Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתגר מכוניות Photoshop!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:razz: !Ouch! too late for that, I already did

!Ladies and Gentlemen, please welcome the new model in Ferrari's line-up - the meat wagon

.Moti

הלוויה לעשירים בילבד!:roflmao:
פורסם

This next one that I'm going to load is taking me forever already... I hope the final result will worth it, the damn thing is a hard one... combination of a Mini with a Mustang and Porsche Cayenne

:shock: ... weird outcome, I'm getting the last touch ups done right now

.Moti

פורסם

תגיד מוטי, אתה מובטל או משהו??

אתה נוכח בפורום משהו כמו 80 שעות ביממה....

או שאולי אתה בחופש לקריסמס..?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

wtf moti

איזה עבודות יא אללה , אני מנסה שעות על גבי שעות להגיע לרמות עצוב כאלה וכל מה שיוצא לי זה חרגולים מוזרים .

אז הנה ניסיון שלי זה לא שילוב של שתי מכוניות אבל עדיין תגידו מה דעתכם .

ולתמונה אני קורא , "סובארו נפלו על הראש" :-)

impreza ps.jpg

ים long time no

פורסם

LOL... they definitely didn't fall on their head, with that much wing to make downforce plus the new 20" brakes under the 24" wheels, not a chance that car will ever go upside down!

:wink: Keep them coming Or, I make ones that I'm not happy with too, I probably made 5-6 already for this thread that I just gave up on

.Moti

פורסם

עבודה יוצאת דופן

חחח, אני צוחק על כל תמונה שאני רואה

אבל זאת, כל הכבוד - אחלה עבודה.

אני רואה שיש פונציאל בשיתוף פעולה בין שני חברות

כמו קורב ופררי :)

פורסם

:-) יש עוד כמה בדרך , רק רציתי לדעת אם לא אכפת לכם אם אני אלך יותר על הקטע של לשנות מכוניות ולא לחבר מכוניות .

בכל מקרה יש גם איזה פימפ סופרה בדרך :-)

ים long time no

פורסם
:smile: יש עוד כמה בדרך , רק רציתי לדעת אם לא אכפת לכם אם אני אלך יותר על הקטע של לשנות מכוניות ולא לחבר מכוניות .

בכל מקרה יש גם איזה פימפ סופרה בדרך :smile:

Try to use elements from other car to begin with, like maybe headlights or mirrors, it will beeasier for you if you're a beginner rather than completely merging two or more cars, I agree with you, that might be too hard if you don't know the software well enough, so go ahead and pimp one car, but you must use at least one item from a different car, fair enough? you can do it

.Moti

• תוכן חדש...