור של יותר משעה ואחרי שניסו לעשות עלי "מצליח" פעמיים.

אבל היו גם אנשים בדלפק שדי נתקעו עם רכב קטן מדי, כאלו שלא הזמינו מראש קטגוריה מספיק גבוהה וביקשו שדרוג במקום (אחרי שהציעו להם את אותן בדיחות שהציעו לי).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow

• תוכן חדש...