Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתגר מכוניות Photoshop!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

!!Nice job

I assume non of you got the sponsorship conflict on my Ferrari / Duacati creation, I got some furious calls from both Michelin and Bridgestone saying I can do either sponsorship, but not both...

:wink: ... and away the bridgestone stickers went and were all replaced with Michelin ones

,Final version to your judgement

.Moti

Duke-4.jpg

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוטי: נראה טוב ה F1 -דוקאטי

רק דבר אחד לא ברור: אם הרוכב אמור לרכב בתנוחת אופנוען המקום היחיד שנשאר לו למקם את רגליו

הוא כונסי-הצד הענקיים מה שיגרום להתחממות המנוע

אם הוא אמור להתמקם בתנוחת נהג הכידון נראה די רחוק והנהג עדיף שיהיה עם פרווה וממוצא רואנדי

בקיצור עיצוב איטלקי אמיתי

.I'm a blocked user

פורסם

:smile: !Matan - the 5 series headlights do look good on the the car, but we need to see more items combined between them

?Lior (fireball) - where are you

:wink: I'm looking for a pic of a bike in either blue, siver or white or any combination between the three... wanna make another car / bike combo

.Moti

פורסם

מאיפה אתם משיגים תמונות באיכויות כאלה ?

בגוגל זה די קשה למצוא...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

מוטי? אין לך תגובה על הפאסאט שלי???

ןלכל מי שמחפש תמונות באיכות גבוהה....:

http://www.dieselstation.com

כמעט כל סוגי הרכבים השווים...

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

אהה... שכחתי להוסיף שבלינק הבא יש מ ל א מכוניות שוות שעברו שיפורי פוטושופ...

בנוסף קיים שם גם Tutorials ששם יש לפתוח את הBIBLE... וילמדו כל אחד לעשות לעצמו מכוניות שוות אז תלמדו, תתאמנו והכי חשוב .. תשתפו איתנו תמונות שאתם עשיתם!!!

הלינק:

http://www.digimods.co.uk

ערן.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
מוטי? אין לך תגובה על הפאסאט שלי???

!Sorry Lol... got here a little bit late

- It's a nice job but you completely dis-regarded rules number one and two

הכללים:

1. לוקחים שתיים או יותר מכוניות ומחברים אותן אחת לשנייה (ולשלישית...).

2. הרעיון הוא לא להוסיף מיליון כונסי אויר, ספויילרים מוגזמים או כנפיים מנופחות לאותה מכונית, אם בתמונות המקוריות יש כבר משהו או שזה ממש בגדר חובה אז יאללה נו, שיהיה, אבל זה לא הרעיון אז נא להשאיר את זה כדבר מישני.

:wink: !Now go back and make a better one

.Moti

פורסם

After all the talking that he did in the thread about gymkhana -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56699, I did a little private research about Roni, trying to find out with what car he really is going to compete what do I find out? that Roni is not even going to compete in the gymkhana, he is going for offroad racing

!We have been lied to all that time by a moderator of the forum

!I can't believe we're taking this crap

:razz::wink::shock:

.Moti

Roni-VTS-offroad-originals.jpg

Roni-VTS-offroad.jpg

• תוכן חדש...