Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו, מה נשאר לה?

6 שנים לאספנות?

כמה כבר נשארו כאלה?

אפילו הטסות מקוריות

הרכב שייך לשכן {שאינני מכיר} ששוטף את הרכב ידנית כל שבוע,הרכב ממש נראה חדש. וחבל עליו שבטח ילך לגריטה ברגע שהתוכנית תחזור לפועל.

אולי מישהו יציל?

אילת 2015 470.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההורים שלי קנו רכב כזה חדש מהניילונים ב 89 , הרכב לפי דעתי מכוער מאוד , כבד על הכביש ועם מנוע קטן יחסית למשקלו. בקיצור עגלה.

פורסם

אם אנשים משמרים סובארו DL, אז בטוח יהיו אנשים שישמרו לנסר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ההורים שלי קנו רכב כזה חדש מהניילונים ב 89 , הרכב לפי דעתי מכוער מאוד , כבד על הכביש ועם מנוע קטן יחסית למשקלו. בקיצור עגלה.

עגלה ? אולי היה לכם 1300.

הרכב הוא אחד הטובים , האבזור לא יבייש את ימנו אנו האמינות נפלאה והרכב נוסע מעולה ( מדבר על 1.5) דיי זריז בטח לימיו.

מקווה מאוד שישמרו כמה כאלה לאספנות , הם שווים את זה . מה גם הם יפים לדעתי.

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם

אסף22 צודק למדי. היו שני נפחי מנוע (שניהם מיושנים עם 8 שסתומים), 1300 ו1500. לי היה 1500 מודל 1990 שגם הוא היה עגלתי למדי, בשנת 1991 או 1992 המנוע שודרג ל12 שסתומים וחזק יותר משמעותית.

פורסם

ההישג הבולט של הדגם הזה בארץ - הוא הצליח להוריד את סובארו מראש טבלת המכירות, ואחרי שירדה סובארו כבר לא חזרה לשם.

היה אוטו מצויין לזמנו ובכלל - מודרני, אמין, מאובזר וגם יפה לדעתי.

רבות מהן נקנו על ידי עולים מברית המועצות עם הנחת עולה. עד כמה שזכור לי הדגם החזיק בשנים 91-93 במקום ראשון גם בפלח שוק הזה.

אגב שימו לב לחלודה במרכז הגג - מחלה של כל המכוניות האלו שמופיעה אחרי כ 20 שנה על הכביש.

קורות גג מחלידות מבפנים, במקרים יותר מוזנחים רואים 3 פסי חלודה לרוחב הגג.

אני חושב שזה דבר לא פשוט לתיקון.

פורסם

מתחת לפגוש האחורי היה חלק פח גלוי.

כשלון ברמה הפרקטית.

סימני מעיכות מכוערים הופיעו בכל המכוניות מנגיעות פגוש בחניה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כל המכוניות שצצו בהן חלודות בגגן היו מכוניות שחטפו מכת ברד בחורף הקשה של 91׳-92׳.

הלאנסר הגיעה לארץ בעיתוי מושלם; בשנים 87׳-88׳ הסיטרואן bx הדיחה את סובארו מראשות טבלת המכירות, אולם עד מהרה גילו הרוכשים את נפלאות התיבה האוטומטית שלה, כמו גם את איכות הייצור הירודה, ועד מהרה סר חינה, וכפועל יוצ׳א גם ערכה.

הלאנסר היתה תפורה בדיוק לצרכי מר ישראלי - מוצא יפני, עיצוב מודרני, איבזור מושלם, בוודאי במונחי אותם ימים, מחיר נוח, והחשוב מכל - 3 שנות אחריות, והיתה למכונית הראשונה בארץ שהציעה את מה שהפך ברבות הימים לסטנדרטי.

ללאנסר היו גרסאות חזקות יותר, אך הן צויידו בהזרקת דלק, ולכן חששו בכלמוטור לייבא אותן לארץ, כמו גם את גירסת ההאצ׳בק, הקולט.

סך הכל היתה הלאנסר מכונית טובה לזמנה, וברוב הפרמטרים היתה טובה לעין ערוך מהסובארו ליאונה, והצלחתה היתה מוצדקת בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה היה הרכב הראשון שלי לנסר 92 גיר ידני. רכשתי אותו ב17000 שח בשנת 2001 מבן אדם יקי יוצא ברית המועצות. הבן אדם היה שומר על הרכב בנאמנות ייקית יוצאת מהכלל.

הרכב היה אמין בצורה בלתי רגילה. ולא עשה בעיות כלל מכרתי אותו עם 350000 והמנוע היה כמו חדש.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

שתי שאלות על הלנסר.

1) מישהו יודע למה נועד המגן ברזל שהיה מורכב על הטמבון האחורי של חלק מהלנסר הישנות?

2) מדוע גרסאות הסטיישן הישנות נמכרו גם אחרי שהוצגו דורות חדשים, בתחילת הייבוא של מיצובישי נמכרה לנסר סטיישן דור קודם והסופר לנסר סטיישן נמכרה בישראל עד שנת 2000 (בעוד שהסדאן נמכרה עד 1997).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

1. כדי למנוע את הבעיה ש-razmel תיאר בתגובה מס' 9. זו לא אביזר מקורי, זה מגן שהרכיבו בארץ.

2. חלק מהיצרנים לא מפתחים מגוון גירסאות מלא לכל דור, או מציגים אותן באיחור של כמה שנים. (לדוגמא גולף קבריאולט שקפצה ישר מדור 1 לדור 3, ואף פעם לא הוצגה כדור 2. בתקופת דור 2 קבריאולט נשארה דור 1).

לנסר בדור שמופיע כאן אף פעם לא הוצגה בגירסת סטיישן ולכן המשיכו למכור את הדור הקודם. גם כריזמה לא הוצגה בגירסת סטיישן ולכן המשיכו למכור את הסופר לנסר סטיישן עוד כמה שנים.

פורסם

צילמתי במיוחד בקפריסין...

111.jpg

זה לא סטיישן, זו גיסה מסחרית של קולט. כלומר דגם הצ'בק רגיל רק ללא חלונות וללא מושבים מאחורה. יש כאלה גירסאות באירופה גם לפורד פיאסטה, פיז'ו 206 וכו'.

אגב, קולט מהדור הזה הייתה לפחות אחת בארץ ויש גם אחת 5 דלתות שמישהו הביא ביבוא אישי.

• תוכן חדש...