Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי, מאחר ורכב המשמש כמונית כמו סקודה אוקטביה/קיה ריו כלשה נמכר גם כרכב פרטי,

האם כשמזמינים מונית חדשה מקבלים רכב זהה לדגם פרטי או דגם "עמיד יותר"? כי ברור שרכב שמשמש כרכב פרטי אמור לעמוד בתנאי עבודה די "קלילים" כמו נסיעה/שתיים ביום וכו' ומונית מן הסתם כל היום נוסעת, יש המון הנעות וכו'

אז האם כשאני מזמין מונית אני מקבל פשוט סקודה רגילה מפס הייצור או שזה מסומן איפשהו אצל היצרן ואז מקבלים רכב עמיד יותר (מנוע מחוזק/סטארטר/אלטרנטור/מזגן משופרים וכו') כמו שמזמינים לדוגמה רכב לשימוש צבאי אז מקבלים דגם עמיד יותר מבחינת מנוע וכאלה..

*אין לי כל קשר לענף המוניות, זו סתם שאלה שמעניינת אותי.

שלומי

פורסם (נערך)

למה אתה חושב שהצבא מקבל דגם "עמיד יותר"? לכל היותר אלטרנטור גדול יותר (או אחד נוסף) שעשוי להיות בכלל מהתקנה מקומית.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

מקבלים דגם זהה אך לוקחים בחשבון שעלויות האחזקה תהיינה הרבה יותר גבוהות.

טיפולים תכופים יותר, בלאי גבוה יותר, החלפת צמיגים באופן תדיר וכו'.

פורסם

לפי מה שכתוב בשרשור הזה מוניות מרצדס מגיעות עם בולמי heavyduty קשיחים בעלי עמידות לטווח ארוך, בשונה מהדגם הרגיל.

לא יודע אם זה נכון או לא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מבחינה מכנית מקבלים את אותו הרכב.

אצלי למשל (C-קלאס אחרי מונית) יש בתפריט בלוח השעונים תפריט הקשור לתאורת מונית, אז אני מתאר לעצמי שהרכב יצא מהמפעל כשהוא מיועד לשמש כמוניות - רמת אבזור\גימור ספציפית.

פורסם

יתכן שהתפריט בלוח השעונים מקורו בקידוד של אחד המודולים, משהו שניתן לעשות גם אצל היבואן הישראלי.

פורסם (נערך)

אי אפשר לתת תשובה חד משמעית.

ישנם יצרנים אשר מייצרים רכבים המיועדים מראש לשמש ספציפית כמוניות (אוליתר דיוק – מוכוונים לתחום זה) ואז יש בהם התאמות שנעשו במפעל.

מאידך, ישנם יצרנים אשר לא עושים הבחנה בין רכב "רגיל" לבין מונית.

אני לא

מצליח להוסיף קישור, אז אנסה בצורה עקיפה (שימו לב לנקודות שהוספתי):

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לדעתי זה תלוי במדיניות היצרן. למשל, בקטלוג החלפים של פיאט אלפא לנצ'יה ניתן לראות כי ישנם מק"טים מיוחדים למכוניות הנועדו לשימושים קונקרטיים, כגון רכבי משטרה, גם כאשר אלו מתייחסים לחלקים מכאניים. לא נתקלתי שם בסיווג מונית ביחס לדגמים לגביהם עיינתי, כך שאני מניח כי אין שונות בין מונית לרכב פרטי. יחד עם זאת מעולם לא עיינתי בדגמים המועדים לשמש כמוניות (נאמר פיאט מולטיפלה). לא אתפלא אם יצרן שמשווק הרבה למוניות כגון מרצדס, שדואגת למשל להציג תמיד מונית בתערוכת פרנקפורט, משנה את המפרט כדי להתאים לשימוש זה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

חיפוש מהיר בגוגל העלה שכנראה ניתן לכבות את התפריט הזה באמצעות תוכנת דיאגנוסטיקה יעודית שנקראת Vediamo, הנה הלינק.

• תוכן חדש...