Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW E36 325 328 ? זה כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לרכוש ב.מ.וו E36 סדרה 3 325 או 328 ידנית ,הבעיה היא שרוב מה שאני רואה ביד 2 הן יד גבוה ונראה לא שמור במיוחד עם קילומטרז גבוה, נראות לא מטופלות, רובן נמצאות בכפרים ואני לא יודע איך הן מטופלות.

אין לי בעיה להשקיע ברכב מבחינת חלפים ושיפורים לאורך הזמן ,אני חושב שפלטפורמת E36 שווה את זה, אני רואה את זה בתור פרוייקט ארוך טווח.

בואו נגיד שאין לי בעיה לשים על הרכב 10 אלף בתקופה של כ 4 חודשים בשביל להחזיר אותו למקור, אפילו שיפוץ מנוע מלא כולל הכל.

אני בכיוון הנכון או שלא כדאי להיכנס לזה ? עצות יעזרו לי מאוד, אני לא חושב שקהילת BMW חזקה במיוחד בארץ ולא יודע לאן לפנות. יש מוסכים או אנשי מקצוע שמתמחים ומכירים את החיה הזאת ? כולל מחלות וכו.. ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שלח הודעה פרטית לfizban, אתה מפספס את העלויות בסדר גודל בערך :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפחות ההערכה של 10K ליישור קו למשך 4 חודשים היא מאד אופטימית, אפילו מדי. אלה רכבים שמתומחרים מאד גבוה גם כמשומשים (דגמי 6 ציל' הכוונה, ואם תוכל למצוא ידנית - על אחת כמה וכמה) והעבודה עליהם לא תהיה זולה גם כן. מכוניות מצוינות, אין עוררין - אך כדאי שתיכנס לפרופורציות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה על ההצעה שלחתי לבחור ה"פ :)

אני מבין שהעלויות הן גבוהות, השאלה היא האם מדובר ברכב שלאחר ששופץ מכנית אפשר לצפות ממנו שקט נפשי ? או שמדובר ברכב שדורש אחזקה קבועה ויקרה ויש דברים שתמיד נדפקים ?

אני יכול להקצות אחוז גבוה מהמשכורת כל חודש עד שהרכב יהיה פיקס, במידה וזה הגיוני ממני לצפות להגיע למצב שהרכב נוסע חזק בלי בעיות ובלי לרוץ למוסך כל חודשיים לאחר שכל הבעיות טופלו. אני מדבר על נטו מצב מכני פיקס. האם בארץ זה יהיה ממש מוגזם ולא משתלם לקחת כזה רכב בתור פרוייקט ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לי חבר טוב שרכש E36 328, יישר קו ואפילו ביצע הסבה לגיר ידני.

ברכב מאוד מהנה, הידיים הגבוהות והק"מ הגבוה לא היווה בעיה אצלו, וכל חלק שיצא לו להחליף זו היתה החלפה "אחת ולתמיד".

אתה יכול לדבר איתו באופן אישי ולהתייעץ איתו. גם יש לו שם אחלה מערכת :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בתור בעלים של 325 ידני ,קופה, עם דיפ מוגבל , M PACKAGE , מקורית (אין שום סיכוי למצוא כזו לדעתי ) עם יד יחסית נמוכה , אני יכול רק להעיד:

רכב מהנה מאוד מאוד , 10 אשח זה יישור קו בסיסי , העלויות הנוספות לא בשמיים אבל בכל זאת זה רכבים ישנים. מנוע חדש מייבוא - 6500 שח , טיפול גדול מאוד 2000 שח. ברקסים (דיסק רפידה קדמי - 1400 שח) הרכב עם הגה שאין לו מתחרים ורגש ואיזון בשלדה מדהימים. שיפורים (אחיזה ) קיימים בקלות ומוסיפים המון.

אבל - לא תמצא כזו בקלות. זה רק בחיפוש ארוך או קשרים בין אנשים.

אם תרצה הרחבה - בפרטי

• תוכן חדש...